Allah bin belanı versin !!!!!!

Onların kafa kendi istedikleri yönde çalışıyor ama videoyu gördüm en az 7 kez şiddetle vuruyor eminim karısını da dövüyordur kadın çekip atmış zaten
Kendi anası da mı erkekmiş acaba. Anası olmasa nasıl gelirdi acaba bu dünyaya bu yaratık. Kafayı yiyeceğim..

Ben direk kendim doverdim heralde
Delil icinmi yapmis kadin
Allahim ya ne diyosun sen mamasina zehirmi koymus ay valla dunya donmesin artik ya kiyamet kopsun gercektende

Onların kafa kendi istedikleri yönde çalışıyor ama videoyu gördüm en az 7 kez şiddetle vuruyor eminim karısını da dövüyordur kadın çekip atmış zaten
Madem istemiyordu keşke kadınla çocuğu kapı önüne koysaydı , bu yaptığından daha az şerefsizce olurdu.. ama yapmaz çünkü zevk alıyordur bu yaratık dövmekten.

Son cümlen herseyi o kadar iyi özetlemiş ki, masum yavrulari yaratiklara kurban ediyorlar sadece o yaratikla evli kalabilmek icin.
Nasil bir devire düştük ,nasil igrenc oldu insanlar.
Bu aralar bu igrenc dunyaya getirdigim evlatlarima aciyorum allah tum yavrulari korusun insallah

Of of icim acıdı allahım ya izlemedim izleyemem ama senin bu yazdıkların aklımdan gitmez . Kim farketmiş kim yayınlamış bu videoyu bebek yaşıyormu

Tüküreyim konduramamaya. Kocaları kadar başlarına taş düşsün. Bi anda mı oldu ulan bu adi piç böyle ?

Gazianteptekini diyorsun dimi annesi kamerayla cekmis videoyu izledigimden beri ruh gibiyim. Sadece şunu soyleyebilirim aliskanlik haline getirmis kabuklu bi yarayi kaşır gibi bi yandan yaptığının yanlis oldugunun farkinda bi yandan yapmaktan alikoyamiyor kendini adam. Yani adam aslinda sinirlenmiyor bu rutini olmus. Bu cok daha fena bisey.

Sen sakın ha sakın izleme. Uzak kal diyeceğim de o pek mümkün değil
Geçen hafta da başka 3 aylık bebek baba şiddeti sonucu ölmüştü. Bu hafta da Cihan bebeği izledim.
Ne istiyorsunuz ya bebeklerden
Benek bu ağlayacak tabi
İtoğlu it
Ay nolur şu adama bir şey olsun ve hepimiz izleyelim içimiz soğusun

Ben de sabahtan beri ağlıyorum 2 aylık bebeğim var çok etkilendim,biz kıyafet etiketi rahatsız eder mi diye düşünüyoruz bu pislikler nasıl acımadan vuruyor sürünerek can çekişe çekişe gebersin inşallah

Bu tür videolarda en çok çaresizliğe ağlarım
Bize yapsa kaçarız, elini tutarız, karşılık veririz
O bebek çaresiz ya çaresiz
Nasıl yapabiliyorsunuz nasıl
Adam 15 kez vursa 15ini de beklemek zorunda. Adam vazgeçene kadar sabretmek zorunda. Ne kaçabilir ne elini tutabilir
Ciğerim yandı

Ben direk kendim doverdim heralde
Delil icinmi yapmis kadin
Allahim ya ne diyosun sen mamasina zehirmi koymus ay valla dunya donmesin artik ya kiyamet kopsun gercektende
Evet, eczaneden mama alıyorlar. Bebek yemiyor mamayı. Tadı değişik geliyor herhalde. Bozuk mu diye araştırılıyor ki babanın zehir koyduğu ortaya çıkıyor. Ölsün de bebekten kurtulup rahat yaşayalım diye yapmış. Çocukları büyükmüş, sonradan olmuş bebek. Ondan istememiş adam işte.

Biraz önce okudum kahroldum paralarım o adamı Allah yarattı demem kırarim kemiklerini tırnaklarımı etlerine geçiririm elimle parçalarım nasıl bir şeydir bu ya bebek bu ya yavrumun ağzı var dili yok ibreti alem için elini ayağını kırarım ben ki şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bu aşama haktır

Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
Bebek erkek diye görmüştüm. Ama doğulu diye bir şey demeyin bence. Eşim de doğulu. Kızımıza deli oluyor.

Burda bakamayacaksanız aldırın diyoruz diye bize saydıriyorlar bu kadında doğurmuş ne olmuş hakettimi dunyaya gelip bunları yaşamaya bu bebek peki o zehirleyende masrafı çokmuş kaldıramiyormuş muş böyle olucağına aldırsınlar

Çok acı.keske izlemeseydim.kuzum benim.
Artık kıyametin kopmasını ve bu leş dünyanın yok olmasını istiyorum başka çare bulamıyorum
Izlememsk çözüm mu? Bu serefsizleri gebertmek yok etmek için herkes izlesin de o p.ci görünce gebertsin. O adam potansiyel katil. Gebertenden Allah razı olsun yemin ederim!

Yanlış olduğunun farkında olduğunu nasıl anladın? Hiç vicdanlı falan durmuyordu şerefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…