Allah bin belanı versin !!!!!!

Bende siddete karsiyim ama nedense tecavuzculer ve boyle bebeklere hayvanlara zulum edenlere karsi icimden bi zalim cikacak gibi hissediyorum
Sokaga koysalar boyle birini yemin edim Allah yaratti demem heralde boyle psikopata bagliyorum ya

Adamin vurma sesleri kayitda baya duyuluyor. Ben annenin bunu duyamamazlik kadar büyük bir eve sahip oldugunu zannetmiyorum

Valla karısını döven, aldatan, mutsuz eden bir adam iyi baba falan değildir. İkisini gayet de bir tutuyorum, var mı? Bir de tutturmuşlar, o ayrı o ayrı diye. Mutlu anne mutlu çocuk diyorum. Anasını üzüyorsan bitmiştir. Yaptıysan o çocuğu, ona göre yaşayacaksın, bitti. Ben de melaike değilim, ama anne olsam kendime çeki düzen veririm yani. O herifle karara varıp o çocuğu yaptıysak mutlu etmek zorundayız yani, aması maması yok. Bu herifi aldatamam, her gün kavga edemem, dövemem. Zaten yapmamam gerekir de çocuk varsa hiç yapmamam gerekir. Yaparsam da benim anneliğime tükürülmesi gerekir, nokta.

Bir kaç saniye izledim sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi biz evlat hasretiyle yanıp tutusurken bu şerefsiz karaktersiz ne yapıyor.Ellerin kırılsın pislik Çıldırıcam artık bu haberleri gördükçe günlerce kendime gelemiyorum. Şimdi de akli dengesi yok derler YETER ARTIK YETER BU VE BUNUN GİBİLER İDAM EDİLSİN...

Her şey para demek. Geçsinler o lafı. Bebek başlı başına masraf. Canı sağ olsun ama ayda en az 1,5 harcıyorum.
Her sey para degil bir gülüşü yeter falan diyolar ama para olmayinca insanin psikolojisi bozuluo sevgiye de konsantre olamıyor ki. Harcanacak tabi o konforu saglayamiosan dünyaya getirmenin de manasi yok. Büyüdükçe dertleri de masraflari da buyuyecek ayrıca simdiden yoksa ilerde nasil olacak. Ben anlamiorum ya.

Yapma ya. Evet hayat şartlari, ama 1950de yaşamiyoruz. Gerekirse sağlik ocağindan hap alsin, korunsun. Hadi doğurdu, delil melil dinlemem ben, cocuğumu 1 saniye bile yanliz birakmazdim onun ile. Şiddet olacaksa bare ben bir şekilde korurdum diye.

Bu işin içinde kesin bir iş var.

Oglum 10 aylik olana kadar alerjik bir bebekti. 4. Ayda ogrendik. Ve o 6 ayda benim ve esimin yuzunun gulmesi neye bagliydi biliyor musunuz? Kakasina!

3 ay ben, 6 ay esim opemedi yavrumuzu. Koklarken incitiriz diye korktuk.

Allah size bir masum, bir melek nasip etmis. Sen ne bicim bir mahluksun 2 aylik bebegi ilk gunden beri dovuyorsun? “Baba” senin gibilere denecek bir sifat degil. Her adam da kaldiramaz bu sifati, orasi ayri...

Ve sen “Anne” diye gecinen mahluk... Durumu ispatlamak icin kamera kaydi alacagina eline bir sey alip geciremedin mi adamin kafasina? Alip bebegini kacamadin mi? Kacmayi gectim, olunecek bir sey varsa o sey yavrun degil de ne??? Sen orada ya olecektin, ya oldurecektin hic kusura bakma. 2 aylik bebek yedigi dayaktan beyin kanamasi gecirmeyecekti!

Bu goruntuleri hafizamdan silemem. Benim sadece 10 saniyesine bakabildigim goruntuler karsisinda aglamaktan gozlerim kapaniyor neredeyse sen dakikalarca sessiz kalmissin. En az kocan kadar suclusun!

internet yorumları hep böyle samimiyetsiz sanırım.
Açılan konu yavru hayvana işkence olsaydı ay dayanamadım izleyemedim elleri kırılsın uff olsun inş diyecektiniz
konu kendiniz gibi doğurana gelince maşallah
Ben kaçarken bile yakalandım ya sizin gibi iki yüzlülere yazıklar olsun

Ben burasa geçen birine neden bebek yaptın dediğimde başka bir ileri zeka size mi soracaktı dedi. Evet bana soracak. Sonra o psikolojisi bozuk çocuklar gelip benim bebeğime , onun karısına , şunun torununa saldırıyor.
Özünde ki iyi adamların hepsi aslında 5 para etmez boklar .

Ne alaka ya? Üç aylık bir bebeğe işkence edilmiş, farkında mısınız? Şiddetin her türlüsü kötüdür, niye yarıştırıyorsunuz ki?

Bebekler aşırı etkileniyor. Ben ağladığım için bu saate kadar uyumadı. Normade 8 de bayılırdı. O mutsuz annelerin hepsinin bebekleri çok mutsuz. Allah kahretsin cidden. Burada bir de ay rızkı veren Allah diye savunanlar var. Kadın ay sonunu getiremiyorum diyor ve verdikleri akla bak.

Allah der ki ;Hayvanlar benim dilsiz kullarımdır.
Üzüntünün azı çoğu olmaz . Hayvana yapılana da içim gidiyor , insana yapılana da. Siz galiba hayvan olaylarını elinizde popcorn yiyerek seyrediyorsunuz. Bence siz de dönün bir sorgulayın kendinizi.

Ne alaka ya? Üç aylık bir bebeğe işkence edilmiş, farkında mısınız? Şiddetin her türlüsü kötüdür, niye yarıştırıyorsunuz ki?
Yorumlarda yazmışlar ya hayvana ve bebeğe şiddete dayanamıyorum diye. Bu da kafasınca gelmiş laf sokacak ama maalesef :/

Etkilenmezler mi? Oglumun tam uyku oncesi yaramazlik saatiydi. Yavrum beni boyle gorunce elleriyle yuzumu avucladi, emmeden uyumayan bebegim uyudu

Etkilenmezler mi? Oglumun tam uyku oncesi yaramazlik saatiydi. Yavrum beni boyle gorunce elleriyle yuzumu avucladi, emmeden uyumayan bebegim uyudu
Ay benim kızda öyle yaptı sürekli öpücük attı. Of biz hata mı yaptık doğurmakla. Cidden bu çocukların ileri hayatları nasıl olacak. Ben kafayı yiyorum düşünürken

Izleyemedim ama izlemis kadar oldum. Saf kotuluk ya...daha ağır bir şey olabilir mi bilmiyorum bu hayatta. Ibretlik bir şey yasatmak lazım buna..

Kötülüğün sonu gelmiyor
Bundan daha beteri olmaz bunlar nasıl insan dedikçe sürekli yeni birşey duyuyoruz, okuyoruz. Dünyada iyi birşeyler olmuyor uzun zamandır sanki yada bana öyle geliyor.
Aşırı karamsarım

Yorumlarda yazmışlar ya hayvana ve bebeğe şiddete dayanamıyorum diye. Bu da kafasınca gelmiş laf sokacak ama maalesef :/
bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikle
bebeğe işkence ilk bu gece mi gördünüz?
islamı aydınlatmakla falan başlayın bence, yok yani duyar kasma edasını bu sahte yazıları tanıyoruz biz
Çok medeni hizmet gönüllü isen hemşire ol doğum kontrol ağlat ağlama orada
Ben ne yazık ki işim ve hastalığım sebebiyle sizin gibileri o kadar iyi tanıyorum ki
yalancı
riyakar
işgüzar

Ay benim kızda öyle yaptı sürekli öpücük attı. Of biz hata mı yaptık doğurmakla. Cidden bu çocukların ileri hayatları nasıl olacak. Ben kafayı yiyorum düşünürken
15 aylik el kadar bebem bile halden anliyor... Benimki de optu, sarildi. Bildigin kendince avuttu... Allah hep iyilerle karsilastirsin insallah... Ne diyebilirim ki?

Gucunun yettigine eziyet eden mahlukati da her kimse ve her neye siddet uyguluyorsa mevlam yaksin. Bu dunyada da cezalarini ceksinler insallah. Misliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…