- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
-
bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikle
bebeğe işkence ilk bu gece mi gördünüz?
islamı aydınlatmakla falan başlayın bence, yok yani duyar kasma edasını bu sahte yazıları tanıyoruz biz
Çok medeni hizmet gönüllü isen hemşire ol doğum kontrol ağlat ağlama orada
Ben ne yazık ki işim ve hastalığım sebebiyle sizin gibileri o kadar iyi tanıyorum ki
yalancı
riyakar
işgüzar
Hiç izlemeyin 7aylık ikizlerim var o bebeği ve onun durumunda olanların hepsini almak istiyorum anneyede çok kızgınım bebeğin o dayağı bir kere yemedi nasıl rahat insan anlamadm o adamı ellerimle zehirlerim...Ben izlemedim kaldıramam biliyorum.
Nasıl bir canilik.
Nasıl biz de o da aynı türden olabiliyoruz aklım almıyor.
Öyle zaman gelecekmiş ki.Diriler ölülere özenir hale gelecekmiş.Diri ölüye sen kalkta ben yarim diyecekmiş..Bunu ben çocukken babam derdi ona dedesi anlatırmış kıyamet alameti olarak.işte bir bir çıkıyor.dünya yasanmaz hale doğru evriliyor..Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
5 parmağın hepsi aynı mı? Eşim de doğulu ama hep kız evlatları olsun ister. Onların iyi bir meslek sahibi olmasını ayaklarının üzerinde duran güçlü kadınlar olmasını hayal eder. Bu arada Antep de Doğu'da değilBebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
Pamuk burada da o tipler yok mu ? Kocasından eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyor ama çocukları için duruyorlar. Sanıyor musun sadece bu şerefsiz kocaları onları karılarını dövüyorlar. Ben bundan sonra ban man umursamıycam. Dayak yiyip çocuk yapan kadına gayette saydırıcam."Annenin" söylediklerini okudum sinirlerim hopladi. Gayet de daha önce vurdugunu görmüs. Belki cocugu alip daha önce ailesinin yanina kacsaydi simdi bebek beyin kanamasi ile yasam savasi vermezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?