Allah böyle derdi herkese versiin!

Banada öyle geliyor eger nisan olursada tarlatanli degilde sade şık bir abiyeyle daha guzel olur bence bende şimdiden hayal ediyorum ne giyecegime duduncesi bile o kadar guzel ki
değil miiii bu kız milleti niye böyle yaa hayalsiz yaşayamıyoruz hele ki bu mevzuda :)) allahım yarısını da erkeklere ver onlarda hayal olayını abartsınlar.. amin :)

değil miiii bu kız milleti niye böyle yaa hayalsiz yaşayamıyoruz hele ki bu mevzuda :)) allahım yarısını da erkeklere ver onlarda hayal olayını abartsınlar.. amin :)
Öyleyiz insan sevdigiyle olunca heyecani hayali baska oluyor:) Ben o konuda şansliyim canim benimki benden daha hayalci hayal mevzusu ondan gelir hep:))

Öyleyiz insan sevdigiyle olunca heyecani hayali baska oluyor:) Ben o konuda şansliyim canim benimki benden daha hayalci hayal mevzusu ondan gelir hep:))
benimki pek ketum o konularda kursa da pek paylaşmaz bazen öyle ağzından kerpetenle alıyorum lafı ama kursa da benim kadar kuramaz diye düşünüyorum :))

Umarim bu heyecaniniz hiç bitmez güzel telaşlar bunlar hayat sizin için şimdi başlıyor diyebilirim acisiyla tatlisiyla...

Umarim bu heyecaniniz hiç bitmez güzel telaşlar bunlar hayat sizin için şimdi başlıyor diyebilirim acisiyla tatlisiyla...
evet sevdiğim ve beklediğim insanla bir yola ciddi bir şekilde girmek değişik ve çok güzel bir şey olacak Allah mutluluğumuzu daim eylesin sizinkileri de tabiki

olduğun gibi davran, güzel anılar olacak bunlar.
bir de ufak tefek pürüzler muhakkak her özel günde yaşanır, gülüp geçmek ve bunları sevdiceğe kavuşmak için ufak engeller olarak görmek gerekir.
siz pozitif olun ki, çevreniz de pozitif olsun. Çok güzel cemiyetlerin olacaktır bu şekilde zaten.

tesettürlüyüm ben sizce nasıl bir şey giymeliyim daha şimdiden ikramlık falan neler hazırlıycam onları düşünüyorum her şeyi kendi ellerimle yapmak istiyorum :))

Sade ve şık bir elbise . .
Kahveler yapılır isteme olur . .
Tektaş takılır hayırlı olsun シ
Bunlar tatlı telaşlar. .
Kolay gelsin. .
Herşey gönlünce olsun inşallah. .

Ne güzel telaşlar..
Maşallah...
Allah daim etsin, mutluluğunuzu tamamına erdirsin, çoluk çocuğa karışın, torun torba görün innşaallaaahhh

Heyecan güzel ama stres yokk!

inşallahhh kuzumm teşekkür ederim önerin için mutluluktan olumsuzlukları da görür mü gözlerim bilemiyorum ama insan yine de bir geriliyor :))

Ne güzel telaşlar..
Maşallah...
Allah daim etsin, mutluluğunuzu tamamına erdirsin, çoluk çocuğa karışın, torun torba görün innşaallaaahhh

Heyecan güzel ama stres yokk!
stres yok sadece ayaklarım yere basmıyor kanatlandım çok teşekkür ederimm

İstanbuldaysan kahveyi Eminönü ne gidip kuru Kahveci mehmet efendiden taze çekilmiş kahve al. Bu kahve hem çok güzel kokuyor hem de acayip güzel kopuruyor.
şimdiden mutluluklar, sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…