inşallah ya canımm :)) dualarınızın arasına beni de katın bir aksilik çıkmasınAllah tamamına erdirsin:) ne güzel darısı başıma
annem yardım edecek illaki ama çeneme vurdu sürekli anlatmak konuşmak istiyorum birde kendimi boşluğa bırakasım var heyecandan
Allah seni heyecana bak bana bile yansittin kanatlanip ucacan kiz nerdeyse tatli heyecanlar bunlar..ne guzel..ya kaç gündür ağzım kulaklarım da çok heyecanlıyım çaktırmıyorum ama kardeşlerimin kulaklarını kuruttum :)) inşallah minik perii darıısı başınıza kraliçe tacı çok teşekkür ederiimm :))
şik boydan guzel bir elbise giyebilirsin guzelde bir sal lezzetlerinden emin oldugun ikramlar yaptesettürlüyüm ben sizce nasıl bir şey giymeliyim daha şimdiden ikramlık falan neler hazırlıycam onları düşünüyorum her şeyi kendi ellerimle yapmak istiyorum :))
mutlulugun bozulmasin gelin adayimiz insallah..ama çookk seviyorum ben :)) hayalim gerçek oluyor en çok istediğim bu söz nişan olayından düğüne kadar olan zamanı doyasıya yaşamak istiyordum :) en iyisi de artık kimseden çekinmeden aşkımın elinden tutup rahat rahat yürüyebileceğim dışarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?