- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Rabbim merhametsizlere merhamet etmesinBugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...
Nolur bir şeyler yapalım...
Bi insan bunu nasıl yapbiliyor aklım almıyor gerçkten..
Kedilerden köpeklerden genel olarak hayvanlardan korktuğum için pek sevmiyorum. İstemem yani alışıp kapımın önünde olsun. O yüzden yiyecek birşey bile koysam uzağa koyuyorum.
Ama hayvana şiddete çok karşıyım onlar savunmasız
Şu an hava çok soğuk açlar.
Eh be kadın!arasana barınakları neden vuruyorsun ki kafasına hiç Allah korkun yok mu senin.?
Umarım bu haber doğru değildir kedide eceliyle ölmüştür.
Banlanmak istemiyorum banlanmak istemiyorum banlanmak istemiyorum....
Bu sapıkların ve katillerin insan öldürmeden önce hayvan öldürmeye tecavüz etmeye çalıştıklarını sonrasında insanlara yöneldiğini okumuştum. Allah ıslah etsin.
Merhamet olmadıktan sonra anne eş kadın olması önemli değil ki . böyle biriyle aynı ortamda bulunmayı bile istemezdim. İğrenirdim sanırım.Bunu yapan bir kadın,bir eş,bir evlât,bir ANNE !!!!
Neler desem söner içimdeki yangın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?