- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bende siddete karsiyim ama nedense tecavuzculer ve boyle bebeklere hayvanlara zulum edenlere karsi icimden bi zalim cikacak gibi hissediyorumBiraz önce okudum kahroldum paralarım o adamı Allah yarattı demem kırarim kemiklerini tırnaklarımı etlerine geçiririm elimle parçalarım nasıl bir şeydir bu ya bebek bu ya yavrumun ağzı var dili yok ibreti alem için elini ayağını kırarım ben ki şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bu aşama haktır
Ben videoyu izlemedim ancak kizim hele o aylarda hik dese hemen yaninda olurdum. Yani değil ki ağlamasi. Elim ayağim boşalirdi, niye birden ağliyor diye. Yani o arada nasil insan delikten bakmayi aklina getirir?
Kadin kamera kurduysa komple saçmalik. Bu adam bu adamada şiddet uyguluyordur. Ona rağmen eminim "özü iyi" diye bebek yapilmiştir.
O kamera başka nedenlerden dolayi kurulduğunu inanmak istiyorum. Bir insanin aylik bebeğe şiddet şüphesinden olmasin. Hele kendi eşinden. O kadar soğuk kanlilik olmasin ya.
Valla karısını döven, aldatan, mutsuz eden bir adam iyi baba falan değildir. İkisini gayet de bir tutuyorum, var mı? Bir de tutturmuşlar, o ayrı o ayrı diye. Mutlu anne mutlu çocuk diyorum. Anasını üzüyorsan bitmiştir. Yaptıysan o çocuğu, ona göre yaşayacaksın, bitti. Ben de melaike değilim, ama anne olsam kendime çeki düzen veririm yani. O herifle karara varıp o çocuğu yaptıysak mutlu etmek zorundayız yani, aması maması yok. Bu herifi aldatamam, her gün kavga edemem, dövemem. Zaten yapmamam gerekir de çocuk varsa hiç yapmamam gerekir. Yaparsam da benim anneliğime tükürülmesi gerekir, nokta.Sana gelen banlar bana gelsin.
Arttırıyorum bundan sonra bu forumda dayak yiyip çocuk yaptım diyen olursa aşırı sövücem. Gidin ne bok yerseniz yiyin ama çocuk yapmayın. Yok beni dövüyor ama iyi baba haaaa ssssss!!!!
Her sey para degil bir gülüşü yeter falan diyolar ama para olmayinca insanin psikolojisi bozuluo sevgiye de konsantre olamıyor ki. Harcanacak tabi o konforu saglayamiosan dünyaya getirmenin de manasi yok. Büyüdükçe dertleri de masraflari da buyuyecek ayrıca simdiden yoksa ilerde nasil olacak. Ben anlamiorum ya.Her şey para demek. Geçsinler o lafı. Bebek başlı başına masraf. Canı sağ olsun ama ayda en az 1,5 harcıyorum.
anne tabii ki şüphelenmiş
kadını çay yapmaya yemek yapmaya gönderip gönderip dövüyormuş. şüphelenmez mi.
ama kadın polise gitse delil yok...antep gibi yerde polisler %90 hadi öpüşün barışın diye bunları eve yollayacaklar. bizim polisimiz kadınların canı sıkıldığı için polise gittiğini düşünüyor hala. kadın sanırım , bu sefer eve gelir ikimizi de öldürürdü diye düşünüyordu.
yani kadın delil elde etmeden gidememiş bir yere. hatta ifadesine göre kendisinin kameralı telefonu yok, telefon bulmuş filan. kadıncağız bence gerçekten çaresizmiş...
ha o adamın yanında 1 saniye durmaması gerekir elbette. elbette de işte...
şimdi böyle bir olay oldu kadın boşansa da sorun yok o heriften. ama olmasa acaba alıp çocuğu babasının evine dönebilecek miydi? hatırlar mısınız özgecan aslan diye bir kız öldürülmüştü, öldüren de ayrı bir manyak sapık herifti, karısı onu anca hapse girince, bu olay olunca boşayabilmişti, öncesinde kaç kere dövmesine rağmen. adam da kaç türlü pislik yapmış, kendi babasını yaralamış bir deli. bakın annesi ne demiş, bu çocuk cezaevinde öldükten sonra: “Yapabileceğimiz bir şey yok. Polis zoruyla beyaz önlük giydirip götürmeniz gerekiyor” dediler. Onu yapamadım. Keşke yapsaydım.
Yani, bu manyakları genelde aileler, çevreler biliyor. hep üstünü ört, evlendir, karısı adam etsin vs vs.
Allah belasını versin kadınları bu kadar çaresiz, cahil, sahipsiz bırakan düzenin. ve bu kadar evlenme delisi olan kadınların.
Ben burasa geçen birine neden bebek yaptın dediğimde başka bir ileri zeka size mi soracaktı dedi. Evet bana soracak. Sonra o psikolojisi bozuk çocuklar gelip benim bebeğime , onun karısına , şunun torununa saldırıyor.Ben videoyu izlemedim ancak kizim hele o aylarda hik dese hemen yaninda olurdum. Yani değil ki ağlamasi. Elim ayağim boşalirdi, niye birden ağliyor diye. Yani o arada nasil insan delikten bakmayi aklina getirir?
Kadin kamera kurduysa komple saçmalik. Bu adam bu kadinada şiddet uyguluyordur. Ona rağmen eminim "özü iyi" diye bebek yapilmiştir.
O kamera başka nedenlerden dolayi kurulduğunu inanmak istiyorum. Bir insanin aylik bebeğe şiddet şüphesinden olmasin. Hele kendi eşinden. O kadar soğuk kanlilik olmasin ya.
Ne alaka ya? Üç aylık bir bebeğe işkence edilmiş, farkında mısınız? Şiddetin her türlüsü kötüdür, niye yarıştırıyorsunuz ki?internet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Açılan konu yavru hayvana işkence olsaydı ay dayanamadım izleyemedim elleri kırılsın uff olsun inş diyecektiniz
konu kendiniz gibi doğurana gelince maşallah
Ben kaçarken bile yakalandım ya sizin gibi iki yüzlülere yazıklar olsun
Bebekler aşırı etkileniyor. Ben ağladığım için bu saate kadar uyumadı. Normade 8 de bayılırdı. O mutsuz annelerin hepsinin bebekleri çok mutsuz. Allah kahretsin cidden. Burada bir de ay rızkı veren Allah diye savunanlar var. Kadın ay sonunu getiremiyorum diyor ve verdikleri akla bak.Her sey para degil bir gülüşü yeter falan diyolar ama para olmayinca insanin psikolojisi bozuluo sevgiye de konsantre olamıyor ki. Harcanacak tabi o konforu saglayamiosan dünyaya getirmenin de manasi yok. Büyüdükçe dertleri de masraflari da buyuyecek ayrıca simdiden yoksa ilerde nasil olacak. Ben anlamiorum ya.
Allah der ki ;Hayvanlar benim dilsiz kullarımdır.internet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Açılan konu yavru hayvana işkence olsaydı ay dayanamadım izleyemedim elleri kırılsın uff olsun inş diyecektiniz
konu kendiniz gibi doğurana gelince maşallah
Ben kaçarken bile yakalandım ya sizin gibi iki yüzlülere yazıklar olsun
Yorumlarda yazmışlar ya hayvana ve bebeğe şiddete dayanamıyorum diye. Bu da kafasınca gelmiş laf sokacak ama maalesef :/Ne alaka ya? Üç aylık bir bebeğe işkence edilmiş, farkında mısınız? Şiddetin her türlüsü kötüdür, niye yarıştırıyorsunuz ki?
Etkilenmezler mi? Oglumun tam uyku oncesi yaramazlik saatiydi. Yavrum beni boyle gorunce elleriyle yuzumu avucladi, emmeden uyumayan bebegim uyuduBebekler aşırı etkileniyor. Ben ağladığım için bu saate kadar uyumadı. Normade 8 de bayılırdı. O mutsuz annelerin hepsinin bebekleri çok mutsuz. Allah kahretsin cidden. Burada bir de ay rızkı veren Allah diye savunanlar var. Kadın ay sonunu getiremiyorum diyor ve verdikleri akla bak.
Ay benim kızda öyle yaptıEtkilenmezler mi? Oglumun tam uyku oncesi yaramazlik saatiydi. Yavrum beni boyle gorunce elleriyle yuzumu avucladi, emmeden uyumayan bebegim uyudu
Kötülüğün sonu gelmiyorArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikleYorumlarda yazmışlar ya hayvana ve bebeğe şiddete dayanamıyorum diye. Bu da kafasınca gelmiş laf sokacak ama maalesef :/
15 aylik el kadar bebem bile halden anliyor... Benimki de optu, sarildi. Bildigin kendince avuttu... Allah hep iyilerle karsilastirsin insallah... Ne diyebilirim ki?Ay benim kızda öyle yaptısürekli öpücük attı. Of biz hata mı yaptık doğurmakla. Cidden bu çocukların ileri hayatları nasıl olacak. Ben kafayı yiyorum düşünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?