• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

sonbahar bu laflardan sonra sana bir daha kkdan arkadas cikmaz.
bir insan dargin da olsa kus de olsa bunu icinde yasamali.
aciyorum sevgilisine, boyle sevgilim olsa katil olurdum falan ne cirkin laflar.
karsi karsi oturmus dertlesmissiniz.
kiz hatta seni dostu sanmis.
ikiniz de yalnizdiniz konularinizdan anlasildigi kadariyla. ne guzel bir dostlugunuz olabilirdi.
oldu ki olmadi.
guzel guzel ayrilir yolunuza bakarsiniz.
dusman misiniz ki bu kadar agir ve kirici laflar ediyor burada millete de ettiriyorsunuz?
kendinize gelinl.
canım benim dost saan insan ilk fırsatta yok sen gerçek dost değilmşsin yok şöyle davran yok böyle davran diyip emrivaki yapmaz canım.artı ben artı patlama noktasına geldim.bence burda yazılanlardan bir ders alsın erkek arkadaşına da öyle davransın kend iyiliği için.hatta hayattındaki insanlara davranış tarzını değiştirsin bir insan biriyle anlaşamıyrsa anladım ama bir insan aynı ada etrafındaki çoğu işiyle anlaşamıyorsas suçu karşı taraflara yüklemek yerine dönüp kendine bir bakmalı.

sonbahar bu laflardan sonra sana bir daha kkdan arkadas cikmaz.
bir insan dargin da olsa kus de olsa bunu icinde yasamali.
aciyorum sevgilisine, boyle sevgilim olsa katil olurdum falan ne cirkin laflar.
karsi karsi oturmus dertlesmissiniz.
kiz hatta seni dostu sanmis.
ikiniz de yalnizdiniz konularinizdan anlasildigi kadariyla. ne guzel bir dostlugunuz olabilirdi.
oldu ki olmadi.
guzel guzel ayrilir yolunuza bakarsiniz.
dusman misiniz ki bu kadar agir ve kirici laflar ediyor burada millete de ettiriyorsunuz?
kendinize gelinl.

Kesinlikle cok yakisiksiz.
Ben dahi cok sinirlendim.
Zira yaptigi eger soylenen dogruysa sikca aramak ve belki konu sahibinin iddiasinca bunaltmak hatasina(!) dusmus birine bu derece cirkin davranmak cok ayip cok ayip ya hu.

Bu yazilari goren de namusuna dil uzatti, sevgilisini caldi, ailesinden kopardi gibi muthis hatalar yapmis zanneder.

İhtiyaci olmus aramis, istemiyorsan alir konusursun, kapatirsin.
Gururunu kirmaya, sirlari aciga cikarmaya ne gerek var.

canım benim dost saan insan ilk fırsatta yok sen gerçek dost değilmşsin yok şöyle davran yok böyle davran diyip emrivaki yapmaz canım.artı ben artı patlama noktasına geldim.bence burda yazılanlardan bir ders alsın erkek arkadaşına da öyle davransın kend iyiliği için.hatta hayattındaki insanlara davranış tarzını değiştirsin bir insan biriyle anlaşamıyrsa anladım ama bir insan aynı ada etrafındaki çoğu işiyle anlaşamıyorsas suçu karşı taraflara yüklemek yerine dönüp kendine bir bakmalı.
cekilmez biri olabilir, anlasamayabilirsiniz. bu durumda kusura bakma arkadasim yildizlarimiz barismadi dersin gorusmezsin.
toplum icinde kucuk dusurmezsin yani. e bu durumda arkadas hakli cikiyor. bak gercekten gercek dost degilmissin.

nasıl bir sinir stres yaşadığımı bilmiyorsunuz tabi.ben buna mülayim davranmaya idare etmeye çalıştıkça üstüme geldi.insan bir arar olmadı 2 arar üst üste üst üste taciz etmez.ağzını açıncagerizekalı demez.ben de buna beni doğuran kadınla ilgili sorunlarımı anlattım her fırsatta anan sana böyle davranıyor sana onun gibisi gerek demesi ben delirtti.ok buraya açmakla hatalıydım bunları söylemekle hatalıydım yazmasın r daha benim konularıma atlamasın balık gibi.o kız kendine kukla arıyor dost felan değil.

Ne demek yazmasin, balik gibi atlamasin?
Burada bir suru kisi kizcagiza laf soylerken oylece susacak mi?
Anlatmayacak mi kendini ifade etmeyecek mi?
Ne bencilce bir dusunce.

Siz konu acip anlatabilirsiniz hakkinizdir ama arkadas yani tulipa kendini aciklamaya calisamaz oyle mi?
Korkunc bir dusunce yapisi.

cekilmez biri olabilir, anlasamayabilirsiniz. bu durumda kusura bakma arkadasim yildizlarimiz barismadi dersin gorusmezsin.
toplum icinde kucuk dusurmezsin yani. e bu durumda arkadas hakli cikiyor. bak gercekten gercek dost degilmissin.
haklısınız.ben buraya bu konuyu açmakla HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜM.umarım bu kızla bir daha hiçbir zaman karşılaşmayız.

burdan biriyle tanıştık arkadaş olduk neyse.bir ara aramız bozulmuştu sonra tekrar başladık konuşma en son olayı anlatmak istiyorum ama önce şunu diyim bu arkadaş telefona biraz geç cevap vermsem veya duymasam hemen of puf moduna girer kızar nerdesin yaa offff demesi beni çıldırtır stres yükler bana.ben de açmıyorsam bir işim var muhakkak derim ama anlamaz üst üste 4 -5 kere arar mı insan üstüne sitem mesajları ben deliriyorum tabi.
bu beni geçen akşam aradı 5 kere aramış 10 dk içinde sonra da niye böyle yapıyorsun niye cevap vermiyorsun demiş.güzelce dedim ki cevap vermiyorsam demek ki meşgulüm duymuyorum heladayım ..... banyodayım felan.1 kere araman yeterli ben sana dönerim
neyse ertesi gün oldu mutfakta kendi çapımda biber turşusu kuruyorum beni 4 kez aramış en sonuncuyu duydum turşu bitsin ararım dedim içimden mesaj atmış "yine nerdesin? " ay ben delirdim aradım bunu kızdım sana 50 bin kere mi dicem cevap veremiyorsam işm var diye dedim neyse burda bozuldu işler bana gerizekalı dedi lafı g..tünden anlıyon dedi ben ise ona asla hakaret etmedim artı geçmişte yaptığı iyilikleri yüzüme vurdu artı annemle sorunlar var biliyorsunuz sana anan gibi biri gerek felan dedi.
istiyor ki ben telin başında nöbet bekliyim o her aradığında açayım hazırolda durayım.ay bir de haftasonu izni varmıiş bana kameradan diyor ki bak benim iznim var gel haftasonu yaına bak gel ha!!! insan bir sorar müsait misin haftasonu bir işin var mı yoksa gel felan der.ay kızlar kusura bakmayın çok sinirliyim sadece yorumlarınızı bekliyorum.çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp okuduğunuz için.
Okurken benim icim daraldi seni dusunemiyorum.allah sabir versin bence yol ver gitsin onada bir tavsiyede bulun bir ise girsin hobby edinsin enerjisini atabikcek seylerle oyalansin .... senden baska ilgilence sarabilce birisi yok galiba muhtemelen bekar ileri yasda calismayan biridir calismak bin derde deva is bulsun kendine

Ne demek yazmasin, balik gibi atlamasin?
Burada bir suru kisi kizcagiza laf soylerken oylece susacak mi?
Anlatmayacak mi kendini ifade etmeyecek mi?
Ne bencilce bir dusunce.

Siz konu acip anlatabilirsiniz hakkinizdir ama arkadas yani tulipa kendini aciklamaya calisamaz oyle mi?
Korkunc bir dusunce yapisi.
hayır yanlış anladın.ben onunla bir dönem konuşmayı kesitim.görüşmüyorum bu ben ne kon açsam kk.ya gelip yazıyor.ha geri dönüp diyor ki ben bunu affettim.ben af dilemişim kendisinden o da affetmiş.ok.gidin bir siz arkadaş olmayı deneyin benden bu kadar.

Okurken benim icim daraldi seni dusunemiyorum.allah sabir versin bence yol ver gitsin onada bir tavsiyede bulun bir ise girsin hobby edinsin enerjisini atabikcek seylerle oyalansin .... senden baska ilgilence sarabilce birisi yok galiba muhtemelen bekar ileri yasda calismayan biridir calismak bin derde deva is bulsun kendine
ya aynen bak aynısını ben onda dedim kendine uğraşacak bişey bl diyorum yok ağlayacak üzülece dert üstüne der ha şimdi ben gerçek dost değilim öyle mi? hangi insan karşısında 7 24 oflayan puflayan birini ister? ana evladını çekmiyor valla.ya benden 3 tane kitap aldı okuyacam diye tık yok.ben 24 saat senin sinirinle stresinle azarlamalarınla mı uğraşacam kim uğraşır?

bazen insanlar söyler dururlar... hatta karşısındakine dön kendine bak bile derler ancak kendileri aynaya bakmayı bir türlü beceremez ya da akıl edemezler ya buna en büyük örneksiniz bence... kötü birisiniz bence... kötü arkadaşsınız en azından... sizin gibilere denk getirmesin Allah sevdiklerimizi.. onca şey yazdınız bunun karşısında muhattap kişi annene sabır versin Allah, dön bak bi kendine annenle bile sorun yaşıyosun suçu karşı tarafa yüklemek yerine dönüp bir kendine bak yazmadıysa kendisine olan saygısındandır diye düşünüyorum. ayrıca kesinlikle iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. görüşmek istemeyen kişi sosyal paylaşım sitelerinden ve telefonundan engeller, eğer biraz hatrı varsa da kısacık görüşmek istemediğine dair bi mesaj atar olayı bitirir.
Dediğim gibi Allah beni ve sevdiklerimi sizin gibi kötü insanlardan korusun

bazen insanlar söyler dururlar... hatta karşısındakine dön kendine bak bile derler ancak kendileri aynaya bakmayı bir türlü beceremez ya da akıl edemezler ya buna en büyük örneksiniz bence... kötü birisiniz bence... kötü arkadaşsınız en azından... sizin gibilere denk getirmesin Allah sevdiklerimizi.. onca şey yazdınız bunun karşısında muhattap kişi annene sabır versin Allah, dön bak bi kendine annenle bile sorun yaşıyosun suçu karşı tarafa yüklemek yerine dönüp bir kendine bak yazmadıysa kendisine olan saygısındandır diye düşünüyorum. ayrıca kesinlikle iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. görüşmek istemeyen kişi sosyal paylaşım sitelerinden ve telefonundan engeller, eğer biraz hatrı varsa da kısacık görüşmek istemediğine dair bi mesaj atar olayı bitirir.
Dediğim gibi Allah beni ve sevdiklerimi sizin gibi kötü insanlardan korusun
senin gibi sabit fikirlilerden de basmakalıplarla düşünenlerden de beni korusun.

ya aynen bak aynısını ben onda dedim kendine uğraşacak bişey bl diyorum yok ağlayacak üzülece dert üstüne der ha şimdi ben gerçek dost değilim öyle mi? hangi insan karşısında 7 24 oflayan puflayan birini ister? ana evladını çekmiyor valla.ya benden 3 tane kitap aldı okuyacam diye tık yok.ben 24 saat senin sinirinle stresinle azarlamalarınla mı uğraşacam kim uğraşır?

Ya hu size tulipayla arkadasligini devam ettir diyen yok ki.
Madem gorusmuyorsunuz neden bir daha buraya konu aciyorsunuz?
Madem bitiriyorsaniz dostca bitirin diyoruz.
Ama kime diyoruz ne diyoruz 3 kitabin lafini eden birine?
Heh bir kitaplarimin ustune yatti diye ima etmediginiz kalmisti, tam oldu.

Hic komse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil herkesin derdi kendine yeter.... insanlik namina birileriyle birseyler paylasirsin elinden geldigi kadar dinler dost olmaya calisirsin fakat yaptigi insanligin b.... cikaripta hergun hergun butun kotu enerjisini sana aktariyorsa kusura bakmasin yani yol ver gitsin.... sana iyi gelmeyen üzen herseyden uzaklas tavrini koy annen bile olsa!!!! Bir idare edersin iki .... ama sonra baktin anlamiyor elvedddaaaa

:KK70::KK70:
Ya hu size tulipayla arkadasligini devam ettir diyen yok ki.
Madem gorusmuyorsunuz neden bir daha buraya konu aciyorsunuz?
Madem bitiriyorsaniz dostca bitirin diyoruz.
Ama kime diyoruz ne diyoruz 3 kitabin lafini eden birine?
Heh bir kitaplarimin ustune yatti diye ima etmediginiz kalmisti, tam oldu.
aman ALLAH IM ANA DİLİNİZ TÜRKÇE Mİ? BEN TAVSİYE ETTİM BEN VERİM O KİTAPLARI ONA OKU aklını dağıt diye cidden komik geldi kitaplarımın üstüne mi yattı diye ima ettim ?

Hic komse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil herkesin derdi kendine yeter.... insanlik namina birileriyle birseyler paylasirsin elinden geldigi kadar dinler dost olmaya calisirsin fakat yaptigi insanligin b.... cikaripta hergun hergun butun kotu enerjisini sana aktariyorsa kusura bakmasin yani yol ver gitsin.... sana iyi gelmeyen üzen herseyden uzaklas tavrini koy annen bile olsa!!!! Bir idare edersin iki .... ama sonra baktin anlamiyor elvedddaaaa
hah ben de bunu diyorum işte kötü enerji ne biçim hem de sen benim duygularıma tercuman olmuşsun tam anlamıyla

:KK70::KK70:
aman ALLAH IM ANA DİLİNİZ TÜRKÇE Mİ? BEN TAVSİYE ETTİM BEN VERİM O KİTAPLARI ONA OKU aklını dağıt diye cidden komik geldi kitaplarımın üstüne mi yattı diye ima ettim ?

Evet ana dilim turkce ve anlama problemim yok.
Adi her neyse bana gore yine yakisiksiz.

O sizin cocugunuz degil ki kocaman kadin, tavsiye kitap vermis de okumamis da vs.
Bunu soylemeniz daha mi insancil kitaplarimin ustune yatti demekten?
Bana gore ikisi de ayni.

Arkadasligini istemiyorsam istemiyorum deyip bitiririm ve ustune kendimi kisisel gelisimci gibi gorup tavsiye vermeye kalkmam, hadi yaptim, iyi niyetliysem bu ise kalkistiysam lafini etmem.

Siz neden sinirlenmistiniz konunun basinda?
Bana yaptigi iyiligi yuzume vurdu, demistiniz di mi?
Sizin bu yaptiginiz o kategoriye girmiyor degil mi?
Hi hi evet.

Arkadasini serbest birak, sirrini paylasmazsa dostundur, paylasirsa zaten hic dostun olmamistir.En Büyük TÜRKİYE

Konu sahibi bir seyin intikamini mi almaya calisiyosun. Bu forumda kac kisi var, bi cogu eminim senin gibi arkadaslik kurmustur burda. Her birbirine küsen kavga eden burda konu acsa polemikten varilmazdi buralar. Bence senin icin kötü. Ayrica konu acarak karsi tarafa söz hakki doguyor, yani kendini savunmaya baslayinca konum kapansin deme gibi bi lüksün yok.

Buraya konu acan herkes elestiriye de acik olacak.

Sonbahar ve arkadaşlar, ben laftan anlamaz,arsız,haddini bilmez,dominant ve de yüzsüZ ,kafa beyin yiyen çok konuşan biri değilim.Yeri geldi sıkıntılı zamanlarında toparlamaya yön vermeye çalıştım tayin meselesi falan.Annesi annelik yapmıyor ben ablası gibi olayım da o açığı kapatmaya çalışayım dedim.Ama merhametten maraz doğarmış gerçekten.Bir daha yalnızım kimse yok diye konu açarsa yine ,"",olanı da değerlendirmiyorsun "derler adama. ......Olumlu adımına olumlu karşılık verdiysem biraz Merhamet m den biraz da adımını arkadaşlık Dostluk sanışımdandır.Istenmediğim yerde niye kalayım.. Buraya yazması na dahi kızmıyorum Zaten arkadaş dost sandığım ve de merhamet gösterdiğim böyle düşünüvermiş birden bire.Hem de çok kötü bir hata yapmışım gibi.....Artık üzülmüyorum dostluk meselesine falan.Sadece şaşkınım.Değilmiş hatta kanlı bıçaklı düşmanmış.Napmışım Allah aşkına.Durmadan söylediği laflar bak.Aklı başında adam hareketleri değil bu gelgitler..Sen çok iyisi n "lafları neydi ozaman...Bana ders oldu böyle gelgitler yaşayan biriyle arkadaş dahi olmamak..Dostluk hak getire..Beni moralim düşük bir anda alaşağı edişine bak...Bu bencil yapısı için umarım burda yazılardan biraz olsun geribildirim alır...

Back
X