innnnşşaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhmutlulugun bozulmasin gelin adayimiz insallah..
çok teşekkür ediyorum ben şöyle istiyorum yüzük takmayı evde değil küçük bir yer tutup kafe gibi yakın akrabaları davet edip öyle bir kutlama istiyorum sonrasında nişan gereksiz geliyor bana yani onu yapana kadar düğünümü daha da güzel yapmak isterimÖncelikle hayırlı olsun :) Nişan olayı banada gereksiz geliyor yani isteme nişan bir arada olsun derim hep ama asıl sıkıntı gelmek isteyen herkesi barındırmaktaSadece nişan yapmakta lüzumsuz bilemedim valla ne düşünüyorlar merak ettim doğrusu :)
Yok artık sakin ol canımannem yardım edecek illaki ama çeneme vurdu sürekli anlatmak konuşmak istiyorum birde kendimi boşluğa bırakasım var heyecandan
kız ömründe bir kere oluyor nasıl sakin olayııım :)))Yok artık sakin ol canım
o çok istiyor canııım :)) bakıyorum elbiselere canım beni de gaza getirirlerse herşeyi yaparım valla :)))AyKatun canım internette çok güzel boydan şık elbiseler var bide nişanı da yap bnce hepsinin yeri ayrı bide kv de istiyosa
Haklısın canım bnm ama en azından sakın olmaya çalış ayıplarlar bak çok meraklı bu kız evlenmeye diye :)):)):)):))kız ömründe bir kere oluyor nasıl sakin olayııım :)))
Yap kuzum yap sefan olsun cidden hepsinin yeri ayrı hepsi ayrı güzelo çok istiyor canııım :)) bakıyorum elbiselere canım beni de gaza getirirlerse herşeyi yaparım valla :)))
Ay kuzum bnde öle düşünüyodum da meğersem biriktirmişler içlerinde sonradan başıma kaktılar uyuzlaryok yaaa onlar benden daha meraklı hevesli beni gözleri görmez bence :))) herkes kendi telaşında canım benim
ya aslında bende isterim ama şu dönemde çoğu insan nişanı fuzuli görüyor çoğu istemeyerek gidiyor nişanlara şahsen nişan yapacak olsam bu şekilde kimsenin gelmesini istemem mecburiyetten kimseyi yanımda istemem yani bu yüzden gereksiz gibi yoksa ben vur patlasın çal oynasın keyfime bakarım süslenir püslenir oynamama bakarım haksız mıyım..Yap kuzum yap sefan olsun cidden hepsinin yeri ayrı hepsi ayrı güzel
niye ne diyerek başına kaktılar ki? ay hiç sevmem öyle durumlarıAy kuzum bnde öle düşünüyodum da meğersem biriktirmişler içlerinde sonradan başıma kaktılar uyuzlar
Haklısın kuzum boşver sen onları sen keyfi gönlüne göre olsun herşey eğlenmeye bakya aslında bende isterim ama şu dönemde çoğu insan nişanı fuzuli görüyor çoğu istemeyerek gidiyor nişanlara şahsen nişan yapacak olsam bu şekilde kimsenin gelmesini istemem mecburiyetten kimseyi yanımda istemem yani bu yüzden gereksiz gibi yoksa ben vur patlasın çal oynasın keyfime bakarım süslenir püslenir oynamama bakarım haksız mıyım..
bakalım kuzucuk artık büyükler ne karar verirse ne yaparlarsa tamamım ben :)Haklısın kuzum boşver sen onları sen keyfi gönlüne göre olsun herşey eğlenmeye bak
Ailenin ilk severek evleneni biziz [beni kınadılar kızları da aynısını yaptıniye ne diyerek başına kaktılar ki? ay hiç sevmem öyle durumları
ayy ne saçma bir şey o her şey dile getirilirseee oohooo çekeceğimiz var ama yok ben tanıyorum kaç yıldır annesi oğlundan çok beni tutuyor hele babası bayılıyor bana :))) bende onları çok seviyorum bakalım böyle giderse sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAilenin ilk severek evleneni biziz [beni kınadılar kızları da aynısını yaptı] kendin geldin çok meraklıydım Bilmem ne eşimle kavga ederken bi gün anası herşey senin yüzünden sen buldun bunu bizim başımıza dedi oda ne için annemler yardım istedi teyzemler fln onlara yardıma gidecektim ondan
İnnşallah kuzumm herşey gönlünce olsunayy ne saçma bir şey o her şey dile getirilirseee oohooo çekeceğimiz var ama yok ben tanıyorum kaç yıldır annesi oğlundan çok beni tutuyor hele babası bayılıyor bana :))) bende onları çok seviyorum bakalım böyle giderse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
amiiiinnnn cümlemizin inşallah :))İnnşallah kuzumm herşey gönlünce olsun
Banada öyle geliyor eger nisan olursada tarlatanli degilde sade şık bir abiyeyle daha guzel olur bence bende şimdiden hayal ediyorum ne giyecegime duduncesi bile o kadar guzel kiboydan bir elbise sade şık istiyorum ama bakalım inşallah güzel bir şeyler bulurum bir de müstakbel annemle konuştuk biraz ben nişan falan istemiyorum ama o çok hevesli ne diyorsunuz yapmalı mıyım sizce benim şuana kadar hiç nişanlık falan giyme gibi bir hevesim olmadı gereksiz gibi görüyorum nişan olayını sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?