Allah askına yardım edin akıl almaya ihtiyacım var:(

bir ayrılıyorsunuz bir siz arıyorsunuz bir o arıyor. ohooo sürekli gerginlik olur bu evlilikte benden söylemesi. daha şimdiden böyleyseniz yarın öbürgün annenizin evine gelir gider siniz. geriye dönüp bakmayın artık bu ilişkinin bitmesine izin verin. hayırlısı böyleymiş deyin ve kendinize yeni bir yol çizin

Daha şimdiden ailesinin kanatlarından ayrılamayan biri evlenince çok daha büyük problemler çıkarır size

Hic bir insan icin yemeden icmeden kesilinmez. Deymez.

Aklin varsa evlenme. Isin suyu cikmis sizde. Muhtemelen daha cok probleminiz cikar. Evlenmeden boyle olan biri evlendikten sonra sana daha ne piskolojik siddet uygular.

bir ayrılıyorsunuz bir siz arıyorsunuz bir o arıyor. ohooo sürekli gerginlik olur bu evlilikte benden söylemesi. daha şimdiden böyleyseniz yarın öbürgün annenizin evine gelir gider siniz. geriye dönüp bakmayın artık bu ilişkinin bitmesine izin verin. hayırlısı böyleymiş deyin ve kendinize yeni bir yol çizin
adamın arkadaşları konu sahibinin güzelliğine hayranmış o derece.

yok kız adamın arkadaşları değil kızın kendi arkadaşları hayranmış.

hııı öylemiymiş şimdide arkadaşlar senin güzeliğine hayran o diyor diye okudum iyi mi

ortalık karıştı kim kime hayaranmış,adamın arakadaşları mı senin arkadaşların mı,adam mı

hııı öylemiymiş şimdide arkadaşlar senin güzeliğine hayran o diyor diye okudum iyi mi

ortalık karıştı kim kime hayaranmış,adamın arakadaşları mı senin arkadaşların mı,adam mı

belli bi satten sonra beyin sulanıyo böyle. bende bazen konuyu çoookk sonradan anlıyorum.

o saatin geçliğinden değil resmen bitişik yazmış ne bir noktalama işareti ne bir paragraf bırakmış.

o konuda zaten anlamıyorum buraya yorum yazanları. sözüm herkese değil yanlış anlaşılmasın.
bazen öyle konular oluyorki anlayabilmek için 2-3 kez okuyorum ve sonra bakıyorum ki yanlış anlamışım. kendimden şüphe ediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…