- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Çok acı.keske izlemeseydim.kuzum benim.
Artık kıyametin kopmasını ve bu leş dünyanın yok olmasını istiyorum başka çare bulamıyorum
İnsan denemez öylesine. Ne istiyorsun minicik bebekten, bir de baba olacak. Anne, babalık ehliyete bağlanmalı ya.
Ben izlemiyorum diye bu olaylar yok olmuyor ama ben videoyu açmadım. Tvde görsem değiştirirdim. Aklımdan çıkmaz çünkü 50 kat daha fazla üzülürüm. Kendimi biliyorum.
Bugün radyo dinlerken bir dinleyici spikere göndermiş o da izlemiş bulunmuş. Kadın bir ağladı programda. Onunla ben de ağladım. Kendine gelemedi yayından çıktı.
Kim bilir neler yapıyor serefsz
Bemde gördüm acımasızca vuruyor elleri kırılsınArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Anne evet korkmuş YouTube da konuşması var annenin.Agzim açık dinledim anneyiBence duydu ama korkudan birsey yapmadi. Simdi bebegin kemiklerine baksalar eski kiriklar cikmasa neyim. Eski dedigim de bebek daha 3 aylik. Yani benim tek dilegim hapiste bu herifin kim oldugu duyulmasi.
Sakın sakın izleme gözümün önünden gitmiyor.Ben bir kaç yer de daha denk geldim izlemedim bilerek.
Yoksa günlerce gözümün önünden gitmiyor
Burada da öyle kadınlar mevcut. Dayak yedikleri pislikleri baba yapıp , çocuk için ayrılamam diyorlar. Sence o evde çocuk ne görüyor ? Şiddetle büyüyen birinden kimseye bir hayır gelmez. Bundan sonra dayak yiyip , çocuk yapan kadınlara saldırıcam.Ruh sağlığımı korumak için ne gündemi takip ediyorum ne sosyal medyayı. Müslüme olayında 2 gün aklımı oynatacaktım neredeyse. 2 yaşında bir bebeğin biyolojik babası tarafından tecavüz edilerek ölmüş olması bana kafayı yedirtecekti. Bu videoyu görmedim, eşim görmüş dünden beri çökmüş. Gözümün önünden gitmiyor diyor. Aklım izanım almıyor. 3 aylık bebek bu. Düşman çocuğu olsa baktığında merhamet edersin. 50 cm değil hepi topu. Savunmasız, masum, günahsız. Bir insan nasıl bunu yapabilir? 15 aylık kızım var. Kızımın veya herhangi bir bebeğin, çocuğun böyle biriyle bir gün karşılaşma ihtimali beni kahrediyor. Biz nasıl koruyacağız bu yavruları?
İt herif ifadesinde ağlıyordu bir anlık sinirle yaptım pişmanım demişAğlamama bebeğim uyandı.
Ay abla yapma ☹☹Şimdi gördüm bunuda dehşet ne desem az gelir .
Ne oluyorinsanlaraböyle okurken bile nutkum tutuldu
Yozgat'ta Korkunç Olay: 1 Aylık Bebeğini Sobada Yakıp Öldürdüğü İddia Edildi
Bunlar sorunlu insanlar herhalde başka vbir açıklama bulamıyorum,okuyunca kahroldum.Ay abla yapma ☹☹
Bana versinler gözüm gibi bakarım yaBunlar sorunlu insanlar herhalde başka vbir açıklama bulamıyorum,okuyunca kahroldum.
Yürekten katılıyorum sana böyle insanlar anne olmamalı hasta olabilir onada tamam ama çocuk yapmasınlar lütfen bu durumda.Bana versinler gözüm gibi bakarım ya
Tutsun devlete versinler
Hadi geçtim camiye bırak kaç ya
Çok canı yanmış mıdır? Hemen vefat etmiştir umarım.
Çaydanlık azıcık ısınsa tutamıyorum ben ya canım acıyor
Ay kahroldum ya
Kahrolsun o yaratık. Aynı acıları çeker inşallah
Lohusa depresyonu demesin kimse. Gidip kendini gebertseymiş adi.
Doğurmadan önce eşime dedim ki baj depresyona girdiğimi düşünürsen beni zorla doktora götür, bebeği de gözünün önünden ayırma. Bu kadar kolay aslında bazu şeylerin çözümü.
humanist değilim ben artık bu paçavralar yüzünden
Keşke sokak ortasında yakarak döve döve öldürseler bu kadını
psikolojik durumu hasta olup olmaması zerre umrumda değil
Cahil ve cani bir yaratığıb kurbanı olmuş süt kokulu yavrum
İnanır mısın haberin başlığını gördüm kahroldum yanarak mı öldü diye aklım çıktı nefes alamıyorum sıcak çay bardağını bile tutamıyoruz 1 aylık bebek kahroldum nefes alamıyorum öldürüp sonra atmış diye okudum kopsun kıyamet kopsun artıkBana versinler gözüm gibi bakarım ya
Tutsun devlete versinler
Hadi geçtim camiye bırak kaç ya
Çok canı yanmış mıdır? Hemen vefat etmiştir umarım.
Çaydanlık azıcık ısınsa tutamıyorum ben ya canım acıyor
Ay kahroldum ya
Kahrolsun o yaratık. Aynı acıları çeker inşallah
Lohusa depresyonu demesin kimse. Gidip kendini gebertseymiş adi.
Doğurmadan önce eşime dedim ki baj depresyona girdiğimi düşünürsen beni zorla doktora götür, bebeği de gözünün önünden ayırma. Bu kadar kolay aslında bazu şeylerin çözümü.
humanist değilim ben artık bu paçavralar yüzünden
Keşke sokak ortasında yakarak döve döve öldürseler bu kadını
psikolojik durumu hasta olup olmaması zerre umrumda değil
Cahil ve cani bir yaratığıb kurbanı olmuş süt kokulu yavrum
Ben izleyemedim videoyu ama hakikaten allah bu türev insanımsıları helak etsin. Zararlı amip.Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Ay her halde şeytan Türkiye den vatandaşlık aldı. Başka bir açıklaması yok. Her güne bir vahşet. Allahım sen koru…Bunlar sorunlu insanlar herhalde başka vbir açıklama bulamıyorum,okuyunca kahroldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?