Sonbahar ve arkadaşlar, ben laftan anlamaz,arsız,haddini bilmez,dominant ve de yüzsüZ ,kafa beyin yiyen çok konuşan biri değilim.Yeri geldi sıkıntılı zamanlarında toparlamaya yön vermeye çalıştım tayin meselesi falan.Annesi annelik yapmıyor ben ablası gibi olayım da o açığı kapatmaya çalışayım dedim.Ama merhametten maraz doğarmış gerçekten.Bir daha yalnızım kimse yok diye konu açarsa yine ,"",olanı da değerlendirmiyorsun "derler adama. ......Olumlu adımına olumlu karşılık verdiysem biraz Merhamet m den biraz da adımını arkadaşlık Dostluk sanışımdandır.Istenmediğim yerde niye kalayım.. Buraya yazması na dahi kızmıyorum Zaten arkadaş dost sandığım ve de merhamet gösterdiğim böyle düşünüvermiş birden bire.Hem de çok kötü bir hata yapmışım gibi.....Artık üzülmüyorum dostluk meselesine falan.Sadece şaşkınım.Değilmiş hatta kanlı bıçaklı düşmanmış.Napmışım Allah aşkına.Durmadan söylediği laflar bak.Aklı başında adam hareketleri değil bu gelgitler..Sen çok iyisi n "lafları neydi ozaman...Bana ders oldu böyle gelgitler yaşayan biriyle arkadaş dahi olmamak..Dostluk hak getire..Beni moralim düşük bir anda alaşağı edişine bak...Bu bencil yapısı için umarım burda yazılardan biraz olsun geribildirim alır...