- Konu Sahibi bubendegilim
-
Sana da uyacak bir tanımlama varda inan uğraşamam.bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikle
bebeğe işkence ilk bu gece mi gördünüz?
islamı aydınlatmakla falan başlayın bence, yok yani duyar kasma edasını bu sahte yazıları tanıyoruz biz
Çok medeni hizmet gönüllü isen hemşire ol doğum kontrol ağlat ağlama orada
Ben ne yazık ki işim ve hastalığım sebebiyle sizin gibileri o kadar iyi tanıyorum ki
yalancı
riyakar
işgüzar
Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Siz tam olarak neye kızdınız?bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikle
bebeğe işkence ilk bu gece mi gördünüz?
islamı aydınlatmakla falan başlayın bence, yok yani duyar kasma edasını bu sahte yazıları tanıyoruz biz
Çok medeni hizmet gönüllü isen hemşire ol doğum kontrol ağlat ağlama orada
Ben ne yazık ki işim ve hastalığım sebebiyle sizin gibileri o kadar iyi tanıyorum ki
yalancı
riyakar
işgüzar
Neyin kafasini yasiyosunuz tam olarak anlayamadiminternet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Açılan konu yavru hayvana işkence olsaydı ay dayanamadım izleyemedim elleri kırılsın uff olsun inş diyecektiniz
konu kendiniz gibi doğurana gelince maşallah
Ben kaçarken bile yakalandım ya sizin gibi iki yüzlülere yazıklar olsun
Kadini tehdir ediyormuş. Sizi öldürürüm ,kardeşini öldürürüm diye. Bildiğimi göstersem bize birşey yapardı diyor kadın. Yani bu kadar soğukkanlı kalabilmeyi nasıl başardı bilemiyorum. İnsanın başka bir bebeğe bile içi gidiyor. Korku ,baskı böyle birşey demekki. Kadının akıllıca davranışı kayıt altına almak olmuş. Yoksa adam annnesi dövüyordu diyip işin içinden de cikabiliridAnnenin açıklamalarını okudum. Ağlama sesi duydum anahtar deliğinden baktım, sonra içeri girip kucağıma aldım şüphelendirmedim annemden telefon istedim diyor daha önceki sefer için. Allah göstermesin, büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bir şeye şahit olacağım o adama neyle dalarım, elimden nasıl alırlar bilmiyorum. Belli ki kadını da dövüyor korktu diyeceğim ama evlat bu ya, insanın gözü döner.
Ne alaka?internet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Açılan konu yavru hayvana işkence olsaydı ay dayanamadım izleyemedim elleri kırılsın uff olsun inş diyecektiniz
Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Siz tam olarak neye kızdınız?
Neyin kafasini yasiyosunuz tam olarak anlayamadim
Konusuna bakarsanız aslında nasıl bir ruh halinde anlarsınız. Kendisinden nefret eden biri ne çocuk sever , ne hayvan. İşte aramızda böyleleri ile yaşam mücadelesi veriyoruz. Bunlara değil ben bize üzülüyorum.Ne alaka?
Siz dayanabilir misiniz ? Bebeğin kafasında kırıklar varmış. Durumu hala kritik. Ben şahsen ölür, öldürür yine dayanamam.Kadini tehdir ediyormuş. Sizi öldürürüm ,kardeşini öldürürüm diye. Bildiğimi göstersem bize birşey yapardı diyor kadın. Yani bu kadar soğukkanlı kalabilmeyi nasıl başardı bilemiyorum. İnsanın başka bir bebeğe bile içi gidiyor. Korku ,baskı böyle birşey demekki. Kadının akıllıca davranışı kayıt altına almak olmuş. Yoksa adam annnesi dövüyordu diyip işin içinden de cikabilirid
Cezaevinde yasatirlar merak etmeyinIzleyemedim ama izlemis kadar oldum. Saf kotuluk ya...daha ağır bir şey olabilir mi bilmiyorum bu hayatta. Ibretlik bir şey yasatmak lazım buna..
Ben de onu anlamadım. Nasıl o acı ağlamayı duymaz. Keşke izlemeseydim. Ağladım izlerken.Bende instagramda az önce denk geldim maalesef. Ben o annenin de sadece süphelendigine inanmiyorum. O sesi o cigligi duymamak mümkün mü?!
Eşime izlettim hemde sansürsüz halde imiş ben sansürlü sanmıştım ,bin pişman oldum kendi psikolojim bozulmusken adamın alt üst oldu ,hüngür hüngür ağladı gün boyu aklından yatağa dahi girdi çıkmadı keşke izletmeseydim ve keşke tvlerde ,sosyal medyalarda yayinlanmasa bizler gibi normal insanlara çok ağır geliyorArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Uyuyamayacağım bu gece asla. Sürekli gözümün önünde. Kafa dağıtayım diyorum ama imkansız…Eşime izlettim hemde sansürsüz halde imiş ben sansürlü sanmıştım ,bin pişman oldum kendi psikolojim bozulmusken adamın alt üst oldu ,hüngür hüngür ağladı gün boyu aklından yatağa dahi girdi çıkmadı keşke izletmeseydim ve keşke tvlerde ,sosyal medyalarda yayinlanmasa bizler gibi normal insanlara çok ağır geliyor
Hangi dünyada yasiyorsunuz ? İki yüzlü derken ? Neyin hesabıinternet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Ve doğum yapicam inşallah Perşembe günü gözümün önünden gitmiyor ,çocuğumuz olsun diye cabaladik ettik Allah nasip etti şükürler olsun ama eşim resmen mahvoldu bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim adam ağladı ellerine yumruk ata ata şok oldum , inşallah içeride o caniyi katlederler inşallahUyuyamayacağım bu gece asla. Sürekli gözümün önünde. Kafa dağıtayım diyorum ama imkansız…
Konusuna baktim, bipolar... Annemde bipolar ama bu kadin neyi savundu burda ben bunu anlamadimKonusuna bakarsanız aslında nasıl bir ruh halinde anlarsınız. Kendisinden nefret eden biri ne çocuk sever , ne hayvan. İşte aramızda böyleleri ile yaşam mücadelesi veriyoruz. Bunlara değil ben bize üzülüyorum.
Tuhaf olduğu herhalinden belli ,gereksiz bir tip . Tedavi olsun bi zahmet ! İnşa sevgisi sıfır bir varlık belli .Konusuna baktim, bipolar... Annemde bipolar ama bu kadin neyi savundu burda ben bunu anlamadim
Hatta konusunu iyi okursaniz soyledigi seylerde asiri tutarsizlik dengesizlik var. Sorulara basla biseye cvp verir gibi yazmis... Yada ben hic turkce bilmiyorum
Bipolar hasta olmak bu durumu savunmayi gerektirmez, kesinlikle ve kesinlkk bipolar otesi bu kadin....
Ben de onu anlamadım. Nasıl o acı ağlamayı duymaz. Keşke izlemeseydim. Ağladım izlerken.
Gerçekten ama gerçekten başak cengiz , Ceren Özdemir gibi insanlar böyle tipler yüzünden hayattan koparıldı çünkü içlerinde insan sevgisi yok , yok olmayı geçtim bari bu kadar nefretlerini haykirmasinlar . Haaa kadınlar kulübünde de işleri bı zahmet olmasınKonusuna bakarsanız aslında nasıl bir ruh halinde anlarsınız. Kendisinden nefret eden biri ne çocuk sever , ne hayvan. İşte aramızda böyleleri ile yaşam mücadelesi veriyoruz. Bunlara değil ben bize üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?