"Allah Belanızı Vesin"

Neredeyaşıyorsun sen böyle ya hu? Dağ başımı orası.

Milletin ne derdi varmış öğretmenlerle sanalda da gerçekte de bir bitmediler.

Doğuya giden öğretmenler zaten can korkusu taşıyor bir de böyle tacizci manyaklar mı çıktı?

Pardon Allah askina soyleyin bende mi anormallikmis
Konulara bir baktım da, ne desem bilemiyorum yani çok değişik birisi.
Öğretmen olacak insanların zihinsel ve psikolojik bir teste tabi tutulmaları lazım bence, aksi halde yeni neslin işi zor.

Arkadaslar konu sahibinin takintilariyla dalga gecmeyin. Simdi sizin yazdiklarinizdan da psikolojik rahatsizligi oldugu cok acik. Ben yakindan sahit oldum ve cok zor bir durum boyle dusunmek onlarin elinde olan birsey degil. Bu bir rahatsizlik. Psikiyatriye basvurmasi lazim. Kendisiyle ilgilenen bir aileye sahip degil ne yazikki yoksa onlar coktan bir yolunu bulurdu.

Hanımlar zil çalınca foruma mı yazıyoruz, kapıya mı gidiyoruz?

Bilmiyorum küçük olayları köprüye köpürte mi büyütüyorsunuz, yoksa içinizdeki boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz, her konunuz ayrı garip.

ee gündüz gündüz telaşa düştünde akşam ne yapcen sen? Doğuda değilmişin madem bir kaç günlüğüne otele filan git. Sonrada evini degiştir site içerisinde bir ev tut daha güvenli olur..

gerçekten de konu sahibinin daha önce açtığı konular da çok enteresan...
çok zevksizim, giyinmeyi bilmiyorum, çok takıntılıyım, antidepresan kullananlar vs.

dün de taşlamışlardı dün de nerede yaşadığınızı söylememiştiniz yarın kavgalı konu açar yine söylemezsiniz biz de kendi aramızda araştırır dururuz nerede dönüyor bu haltlar diye devam şekerim şahane konular takipteyim

dalga geçen olmadı ki..
önce kendi çabalarımızla eksikleri tamamlamaya çalıştık baktık hala cevap alamıyoruz eski konularına baktık..
bence de kesinlikle tedavi olması şart..

Kesinlikle dalga geçmiyorum eğer bir rahatsızlığı varsa hemen tedavi olması gerekiyor.

lisede mi çalışıyorsunuz?ve takıntı yaşadığınız öğrenciler oldu mu?intikam almak isteniş olabilirler ergen kafasıyla.

Anam nolii konu kopmuş biri anlatsin.
Eski konularına baktık da bazı takıntıları olduğunu gördük işte eve gelen kaloriferci bilgisayarımı kırar mı falan diye.
Başka arkadaş iğne bana batar mı takıntısını yakalamış.
Psikolojik sorunları olabileceğini düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…