Allah böyle derdi herkese versiin!

Öncelikle hayırlı olsun :) Nişan olayı banada gereksiz geliyor yani isteme nişan bir arada olsun derim hep ama asıl sıkıntı gelmek isteyen herkesi barındırmakta Sadece nişan yapmakta lüzumsuz bilemedim valla ne düşünüyorlar merak ettim doğrusu :)

çok teşekkür ediyorum ben şöyle istiyorum yüzük takmayı evde değil küçük bir yer tutup kafe gibi yakın akrabaları davet edip öyle bir kutlama istiyorum sonrasında nişan gereksiz geliyor bana yani onu yapana kadar düğünümü daha da güzel yapmak isterim

AyKatun canım internette çok güzel boydan şık elbiseler var bide nişanı da yap bnce hepsinin yeri ayrı bide kv de istiyosa

yok yaaa onlar benden daha meraklı hevesli beni gözleri görmez bence :))) herkes kendi telaşında canım benim

Yap kuzum yap sefan olsun cidden hepsinin yeri ayrı hepsi ayrı güzel
ya aslında bende isterim ama şu dönemde çoğu insan nişanı fuzuli görüyor çoğu istemeyerek gidiyor nişanlara şahsen nişan yapacak olsam bu şekilde kimsenin gelmesini istemem mecburiyetten kimseyi yanımda istemem yani bu yüzden gereksiz gibi yoksa ben vur patlasın çal oynasın keyfime bakarım süslenir püslenir oynamama bakarım haksız mıyım..

Haklısın kuzum boşver sen onları sen keyfi gönlüne göre olsun herşey eğlenmeye bak

niye ne diyerek başına kaktılar ki? ay hiç sevmem öyle durumları
Ailenin ilk severek evleneni biziz [beni kınadılar kızları da aynısını yaptı ] kendin geldin çok meraklıydım Bilmem ne eşimle kavga ederken bi gün anası herşey senin yüzünden sen buldun bunu bizim başımıza dedi oda ne için annemler yardım istedi teyzemler fln onlara yardıma gidecektim ondan

ayy ne saçma bir şey o her şey dile getirilirseee oohooo çekeceğimiz var ama yok ben tanıyorum kaç yıldır annesi oğlundan çok beni tutuyor hele babası bayılıyor bana :))) bende onları çok seviyorum bakalım böyle giderse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

İnnşallah kuzumm herşey gönlünce olsun

Banada öyle geliyor eger nisan olursada tarlatanli degilde sade şık bir abiyeyle daha guzel olur bence bende şimdiden hayal ediyorum ne giyecegime duduncesi bile o kadar guzel ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…