- Konu Sahibi eskidenolsa
-
Polemik yaratmak istemiyorum editörümüz Madamiks. Ancak müsadenizle bir şey sormak istiyorum alırmam konusunda çok tepkili arkadaşlara.Varsayalım hamileler ve eşleri ısrarla istemiyor bu çocuğu.(bu benim durumumla bağdaşmıyor ama) Ne yaparlar acaba? Eşleri istemediği halde inat edip, kavga dövüş doğururlar mı yoksa aldırırlar mı? Lütfen dürüstçe cevap verin. Çoğu doktorun yolunu tutar eminim beyefendi istemiyor diye! Bakın etrafınıza çoğu ailede çocuk erkeğin isteği ve talebiyle oluyor. JKadın istese de olur istemese de. Niye peki?
Polemik yaratmak istemiyorum editörümüz Madamiks. Ancak müsadenizle bir şey sormak istiyorum alırmam konusunda çok tepkili arkadaşlara.Varsayalım hamileler ve eşleri ısrarla istemiyor bu çocuğu.(bu benim durumumla bağdaşmıyor ama) Ne yaparlar acaba? Eşleri istemediği halde inat edip, kavga dövüş doğururlar mı yoksa aldırırlar mı? Lütfen dürüstçe cevap verin. Çoğu doktorun yolunu tutar eminim beyefendi istemiyor diye! Bakın etrafınıza çoğu ailede çocuk erkeğin isteği ve talebiyle oluyor. JKadın istese de olur istemese de. Niye peki?
Herşeyi sen çok daha iyi bilirsin ama tam kararını vermeden önce benim yazacaklarımı da bi kez düşün, lütfen.
1. İlk bebeğini aldırırsan belki hiç bir zaman anne olamayacaksın ve gün gelecek ki sana dünyanın mutluluğunu verseler bu bebeği çok ararsın.
2. Kendi başına ev tutuğuna göre, kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansın. Aynı şekilde bu bebeğe de tek başına bakabilirsin.
3. Sen halen o evde gitmemeye ısrar ediyorsan, gitme. Eşin senin yanına taşımak zorunda kalır.
Bu bebek eşine değil, senin elinde bir kozdur.
Yazılacak daha çok şey var ama ana konular bunlardır. Unutmaki Allah hiç bir zaman sebebsiz yerde birşey vermez. Bu bebeği size vermişse mutlaka bir hayır vardır. Kim bilir belki bu bebekten dolayı işilkiniz daha da güzel olacak. Kim bilir belki eşinden boşanırsan ve bu bebek sana hayatının en büyük desteği olacaktır.
herşeye rağmen karar senindir. Ama bu adımı yapmadan önce çok çok çok iyi düşün.
Neticede bu kararını ömür boyu seni etkilecektir.
Bu yorumu, mesajımın neresinden çıkardınız aklım almıyor; denilmeyenleri diyerek lütfen kimse haddini aşmasın.
doğurmasaydın derken korunsaydın derdi herkesAcımasızca eleştirmek çok kolay tabi. Dilin kemiği yok. Yapmasaydın, etmeseydin.Eminim bebekle rezil olduğum dönemde yazsam durumumu o zaman da doğurmasaydın denir.Ben de Allahtan korkuyorum, ben de kıymak istemem ama çocuk bu bir ömür sorumluluk. atamazsın satamazsın. Ben o kadar kötü biri değilim. Allah kimsenin başına vermesin.
bebek istemeyen adam gibi korunur hamile kalmamak için elinden geleni yapar. hap diye birşey var düzenli kullanınca hiçde bebek mebek olmuyor.Polemik yaratmak istemiyorum editörümüz Madamiks. Ancak müsadenizle bir şey sormak istiyorum alırmam konusunda çok tepkili arkadaşlara.Varsayalım hamileler ve eşleri ısrarla istemiyor bu çocuğu.(bu benim durumumla bağdaşmıyor ama) Ne yaparlar acaba? Eşleri istemediği halde inat edip, kavga dövüş doğururlar mı yoksa aldırırlar mı? Lütfen dürüstçe cevap verin. Çoğu doktorun yolunu tutar eminim beyefendi istemiyor diye! Bakın etrafınıza çoğu ailede çocuk erkeğin isteği ve talebiyle oluyor. JKadın istese de olur istemese de. Niye peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?