boydan bir elbise sade şık istiyorum ama bakalım inşallah güzel bir şeyler bulurum bir de müstakbel annemle konuştuk biraz ben nişan falan istemiyorum ama o çok hevesli ne diyorsunuz yapmalı mıyım sizce benim şuana kadar hiç nişanlık falan giyme gibi bir hevesim olmadı gereksiz gibi görüyorum nişan olayını sizce?
Durumlarını musaitse yapın tabi. Bunlar tatlı heyecanlar. Ama sanırım nişanı kız tarafı yapıyor, ailenin maddi gücü var mı ona göre karar verin. Bir de sen sadece kv ile görüşüp karar verme, kendi anneni de dahil et canım.
İstanbuldaysan kahveyi Eminönü ne gidip kuru Kahveci mehmet efendiden taze çekilmiş kahve al. Bu kahve hem çok güzel kokuyor hem de acayip güzel kopuruyor.
şimdiden mutluluklar, sevgiler :)
Durumlarını musaitse yapın tabi. Bunlar tatlı heyecanlar. Ama sanırım nişanı kız tarafı yapıyor, ailenin maddi gücü var mı ona göre karar verin. Bir de sen sadece kv ile görüşüp karar verme, kendi anneni de dahil et canım.
yok sadece kv ile konuşup bi karara bağlamış değilim istesem bizimkilerde yapar ama o konuları ailemle konuşursunuz dedim karışmıyorum o işlere :) hele bir yüzük işlerini halledelim de gerisi gelir inşallah :)