Allah belanı versin !!!

O cani kadın acı çekerek gebersin!!! Kafasına kurşunlar yağsın. Bu canilerle aynı ülkede aynı ortamda yaşamak istemiyorum. Bu pisliğe ceza verecek bir devlet yok mu??? Toplumdan soyutlanmalı bu canavarlar... Bir yasa çıkarmak çok mu zor? Yazıklar olsun hepimize...

Bugün bende yaşadığım yerde kedi ölüsü gördüm ağzı açık ölmüş hayvan cağız ama kan falan da vardı büyük ihtimalle öldürüldü içim parçalandı artık lafın sözün bittiği yerdeyiz

sirf sokak hayvanlari ile ilgili proje baslattim atandigim ilcede.kedi kopek ve kuş yuvalari kuruyoruz ayrica 1 yillik mama ihtiyaclarini karsilayacak butcede aldim devletten.
ve proje ogrencilerime cok sey katti..hayvanlari korumayi ogrendiler.
bence yeni yetisen nesile bunu asilamak ogretmenlerin gorevi olmali ama malesef sadece sinav odakli calisiyor tum okullar.ben bunu asmaya calistim tek basima..simdi 7 ogretmen 7 ayri okul benimle birlikte yuruyor..gittikçe buyuyoruz.
instagramda sosyal medya hesabi kurduk daha cok ses getirmek adina..
ilce kaymakami tam destek.
ben tasin altina elimi koydum ve buralara kadar geldi iş.
bence okullarda bu proje zorunlu hale getirilmeli.
malesef yeni nesil hayvan da olduruyor ve bundan keyif aliyor..

Allah aynı şekilde ölüm nasip etsin elleri kırılsın bu yavrunun 2 cihandada elleri yakasinda olsun o zalimin
Öldürmen mi gerekiyor be pislik ,kedi zaten korkak bir hayvan pisstt sisst desen kaçar giderdi yani vermiyceksin madem yemek
Allah kahretsin bütün moralim bozuldu ve kedi yavru çıldırıcam

Kedi öldürmek için bir neden olduğunu düşünmüyorum ama alışmışmış,her gün geliyormusmus.
1 lokma mama için öldürmüş!!!!
Bir parça et vermemek için öldürmüş..
Zavallı kediciği öldürünce rızkı artar mı sandı acaba?Allahtan korkusu olmayan biri hertürlü kötülüğü yapabilir.Çok üzüldüm bu habere ne yapabileceksek yapalım.

Zavallı kediciği öldürünce rızkı artar mı sandı acaba?Allahtan korkusu olmayan biri hertürlü kötülüğü yapabilir.Çok üzüldüm bu habere ne yapabileceksek yapalım.

3 aylık kediye tecavüz eden pislik salıverildi bu ülkede..
Hadi ne yapabileceksek yapalım...
Bir kedicik ,bir köpecik kimin umurundaki ?

Ne olurdu ki bir parca et verse. Sanki musteri tabagindan kalmiyor mu?Cope atcagina hayvana verseydi.Kapida durmasini madem istemiyor uzaga koysaydi.Simdi daha mi rahat etti? Vicdansiz!

3 aylık kediye tecavüz eden pislik salıverildi bu ülkede..
Hadi ne yapabileceksek yapalım...
Bir kedicik ,bir köpecik kimin umurundaki ?
Hayvan hakları ve onları korumak için kanunlarımız yeterli ve istenilen düzeyde değil.Toplum olarak birşeyler yapmamız lazım.Şimdi bu eylemi gerçekleştiren şahısa bence çevresindeki herkes tepki göstermeli.Başta varsa çocukları, eşi,dostu,komşusu,akrabası,müşterileri kim varsa.Yasalar ve cezalar yetersiz kalsada toplumdan tepki görmeliler.

Yarın Mavişehir belediyesini arayacağım !!!! İzmir'li hayvanseverler zaten gerekeni yaparlar buna eminim. Bu insan artıklarını Allah kahretsin ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…