allah başka dert vermesin ama....

:))

Bence bu dert degil hangisini istese onu kullanir dusunup uzulmeyin

Benim de iki adım var. Annemler, akrabalar, eski tanıdıklar ikinci adımı kullanır. Eşim, eşimin ailesi, arkadaşlarım vs ise ilk adımı. İkisini de garipsemiyorum hiç.

Bence bu dert degil hangisini istese onu kullanir dusunup uzulmeyin

ben hala acaba diyorum çocuk ortaokula gidiyo
hatta geçen sene ekletsem mi dedim diğer aklımda kalan ismi, oğlum ben kendimi x gibi hissediyorum başka isim istemiyorum dedi, ismini sevmesi içimi rahatlattı tabii

Eşiminde iki adı var
Ben ve benim tarafım ilk adıyla sesleniyoruz
Diğer herkes ikinci adını söylüyor
Birşey olmaz
Büyüyünce hangisini isterse o seçer
Adlarıyla yaşasın :)

3 kardeşiz hepimuz cift isimliyiz his sıkıntı yasamadik isteyen istediğini soyler. 3 yasina girecek kizim herkes simdilik ilk ismini kullanir ama diger ismini bilir. Sıkıntı yapacak birsey yok ki bunda

İleride kızınız kendi karar verir hangisini kullanacağına üzülmeyin hiç

Bunlar sıkça rastlanan olaylar, yiğenimin 2 ismi var. Bazen ilkini söylerim bazen 2 sini birden o an ağzımıza ne gelirse. Kızınız büyüyünce seçim yapsın ne güzel seçme şansı var birde o yönünü düşünün

benimde kızıma eşim tarafı ilk ismiyle annem tarafı 2. ismiyle sesleniyor. bende dedim acaba tek isim mi tercih etseydim diye. ben ismini seçince eşim bende bir isim seçmek istiyorum deyince böyle oldu :)
büyüyünce kendi karar verir artık hangisini kullanmak istediğine.

Bence daha iyi ileride kendisi hangisini beğenirse onu kullanır dert değil. İsimleri çok merak ettim ama paylaşmanız mümkün müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…