- 25 Ağustos 2017
- 17
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi ihlamur1317
-
olan olmuş kim nasıl istiyorsa öyle seslensin bunda dert edilecek bir durum yok ki
Sizde hep iki ismiyle seslenirsiniz ileride kızınız hangi ismini begenirse agırlık olarak onu kullanır.
teşekkürler cevabınız içinKiziniz buyudukce begendigi ismi kullanacaktir , kafaniza takmayin hic
babası istemedi açıkcası bende sildiremedim elim varmadıbeğenmediğiniz ismi neden sildirmediniz?
ikisini de seviyorsanız ikisiyle seslenin. ya da herkese kullandığınız ismi söyleyin onlarda öyle seslensin. kafaya takılacak bir durum değil bana göre.
bu durumu yaşayan biri olarak bana çok iyi geldiniz yorumunuzla bende kızım acaba etkileniyormudur ki hiç etkilendiğini hissetmedim ama kendi kendime evham yapıyorum işteBi şey olmaz yav; bizim sülale çift isim kaynıyor ve herkes kafasına göre sesleniyor birbirine :)
Kardeşim iki isimli, ben Ş... derim, annem ile babam R... Annemin arkadaşları Ş... R... der, annem tarafı Ş... der, babam tarafı R... der. Normal kızcağız işte, hiçbir karışıklık da olmadı. Çocuk kendi adını benimseyip sevdikten, anlamı da güzel olduktan sonra gerisi mühim değil.
Benim de 3 adım var; biri sonradan eklenmiş, biri göbek adı, biri nüfusta baştan yazan...
Annem tarafı ilk adımla çağırır, arkadaşlarım-eşim diğer adımla, annem arada göbek adımla çağırır.
Hepsine dönüp bakıyorum :))
Şimdi benim oğlanın da çift adı var, ağzımıza kolay geleni söylüyoruz; akrabalar iki isimle çağırıyor bazı bazı, biz ikinci ismini bile unutuyoruz bazen. Ama yedekte dursun, çocuk hangisini daha çok beğenir benimserse kullansın işte. Sizinki de öyle olur, sorun değil bunlar. :)
bu durumu yaşayan biri olarak bana çok iyi geldiniz yorumunuzla bende kızım acaba etkileniyormudur ki hiç etkilendiğini hissetmedim ama kendi kendime evham yapıyorum işte
cevabınız için teşekkürlerbenim de iki ismim var, annemler 2. adımı kullanıyor, ben okulda işte ilk adımı tercih ediyorum. çocuğum olursa da iki isim düşünüyorum. sorun olmaz endişe etmeyin, ileride kendisi seçer zaten.
sağolun bende ikinci isimi ekletirken hangisini beğenirse onu kullansın diye düşünerek koydumsıkıntı yapma kızın hangısını begenırse onu kullanır ,
kuzenın ismi aile ilk ismi ablası 2, ismi arkadaşları ikisinide kullanır ,
Bu kadar dert yapmayın .Oğlum da çift isimli . 2.ismini kullanırız. İlerde kendi tercihi hangisini isterse onu kullansın.
Ne isim koydunuz da bu kadar üzüldünüz paylaşmanız mümkün müdür ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?