Allah belanı versin !!!

Turkiye de adalet bakani olsam, savunmasiz canlilara iskence,istismar uygulayanlara oyle caydirici cezalari kanun haline getirirdim ki.. yok gercekten bunun karsiligi hapis cezasi bile olmamali,fiziksel ve psikolojik siddetle cezalandirilmalilar. Dogru mu yanlis mi dusunuyorum,hic analiz etmeye ugrasmiycam, icimden gecen bu.

Allah, evren,yaradan, guc her neyse tez zamanda cezasini verir insallah. Oksijen israfi onlenir insallah!!!

Bugün dışarda kardaki kedi patisi izini gorunce icim nasil acıdı ayakları usumuyormudur onlarin diye ...

Zaten per8sanlik içinde yaşamaya çalışırken birde o küçücük savunmasız bedenleriyle canavarlarla uğraşıyorlar

Inşallah aynısını yasar

Ah yavrum, bir lokma et verse ölür müydü o şerefsiz. İnşaAllah bir lokma ekmeğe muhtaç kalır 1 yudum su içemeden geberir o mahluk.

çok vicdansız ve duyarsız bir milletiz
beddau etmiyorum
üzüldüm üzgünüm sadece

Allahim ne bicim insanlar var.
Bizim kapidaki kopek de hergun ayni arabaya havlayip isiriyormus arabayi.
Sahibi beni gordugunde 'bir gun ezicem bu hayvani arabaya yazik olacak 40 binliralik araba' dedi.
Şoka uğradım.
Akil alir gibi degil gercekten.
Hayvan oldurmekle insan oldurmenin ne farki var.
Pislik katil.
Aksam aksam hayattan sogutuyolar insani yahu.

off yavrum benim.. benim de kedim var evlat bunlar can. içim gitti suan boğazım düğüm düğüm.. iki gündür burnu tıkalı diye canım gitti benim birsey olacak mı diye vicdansız rezil.. ne istedin buncacık yavrudan

Ya sevmezsin anlarım, beslemek istemezsin anlarım ama öldürmek nedir? Bir insan göz göre göre bi canlıya nasıl bunları yapabilir gerçekten aklım almıyor.

Neden bu kadar vahşiyiz ki. Doğamızda mı var biz mi bozduk kendi kimyamızı.

Önce ki gün adamın teki 3 5 sokak köpeğine silah çekiyor bir hayvansever kadın köpeklere siper oluyor sen ne yapıyorsun diye. Başka bir kadın (o pislik herifin pislik komsusuymus) diyor ki haklı adam ne yapsın!

Bu zihniyetine tükürdüğüm bencil insancıklar tükenmeden bitmeyecek bu zulüm. Bu yavrunun dünkü yazdığım konumda ki bebek kadar hakkı vardı çünkü o da nefes alan bir canlı ne zararı vardı ki 2 sevsen hemen şebeklik yapıyorlar çok üzgünüm savunmasız her canlı katlediliyor kimse dur demiyor.

Inanirmisiniz Izmiri hep "gavur İzmir" diye asagliyorlarya.. Iki kere gittim Alacati ve cevresine orda bir cok yerde hayvanseverlerin hayvanlara yaptıkları yardımları gördüm. Sokakta hayvan görseniz başka şehirleri göre yine durumları gayet iyi. Araba kediye çarptı. Sürücü devam etti, ama orda bir lokantanın çalışanları hemen koşup hayvana yardım etmeye çalıştı. Bence böyle şeyler asıl bir toplumun durumunu gösterir. Başka sehirlerde hayvanlara mama verirken bile tepki gördüm.

Hayvanlara eziyet edenler öteki dünyada görcekler günlerini
Ben evimde besledigim kedime en iyi mamalari alirim her alisverise gidince onuda düsünürüm
Cok disarda durunca acaba napiyor tek basina diye hemen eve giderim böyle seyler duyunca cok sinirleniyorum insan o agzi dili olmayan hayvanciklara nasil eziyet edebilir

Allah ıslah etsin. Söyleyecek çok şey var ama dilim varmıyor o kadarına.. Şu cana zarar veren her türlü kötülüğü yapar. Çocukluktan vicdan aşılamak önemli.. Çocuğa tablet, telefon alıp onun için her şeyi yapıyorum diyen bir ana baba kalabalığı var günümüzde.. Onları bırak vicdan öğret, merhamet aşıla çocuğuna, en çok buna ihtiyacımız var.

Geberesice pislik az önce facebook ta gördüm geldim şimdi burda o kadini benim elime versinler o vileda sopası ile ona yapacaklarima hayal gücünüz yetmez

Kadinin yuzu gozukuyor mu ya da isletmenin fotosu gibi belirgin bir sey? Ben acip bakamadim yavrunun fotosu varsa diye

Ya bunu hakedicek napmis olabilir bi kedi insanlar gercekten hasta... kapatmak lazim bunlari biyere... bahcemde takilan bi kedicik var neler yapiyor beni deli etmek icin (gece 2de cama tiklayip beni uyandirmak, ilgilenmedigim icim ciceklerimi parcalamak, fareleri balkonumda biriktirmek) aklimadan asla vurmak oldurmek gecmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…