Allah bin belanı versin !!!!!!

Sana da uyacak bir tanımlama varda inan uğraşamam.

Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Siz tam olarak neye kızdınız?

Neyin kafasini yasiyosunuz tam olarak anlayamadim

Kadini tehdir ediyormuş. Sizi öldürürüm ,kardeşini öldürürüm diye. Bildiğimi göstersem bize birşey yapardı diyor kadın. Yani bu kadar soğukkanlı kalabilmeyi nasıl başardı bilemiyorum. İnsanın başka bir bebeğe bile içi gidiyor. Korku ,baskı böyle birşey demekki. Kadının akıllıca davranışı kayıt altına almak olmuş. Yoksa adam annnesi dövüyordu diyip işin içinden de cikabilirid

Ne alaka?

Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Siz tam olarak neye kızdınız?

Neyin kafasini yasiyosunuz tam olarak anlayamadim

Konusuna bakarsanız aslında nasıl bir ruh halinde anlarsınız. Kendisinden nefret eden biri ne çocuk sever , ne hayvan. İşte aramızda böyleleri ile yaşam mücadelesi veriyoruz. Bunlara değil ben bize üzülüyorum.

Siz dayanabilir misiniz ? Bebeğin kafasında kırıklar varmış. Durumu hala kritik. Ben şahsen ölür, öldürür yine dayanamam.

Eşime izlettim hemde sansürsüz halde imiş ben sansürlü sanmıştım ,bin pişman oldum kendi psikolojim bozulmusken adamın alt üst oldu ,hüngür hüngür ağladı gün boyu aklından yatağa dahi girdi çıkmadı keşke izletmeseydim ve keşke tvlerde ,sosyal medyalarda yayinlanmasa bizler gibi normal insanlara çok ağır geliyor

Uyuyamayacağım bu gece asla. Sürekli gözümün önünde. Kafa dağıtayım diyorum ama imkansız…

Hangi dünyada yasiyorsunuz ? İki yüzlü derken ? Neyin hesabı

Haber basligini gordum iceriginin bir kismini okuyabildim sadece. Psikolojim boyle seyleri izlemeye hic musait degil. Son zamanlarda cocuklara yapilan zulumler yuzunden cok yiprandim. Kaldiramiyorum artik. Soz konusu kucuk cocuklar olunca aklimi oynatacak gibi oluyorum. Hele burdaki olayda soz konusu daha el kadar bir bebek. Allah belasini versin boyle insanlarin. Bakamadiginiz cocuklari ne diye doguruyorsunuz suursuzlar.

Uyuyamayacağım bu gece asla. Sürekli gözümün önünde. Kafa dağıtayım diyorum ama imkansız…
Ve doğum yapicam inşallah Perşembe günü gözümün önünden gitmiyor ,çocuğumuz olsun diye cabaladik ettik Allah nasip etti şükürler olsun ama eşim resmen mahvoldu bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim adam ağladı ellerine yumruk ata ata şok oldum , inşallah içeride o caniyi katlederler inşallah burada birde gelmiş zirvalayan o adamın kadın versiyonu tipler var 2.soku biraz önce size yazılanı okudum

Konusuna baktim, bipolar... Annemde bipolar ama bu kadin neyi savundu burda ben bunu anlamadim
Hatta konusunu iyi okursaniz soyledigi seylerde asiri tutarsizlik dengesizlik var. Sorulara basla biseye cvp verir gibi yazmis... Yada ben hic turkce bilmiyorum
Bipolar hasta olmak bu durumu savunmayi gerektirmez, kesinlikle ve kesinlkk bipolar otesi bu kadin....

Tuhaf olduğu herhalinden belli ,gereksiz bir tip . Tedavi olsun bi zahmet ! İnşa sevgisi sıfır bir varlık belli .

Ben de onu anlamadım. Nasıl o acı ağlamayı duymaz. Keşke izlemeseydim. Ağladım izlerken.

Bence duydu ama korkudan birsey yapmadi. Simdi bebegin kemiklerine baksalar eski kiriklar cikmasa neyim. Eski dedigim de bebek daha 3 aylik. Yani benim tek dilegim hapiste bu herifin kim oldugu duyulmasi.

Gerçekten ama gerçekten başak cengiz , Ceren Özdemir gibi insanlar böyle tipler yüzünden hayattan koparıldı çünkü içlerinde insan sevgisi yok , yok olmayı geçtim bari bu kadar nefretlerini haykirmasinlar . Haaa kadınlar kulübünde de işleri bı zahmet olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…