Allah askına yardım edin akıl almaya ihtiyacım var:(

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
arkadaşlar 4 ay once nısanlımdan ayrıldı sebebı aılevı kucuk bır konu büyüdü büyüdü her ıkı taraf ınatlasınca yüzüğü attık sevıyordum hemde cok o 34 bende 28 yasındaydım her nyse aılesı benı cok severek başladılar nısanlımında cok sevdıgını düşünüyordum ama degılmıs aılesı rest cekınce oda benden ayrıldı yüzük atılıdıgı gün pısman olduğumu söyledım ama aıleme sırtımı dönemem yarın bır gun boşanırsam yıne bu kapıya elıcem dedım o benı cok seven kayınvalıdem sen daha evlenmeden anne evıne gımeyı düşünüyorsun dedı kızdı.. neyse baya nısanlımı aradım duzeltelım dedım ılk zamanlar bırakmam derken bırsey yapmadı ılıskımı bıttı ama ben cok yıpranmıştım.. cunku rüya gıbı başladı ılıskımız aılesı cok sevdı benı 2 aya yakın duzeltelım dedım yapmadı ben vazgcetıgımde 1 hafta aramayınca hep kendı aradı buluşalım dedı bende umutlandım 4 ay oldu durum hala böyle konusucam dıyo konusuyo aılem cok tepkılı dıyo sonrada sana güvenmiyorum dıyo sen bana sırtını döndün diyo vazgecıyorum 1 hafta sonra kendı yıne arıyo dıyorum karın olmamı ıstemıyormusun manyamıyım ıstememmı dıyo ama bırsey yapmıyor .. bu arada ben baya güzel bır kızım arkadaşlarda senın guzllıgını hayran o dıyo cunku görüsünce degısıyo hep cok guzelsın dıyo ama yıne bırsey yapmıyor benım piskolojım cok fena cok ağladım telde ama bana acımıyo konusuyo arıyo haber alamayına acmayıncada zorluyo ama yıne sonuç yok ben cok hatalıyım bılıyorum ama artık nasıl davranmalıyım ya unutmak ıstıyorum yada evlenmek herkezın dedıgı sey su senden güzelini bulsa durmaz yası yüzünden benı yedektemı tutuyo? allah askına arkadaşlar bende saplantı oldu ne yapmalıyım? bu adam oynuyormu ? ben bu adamı hıc tanımamışım bızım küslüğümüz 5 dk gecmezdı

Bence son soz olarak icinden gelen birseyi yaz. Arama yaz. Ki defalarca okuyup aklini basina toplasin
boyle olsun istemedim, seni cok sevdim.
nasip defilmis vs tarzi birseyler

Ve inzivaya cekil
arama, didikleme
akisina birak
zaman herseyi gosterir ve zaman tum bulanikligi alir
zamanla duygular ve durumlar netlik kazanir.

Bazen uzerine gitmemek, hicbirsey yapmamak yapilacak en iyi seydir.

Ya ikiniz de aileleri bir kenara bırakıp birlikte hareket edeceksiniz ya da ikiniz de tıpış tıpış anakucağında oturacaksınız

Aşk Sevgi evlilik güzelliğe bakmaz illa güzeller sevilecek çirkinler sevilmeyecek diye bi durum yok. Bence siz kendinize çok güvendiğiniz ve terk edildiginiz için takıntı yapmışsınız.

bide arkadaşlarım da senin güzelliğine hayran demek nedir yabu adam ne kullanıyı

Siz çok güzelsiniz ve inanın size çok aşık eski nişanlınız.oyüzden bu haldesiniz merak etmeyin.
Bazen allah kuluna gelecekte yaşayacağı şeyleri şimdiden gösterirmiş ki kulum aklını başına alsın diye.yok arkadaş bazı insanlar bunu anlamadığı gibi,belanın üstüne,üstüne gidiyor.

Aşk Sevgi evlilik güzelliğe bakmaz illa güzeller sevilecek çirkinler sevilmeyecek diye bi durum yok. Bence siz kendinize çok güvendiğiniz ve terk edildiginiz için takıntı yapmışsınız.

cok güveniyordum doğru ama ben onu cok sevdım benım onu sevdıgıme bır turlu ınanmadı ama tek suc bende degıldı aptal gıbıyım aylarca ne yıyebılıyorum ne ıcebılıyorum onu bu kadar sevdıgımı bıle ayrıldıktan sonra anladım

Ailelerinin inatlasmasi ile biten iliskileri hic anlamam, siz iki bireysiniz ve bu sizin iliskiniz(di)...
Eger tartismalar yuzunde sen sirt ceviren olsaydin ya da zor gunler atlatiyor olsaydiniz, sizin iliskiniz sakin mahvolmasina izin vermeyin derdim...
Fakat ailesinin resti yuzunden ayrilan erkek benim icin bitmistir...
Bence senin icin de bitmeli, elinden geleni yapmissin, olmayani zorlama...

Neden ayrıldınız? Hatalı siz ve aileniz miydiniz?

Ayrılmak yerine çözüm yoluna gitseydiniz keşke neyse önümüze bakalım eliniz de şuan hiç bir şey yok kaybedecek birseyiniz de yok. Içinizden gelen herseyi net bir şekilde ona söyleyin. Sonra susun cevap bekleyin

evet kotu bi niyetiniz yok belki, belki burda ifade etmek zor oluyo ama nedense 'ben cok guzelim' tarzi ifadeler beni bi itiyo

Tubacim tabiki seviyor seni, yoksa zaten niye evliligi düşünsün seninle.ama affedemiyor.Sen gurur yapma,eger ailesiyle ilgili bi saygisizlik sozkonusuysa büyüklerden de ve ondanda ozrunu dileyip kenara cekil..Arama, dusunsun biraz..Seni ararsa eger sizin için bisey yapmayacaksa aramamasini soyle.zaten istedigin bu degil mi.sabirli ol..

evet kotu bi niyetiniz yok belki, belki burda ifade etmek zor oluyo ama nedense 'ben cok guzelim' tarzi ifadeler beni bi itiyo

arkadaşlar buraya takılıyor ama benım anlatmak ıstedıgım suydu cok begenırdı benı aılesıde öyle gerçekten vazgecemeyecegını duşundum ama sevılmemısım demekkı

yüzüğü ben attım ama pişman oldumm aılem cok baskı yaptı ama sınırle söylenen bir sözdü bu

Biri de şu güzelliğiyle parasıyla övünmesin dişimi kırıcam

yanlış anlaşıldı bu adam benı cok begenırdı hayran gıbıydı hanı gerçekten sevılmeyeecek bır yanım yok hanı bu kadar arzulayan seven bır adam neden böyle yapar? bura herkez yanlış anladı benı

Çok üstüne düşüyorsun demek ki biraz boşver erkekler güzelliğe ilk zamanlar bakar evet ama sonrası adam sen de huzur bulursa yanında kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…