- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.635
- 798
- Konu Sahibi hayalkenti
-
ben de genel konustum, seni suclamadimarkadaşlar buraya takılıyor ama benım anlatmak ıstedıgım suydu cok begenırdı benı aılesıde öyle gerçekten vazgecemeyecegını duşundum ama sevılmemısım demekkı
ben de genel konustum, seni suclamadimburda anlatirken ifadeler havada kalabiliyor.. guzellik her zaman yetmez, bi de deger gormek; karsidaki insanlarin kiymet bilirligi ile alakali en cok, bizim meziyetlerimizin coklugu ile degil..
Bazen olaylari cok mirc mirc etmemek gerekir.surekli dusunmek konusmak ve yorum yapmak gercekligi öldurur.azicik zaman gecsin kafalar dagilsin siz de sakince dusunun tasinin.
ben olayi tam kavrayamadim.. senin ailen ne yapiyo ne diyo bu arada?
bu adam sence benımle oynuyormu? bırde manyakmıyım senınle evlenmek .ıstemeyeyım dıyo? bır hafta aramıyorum arıyo cevap vermıyorum defalarca arıyo ben dayanamayıp yıne barışalım dıyorum
ailem istemiyor ilk zamanlarda annem hayal ettıgım gıbı bır damat degıldı dedı bunu nısanlım bıle hareketlerınden anladı tamam annem huysuz bırı ama onun aılesı kadar kinci degıl onlar benı cokkk sevıyordu sözde sorun onun aılesı ben yıne bır sekılde ıkna ederımben olayi tam kavrayamadim.. senin ailen ne yapiyo ne diyo bu arada?
Evlilik işine aile ne kadar girerse o kadar çetrefilli hal alır. Sizin ne istediğiniz önemli. Eğer niyetleriniz ciddi sevginiz büyükse aileler ikna olur yada hallolur. Ama sizin kendinizden emin olmanuz şart. Bence sorun sizin terk edilmeyi hazmedememeniz.
ya bu adam ne yapmaya calisiyo onu tabiki bilemem.. ama bildigim su ki, o demeden surekli barismak istiyosun.. ailesi zaten istemiyo, senin ailen de oyle.. sen yalvar yakar kabul ettirince, herseye ama herseye boyun egmek zorunda kalacaksin..ailem istemiyor ilk zamanlarda annem hayal ettıgım gıbı bır damat degıldı dedı bunu nısanlım bıle hareketlerınden anladı tamam annem huysuz bırı ama onun aılesı kadar kinci degıl onlar benı cokkk sevıyordu sözde sorun onun aılesı ben yıne bır sekılde ıkna ederım
4 ay oldu ama
ya bu adam ne yapmaya calisiyo onu tabiki bilemem.. ama bildigim su ki, o demeden surekli barismak istiyosun.. ailesi zaten istemiyo, senin ailen de oyle.. sen yalvar yakar kabul ettirince, herseye ama herseye boyun egmek zorunda kalacaksin..
sana kesin olarak evlenmek istedigini soylemedikce ve bi adim atmadikca, artik irtibati kes.. tamam sen atmissin yuzugu ama kac kez yalvarmissin.. cok kirginsa senle gorusmeseydi ve tamamem bitirseydi.. ne bu boyle?doğru dıyorsun ama ben hala olaylara ınanamıyorumben haıkaten cok zor severım nısanlıma bır sans verdım tanıdım tanıdıkça bağlandım sonra sevdım bu adam benımle evlenmek ıcın delırıyordu ıkımızınde yası var göstermeyız ıkımızde ama 2 yıllık bır emek cok zor gerçekten bu adam pısman oluyor evet ama barışalım demeye getirmeden hemen barışalım dıyorum ve yanlış yapıyorum bıze kalsa emınım mutlu oluruz ama aılesı cok kinci . ama neden arıyor 4-5 gun gecınce mera edıyor bırı varmı dıyo sonra dıyo sen zaten kımseyı begenmezsın yoktur kesın saçma sapan muhabbetler bazen evlenelim dıyo bazende yuzugu sen attın dıyo arkamda durmazsın dıyo sana güvenmiyorum dıyo hastalık gıbı bır durum nefes alamıyorum
sana kesin olarak evlenmek istedigini soylemedikce ve bi adim atmadikca, artik irtibati kes.. tamam sen atmissin yuzugu ama kac kez yalvarmissin.. cok kirginsa senle gorusmeseydi ve tamamem bitirseydi.. ne bu boyle?
seni oyalamasina izin verme.. bu adam yarin baska biriyle olursa mahvolursun Allah korusun.. ayrica yaş degil, yurekle ilgili bu isler..kesinlikle niyetim o soyledım zaten özledim dıye arayacaksan arama benı.. bana karsı cok gaddargalıba bu adam bırını bulamam belkı dıyıp benı yedekte tutuyo .. ama cok üzülüyorum ben 28 o 34 yasında bu yasta bole olması .. ama tavrımı net koyucam yıne arayacak bılıyorum bu sefer soyleyecegım sey ya evlenelim yada benı arama ben artık unutmak ıstıyorum senı
Bu adamdan sana zarardan başka bir şey gelmez. Kendiside ne istediğini bilmiyor. Bana kalirsa birini bulup evlenmesi bile an meselesi olabilir. Seni oyaliyor. Ama kimseyle olmazsa da seni yedekte bulunduruyor her ihtimale karsi.
onun evlenecegıne hç ınanmıyorum zaten cok pimpirikli biri ne ıstedıgını bılmıyor dıgru dıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?