Allah bin belanı versin !!!!!!

Ruh sağlığımı korumak için ne gündemi takip ediyorum ne sosyal medyayı. Müslüme olayında 2 gün aklımı oynatacaktım neredeyse. 2 yaşında bir bebeğin biyolojik babası tarafından tecavüz edilerek ölmüş olması bana kafayı yedirtecekti. Bu videoyu görmedim, eşim görmüş dünden beri çökmüş. Gözümün önünden gitmiyor diyor. Aklım izanım almıyor. 3 aylık bebek bu. Düşman çocuğu olsa baktığında merhamet edersin. 50 cm değil hepi topu. Savunmasız, masum, günahsız. Bir insan nasıl bunu yapabilir? 15 aylık kızım var. Kızımın veya herhangi bir bebeğin, çocuğun böyle biriyle bir gün karşılaşma ihtimali beni kahrediyor. Biz nasıl koruyacağız bu yavruları?

Dun komsum 3 aylik bebegini evi supurcem bi bakarmisin dedi ve bana birakti ..kucagimda migirdandiginda yani birakin aglamayi sadece migirdandiginda nasil tutsamda rahat etse diye sekilden sekile girdim. Yani bu nasil bir vicdan ölmüslügü aklim almiyor. Seytan bu insanlatin yaptiklatini gorunce agzi acik kaliyordur.

bende hiç gazete haberi okumuyorum sabah işe geliyorum ve direk kk yı açıyorum , burayı kapatıyorsam kesin faturalarla boguşuyorumdur , artık fazlasını kafam kaldırmıyor , müslümeyi instramda gördüm 30 saniye konuşamadım yaaa bildiğim dilim tutuldu , cümleye başladım devamı gelmedi ,

nasıl bir pisliğin içinde yaşıyoruz yarabbım sen çocuklarımız bu şerefsizlerden koru

Bemde gördüm acımasızca vuruyor elleri kırılsın

O kadar haklısın ki. Ben açıp izlemeye cesaret edemedim. Kızım 3 aylık. Direk empati kuruyor insan. Yazık günah. O anneye de akıl sır ermiyor. İspatlamak için günlerce uğraşıp kamera kuracağına al çocuğunu çık. Ooof of . Hadi evlenirken belli etmiyor karşındaki adam b.kluğunu. ilk manyaklığını gördün kaç direk. Yok yuvam yıkılmasın, yok çocuğum babasız kalmasın. Kalsın ya. Manyak bir babayla büyüyeceğine babasız kalsın çocuklar.

Bence duydu ama korkudan birsey yapmadi. Simdi bebegin kemiklerine baksalar eski kiriklar cikmasa neyim. Eski dedigim de bebek daha 3 aylik. Yani benim tek dilegim hapiste bu herifin kim oldugu duyulmasi.
Anne evet korkmuş YouTube da konuşması var annenin.Agzim açık dinledim anneyi

Burada da öyle kadınlar mevcut. Dayak yedikleri pislikleri baba yapıp , çocuk için ayrılamam diyorlar. Sence o evde çocuk ne görüyor ? Şiddetle büyüyen birinden kimseye bir hayır gelmez. Bundan sonra dayak yiyip , çocuk yapan kadınlara saldırıcam.

Ben bir annenin korkak olmasını kaldıramıyorum anne ya anne korkma gibi bi lüksü yok neden korkuyor kendi canından mı ki burdada öyle duruyor. Evladı 3 aylık el kadar bebeği dayak yiyor o anne dayak yerim beni öldürür diye mi korkuyor nedir anlayamıyorum kendi canı evladının canından daha mı önemli daha mı tatlı. Benim kocam çocuğuma onu yapacak yemin ediyorum çıplak ellerimle boğarım gider paşa paşada yatarım içerde. Baba kadar annede suçlu benim gözümde.

Bunlar sorunlu insanlar herhalde başka vbir açıklama bulamıyorum,okuyunca kahroldum.
Bana versinler gözüm gibi bakarım ya
Tutsun devlete versinler
Hadi geçtim camiye bırak kaç ya
Çok canı yanmış mıdır? Hemen vefat etmiştir umarım.
Çaydanlık azıcık ısınsa tutamıyorum ben ya canım acıyor
Ay kahroldum ya
Kahrolsun o yaratık. Aynı acıları çeker inşallah
Lohusa depresyonu demesin kimse. Gidip kendini gebertseymiş adi.
Doğurmadan önce eşime dedim ki baj depresyona girdiğimi düşünürsen beni zorla doktora götür, bebeği de gözünün önünden ayırma. Bu kadar kolay aslında bazu şeylerin çözümü.
humanist değilim ben artık bu paçavralar yüzünden
Keşke sokak ortasında yakarak döve döve öldürseler bu kadını
psikolojik durumu hasta olup olmaması zerre umrumda değil
Cahil ve cani bir yaratığıb kurbanı olmuş süt kokulu yavrum

Yürekten katılıyorum sana böyle insanlar anne olmamalı hasta olabilir onada tamam ama çocuk yapmasınlar lütfen bu durumda.
Yüreğim dayanmadı okurken kahroldum resmen.
Dünkü olaydada öyle zor seyrettim yüreğim gitti.

İnanır mısın haberin başlığını gördüm kahroldum yanarak mı öldü diye aklım çıktı nefes alamıyorum sıcak çay bardağını bile tutamıyoruz 1 aylık bebek kahroldum nefes alamıyorum öldürüp sonra atmış diye okudum kopsun kıyamet kopsun artık

Ben izleyemedim videoyu ama hakikaten allah bu türev insanımsıları helak etsin. Zararlı amip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…