değil miiii bu kız milleti niye böyle yaa hayalsiz yaşayamıyoruz hele ki bu mevzuda :)) allahım yarısını da erkeklere ver onlarda hayal olayını abartsınlar.. amin :)Banada öyle geliyor eger nisan olursada tarlatanli degilde sade şık bir abiyeyle daha guzel olur bence bende şimdiden hayal ediyorum ne giyecegime duduncesi bile o kadar guzel ki
Öyleyiz insan sevdigiyle olunca heyecani hayali baska oluyor:) Ben o konuda şansliyim canim benimki benden daha hayalci hayal mevzusu ondan gelir hep:))değil miiii bu kız milleti niye böyle yaa hayalsiz yaşayamıyoruz hele ki bu mevzuda :)) allahım yarısını da erkeklere ver onlarda hayal olayını abartsınlar.. amin :)
benimki pek ketum o konularda kursa da pek paylaşmaz bazen öyle ağzından kerpetenle alıyorum lafı ama kursa da benim kadar kuramaz diye düşünüyorum :))Öyleyiz insan sevdigiyle olunca heyecani hayali baska oluyor:) Ben o konuda şansliyim canim benimki benden daha hayalci hayal mevzusu ondan gelir hep:))
Ne güzel ya maşallah aynı heyecan ve aynı güzellikte sürer gider bir ömür boyu inşallah...annem yardım edecek illaki ama çeneme vurdu sürekli anlatmak konuşmak istiyorum birde kendimi boşluğa bırakasım var heyecandan
ayy inşallah canım benimm allah herkese huzur versin mutluluk versin inşallahhhhh sevdiklerimizle bir ömür boyu güzel günler yaşarız inşallahh :))Ne güzel ya maşallah aynı heyecan ve aynı güzellikte sürer gider bir ömür boyu inşallah...
Umarim bu heyecaniniz hiç bitmez güzel telaşlar bunlar hayat sizin için şimdi başlıyor diyebilirim acisiyla tatlisiyla...Kızlar mayısta sevdiceğim beni istemeye geliyor inşallah kahve söz yüzük muhabbetleri o kadar heyecanlıyım ki heyecanım bazen yorgunluk oluşturuyor bende çok geriliyorum :)) 5 yıllık bir birlikteliğim var 5 mayısta da tanışma yıl dönümümüz var çok seviyorum kuzucuğumu :) bolca dualarınızı bekliyorum herhangi bir aksilik çıkmasın diye ve deneyimli arkadaşlardan güzel öneriler bekliyorum nasıl oluyor bu işler ? çok bir bilgim yok aslında var ama heyecandan bildiklerim bile yok şuanda bir el atın şu işe hele :)) şimdiden teşekkürler..
evet sevdiğim ve beklediğim insanla bir yola ciddi bir şekilde girmek değişik ve çok güzel bir şey olacak Allah mutluluğumuzu daim eylesin sizinkileri de tabikiUmarim bu heyecaniniz hiç bitmez güzel telaşlar bunlar hayat sizin için şimdi başlıyor diyebilirim acisiyla tatlisiyla...
Amin canım sağol bende 3bcuk yıllık evliyim mutluyum çocukluyum bu en güzeli tabievet sevdiğim ve beklediğim insanla bir yola ciddi bir şekilde girmek değişik ve çok güzel bir şey olacak Allah mutluluğumuzu daim eylesin sizinkileri de tabiki
Allah mutluluğunuzu sonsuz eylesin çocuğunuzu sağlıcakla yetiştirmeyi nasip etsin canım size de :)) biz de görürüz inşallah o günleriAmin canım sağol bende 3bcuk yıllık evliyim mutluyum çocukluyum bu en güzeli tabi
İnşallah hayattaki en güzel şey evlat sevgisiymis bambaşka hiç birşeye benzemiyor inanın ne anneye ne babaya ne kocaya..:))Allah mutluluğunuzu sonsuz eylesin çocuğunuzu sağlıcakla yetiştirmeyi nasip etsin canım size de :)) biz de görürüz inşallah o günleri
hahahaaaa yani kocanında değeri kalmıyor he :))) o zaman kocaları gözde büyütmemek mi gerekİnşallah hayattaki en güzel şey evlat sevgisiymis bambaşka hiç birşeye benzemiyor inanın ne anneye ne babaya ne kocaya..:))
Kiz.ne.anaya ne babaya diyorum sen düşün artk.=)) kocanın yeride ayrı tabi ama.evlat üstüne çıkıyo emin olhahahaaaa yani kocanında değeri kalmıyor he :))) o zaman kocaları gözde büyütmemek mi gerek
öyledir ya yiğenlerime bile içim gidiyor ki kendimin olsa kim bilir ne yaparım :)))Kiz.ne.anaya ne babaya diyorum sen düşün artk.=)) kocanın yeride ayrı tabi ama.evlat üstüne çıkıyo emin ol
tesettürlüyüm ben sizce nasıl bir şey giymeliyim daha şimdiden ikramlık falan neler hazırlıycam onları düşünüyorum her şeyi kendi ellerimle yapmak istiyorum :))
inşallahhh kuzumm teşekkür ederim önerin için mutluluktan olumsuzlukları da görür mü gözlerim bilemiyorum ama insan yine de bir geriliyor :))
olduğun gibi davran, güzel anılar olacak bunlar.
bir de ufak tefek pürüzler muhakkak her özel günde yaşanır, gülüp geçmek ve bunları sevdiceğe kavuşmak için ufak engeller olarak görmek gerekir.
siz pozitif olun ki, çevreniz de pozitif olsun. Çok güzel cemiyetlerin olacaktır bu şekilde zaten.
çook teşekkür ederiiimmSade ve şık bir elbise . .
Kahveler yapılır isteme olur . .
Tektaş takılır hayırlı olsun シ
Bunlar tatlı telaşlar. .
Kolay gelsin. .
Herşey gönlünce olsun inşallah. .
stres yok sadece ayaklarım yere basmıyor kanatlandımNe güzel telaşlar..
Maşallah...
Allah daim etsin, mutluluğunuzu tamamına erdirsin, çoluk çocuğa karışın, torun torba görün innşaallaaahhh
Heyecan güzel ama stres yokk!
Kızlar mayısta sevdiceğim beni istemeye geliyor inşallah kahve söz yüzük muhabbetleri o kadar heyecanlıyım ki heyecanım bazen yorgunluk oluşturuyor bende çok geriliyorum :)) 5 yıllık bir birlikteliğim var 5 mayısta da tanışma yıl dönümümüz var çok seviyorum kuzucuğumu :) bolca dualarınızı bekliyorum herhangi bir aksilik çıkmasın diye ve deneyimli arkadaşlardan güzel öneriler bekliyorum nasıl oluyor bu işler ? çok bir bilgim yok aslında var ama heyecandan bildiklerim bile yok şuanda bir el atın şu işe hele :)) şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?