- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi hayalkenti
-
buda mi devamli guzelim diyor ? Biz hepimiz pek bir cirkiniz zati.işte demek ki herşey güzellikle olmuyormuş birde akıl güzelliği şart ,
hala bu adamın sözlerine inanıp kapıldığına göre aklın kendin kadar güzel olmasa gerek.
Hic bir insan icin yemeden icmeden kesilinmez. Deymez.cok güveniyordum doğru ama ben onu cok sevdım benım onu sevdıgıme bır turlu ınanmadı ama tek suc bende degıldı aptal gıbıyım aylarca ne yıyebılıyorum ne ıcebılıyorum onu bu kadar sevdıgımı bıle ayrıldıktan sonra anladım
Aklin varsa evlenme. Isin suyu cikmis sizde. Muhtemelen daha cok probleminiz cikar. Evlenmeden boyle olan biri evlendikten sonra sana daha ne piskolojik siddet uygular.kesinlikle niyetim o soyledım zaten özledim dıye arayacaksan arama benı.. bana karsı cok gaddargalıba bu adam bırını bulamam belkı dıyıp benı yedekte tutuyo .. ama cok üzülüyorum ben 28 o 34 yasında bu yasta bole olması .. ama tavrımı net koyucam yıne arayacak bılıyorum bu sefer soyleyecegım sey ya evlenelim yada benı arama ben artık unutmak ıstıyorum senı
Aklin varsa evlenme. Isin suyu cikmis sizde. Muhtemelen daha cok probleminiz cikar. Evlenmeden boyle olan biri evlendikten sonra sana daha ne piskolojik siddet uygular.
Arkadas tutturmus bu adam diye, niye bu kadar israr ediyor anlamadim.piskolojık siddetki ne şiddet bildiğin zevk alıyo numaramı degısım dımı?
buda mi devamli guzelim diyor ? Biz hepimiz pek bir cirkiniz zati.
bu da ayri bi seymis. Boyle bir herifle ben olsam evlenmezdim. Kocam bana dicek te karicigim tum arkadaslarim seni cok guzel buluyor. Host derim.adamın arkadaşları konu sahibinin güzelliğine hayranmış o derece.
bu da ayri bi seymis. Boyle bir herifle ben olsam evlenmezdim. Kocam bana dicek te karicigim tum arkadaslarim seni cok guzel buluyor. Host derim.
Iyi o zaman. Yani yuh demistim artik.benım arkadaşlarım dıyor
adamın arkadaşları konu sahibinin güzelliğine hayranmış o derece.
bir ayrılıyorsunuz bir siz arıyorsunuz bir o arıyor. ohooo sürekli gerginlik olur bu evlilikte benden söylemesi. daha şimdiden böyleyseniz yarın öbürgün annenizin evine gelir gider siniz. geriye dönüp bakmayın artık bu ilişkinin bitmesine izin verin. hayırlısı böyleymiş deyin ve kendinize yeni bir yol çizin
yok kız adamın arkadaşları değil kızın kendi arkadaşları hayranmış.
hııı öylemiymiş şimdide arkadaşlar senin güzeliğine hayran o diyor diye okudum iyi mi
ortalık karıştı kim kime hayaranmış,adamın arakadaşları mı senin arkadaşların mı,adam mı
belli bi satten sonra beyin sulanıyo böyle. bende bazen konuyu çoookk sonradan anlıyorum.
o saatin geçliğinden değil resmen bitişik yazmış ne bir noktalama işareti ne bir paragraf bırakmış.
yüzüğü ben attım ama pişman oldumm aılem cok baskı yaptı ama sınırle söylenen bir sözdü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?