Allah bin belanı versin !!!!!!

Yavaş ol sampiyon. Tamam tamam bir sen dogrusun!

Keşke izlemeseydim. Nefesim kesildi. Bir süre sessiz sinir krizi geçirdim gibi bişey oldu. Elim ayağım boşaldı. Yemin ederim o bebeği alıp bağrıma basmak istiyorum.

Son düzenleme:
Şerefsiz adi pic öyle çok üzüldüm ki sizin gibi ağlama krizine girdim resmen bu konuda çok hassasım Böylelerine insan bile denmez pis haysiyetsiz gücü küçücük bebeğe yetiyo b.k kafalı pislik sabahtan beri o görüntüler gözümün onune gelip duruyo hiç etmediğim küfürleri ediyorum. bebekleri çocukları kadınları rahat bırakın artık pislikler

Ben izlemedim kaldıramam biliyorum.
Nasıl bir canilik.
Nasıl biz de o da aynı türden olabiliyoruz aklım almıyor.
Hiç izlemeyin 7aylık ikizlerim var o bebeği ve onun durumunda olanların hepsini almak istiyorum anneyede çok kızgınım bebeğin o dayağı bir kere yemedi nasıl rahat insan anlamadm o adamı ellerimle zehirlerim...

Öyle zaman gelecekmiş ki.Diriler ölülere özenir hale gelecekmiş.Diri ölüye sen kalkta ben yarim diyecekmiş..Bunu ben çocukken babam derdi ona dedesi anlatırmış kıyamet alameti olarak.işte bir bir çıkıyor.dünya yasanmaz hale doğru evriliyor..

İğrenç. Cidden iğrenç bir yaşayış tarzı. Böyle bir insanı baba yapacak zihniyette bir kadın. Büyük ihtimalle burada davranış şeklinden de anlayacağımız üzere çocuk da kendilerine benzeyecek. Yazık.

Dilerim ki birkac gün tutup geri salmazlar o şerefsizi yoksa çocuğu da anasını da öldürür büyük ihtimal.
Allah onu perişan etsin ne diyim.. hiç aklımdan çıkmıyor hiç biz izlemeye dayanamadık o yavrucak yaşadı bunu

az evvel twitterda denk geldim, bi anda açıldı ve şok... gördüklerimle yaşamak bu yaşımda bana zor... minicik yavrum neler yaşamış. hasta pislik!
hani buraya konu açılıyor ya, bağımlı, dövüyor... ama hamileyim... şu bebeği unutmayın lütfen. bu herifler bi gecede böyle olmuyor, bunun ayak sesleri var vallahi var. ve anasının boşanmaktan korkmasının bedelini bir bebek ödemek zorunda olmamalı. bu manyaklar ne yazık ki bi tane de değil, sadece görmüyoruz.

Yaa güm boyu aklımdan çıkmadı yabrum benim sesi ne kadar kötüydü çığlığı fln dayanamadı kalbim elim ağzımda gözlerimden yaşlar gelerek izledim. İçimde korku telaş kurtarma hissi... Bir cümle okumuştum. Anne baba olunca dünyadaki bütğn çocukların anne babası oluyorsun diye. Bağrıma basıp acılarını dindirmek istedim çok üzücü çok

Maalesef bunlar duyduklarımız
Ben izlemiyorum öyle videoları . İnsanlığa olan nefretim artıyor.

Gördüm o videoyu ama keşke görmez olaydım yaaa, içimden bir şeyler koptu adeta bir insan kendi evladına onu nasıl yapabilir, vicdansız adam. Oyuncak bebek sanki kucağındaki, umarım hak ettiği cezayı alır.

Yani bu kadının şimdiye kadar anlamaması da çok tuhaf açıkçası. Kocası çocuğu severken her gün neredeymis acaba? Allahimm nasıl bir zamana denk geldik böyle. İyice tiksindik yeminle. Rabbim sonumuzu hayır etsin

Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
5 parmağın hepsi aynı mı? Eşim de doğulu ama hep kız evlatları olsun ister. Onların iyi bir meslek sahibi olmasını ayaklarının üzerinde duran güçlü kadınlar olmasını hayal eder. Bu arada Antep de Doğu'da değil

"Annenin" söylediklerini okudum sinirlerim hopladi. Gayet de daha önce vurdugunu görmüs. Belki cocugu alip daha önce ailesinin yanina kacsaydi simdi bebek beyin kanamasi ile yasam savasi vermezdi
Pamuk burada da o tipler yok mu ? Kocasından eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyor ama çocukları için duruyorlar. Sanıyor musun sadece bu şerefsiz kocaları onları karılarını dövüyorlar. Ben bundan sonra ban man umursamıycam. Dayak yiyip çocuk yapan kadına gayette saydırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…