- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.250
- 798
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Ben de bir konusunu okudum bilgisayar takıntısı var
Geçen seferde bilgisayar ekranı kırıldı diye çok üzülmüştü.
Neredeyaşıyorsun sen böyle ya hu? Dağ başımı orası.arkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
şimdi okudum yazdıklarımı yanlış yazmışım 3.katındayım
Konulara bir baktım da, ne desem bilemiyorum yani çok değişik birisi.Pardon Allah askina soyleyin bende mi anormallikmis
Anam nolii konu kopmuş biri anlatsin.Ben de bir konusunu okudum bilgisayar takıntısı var
Geçen seferde bilgisayar ekranı kırıldı diye çok üzülmüştü.
bende onu okudum biraz önce daha ne tuhaf konuları var :)oyy bende baktım çoğu konusuna sadece bilg takıntısı değil.. iğne bana batar mı diye dert edinmiş kendine..
dün de taşlamışlardı dün de nerede yaşadığınızı söylememiştiniz yarın kavgalı konu açar yine söylemezsiniz biz de kendi aramızda araştırır dururuz nerede dönüyor bu haltlar diye devam şekerim şahane konular takipteyimarkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
sonradan duzeltmis 3. kattayım demisBir de muhabbete limon sıkmak gibi olmasın ama hem 4 katlı binanın 4. Katındayım diyor, hem de üsttekiler alttakiler öğretmen diyor. Anlamadım ben bir şey.
Kesinlikle.Konulara bir baktım da, ne desem bilemiyorum yani çok değişik birisi.
Öğretmen olacak insanların zihinsel ve psikolojik bir teste tabi tutulmaları lazım bence, aksi halde yeni neslin işi zor.
Arkadaslar konu sahibinin takintilariyla dalga gecmeyin. Simdi sizin yazdiklarinizdan da psikolojik rahatsizligi oldugu cok acik. Ben yakindan sahit oldum ve cok zor bir durum boyle dusunmek onlarin elinde olan birsey degil. Bu bir rahatsizlik. Psikiyatriye basvurmasi lazim. Kendisiyle ilgilenen bir aileye sahip degil ne yazikki yoksa onlar coktan bir yolunu bulurdu.
Kesinlikle dalga geçmiyorum eğer bir rahatsızlığı varsa hemen tedavi olması gerekiyor.Arkadaslar konu sahibinin takintilariyla dalga gecmeyin. Simdi sizin yazdiklarinizdan da psikolojik rahatsizligi oldugu cok acik. Ben yakindan sahit oldum ve cok zor bir durum boyle dusunmek onlarin elinde olan birsey degil. Bu bir rahatsizlik. Psikiyatriye basvurmasi lazim. Kendisiyle ilgilenen bir aileye sahip degil ne yazikki yoksa onlar coktan bir yolunu bulurdu.
lisede mi çalışıyorsunuz?ve takıntı yaşadığınız öğrenciler oldu mu?intikam almak isteniş olabilirler ergen kafasıyla.arkadaşlar çok korkuyorum.polis çağırdım.binada yalnız yaşıyorum şu anda .4 katlı bina 4. katındayım.ekmek almaya gitmiştim.binanın giriş kapısının altından "ALLAH BELANIZI VERSİN. Siz öğretmenlerin kökünü kazıyacağız burdan.Bekle sadece sen." aynen bunlar yazılmış bir kağıt atmışlardı. bilgisayar yazısıyla.şu an beynim durdu.napıcam bilmiyorum.korku filminde gibiyim.polis gelmedi hala.bana bişeyler diyin geçende de taş atılmıştı eve.ben napıcam ailemden kimsenin umrunda değilim onlarla konuşmam tek dostum polisler .çıldırmak üzereyim.
Eski konularına baktık da bazı takıntıları olduğunu gördük işte eve gelen kaloriferci bilgisayarımı kırar mı falan diye.Anam nolii konu kopmuş biri anlatsin.
kapı zili mi demek istemiş?Ya forumda 1000 tane de mesajin var ama ne bileyim var bir sey garip geliyor bana konularin, mesajlarin, bi turlu derdini anlatamayisin.
Zil caliyor nedir ayrica ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?