Allah hakkımı alsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

buket0606

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
74
11
18
Kızlar o kadar doluyum ki....ben 3 kişilik lüks bir apartmanda oturuyorum karı koca eşekler gibi çalışıp kredisini ödüyoruz lakin gel gelelim 1. Kat komşum sinir hastası ondan yüz bulan 2.kat komşum ise ses istemeyen en ufak bir seste apartman korkuluklarına vuran bir insan...karı koca sessiz dakin insanlarız bunlar yüzünden bugn güneşte bebeğimle kaç saat başka ev aradım Taşınmak için reva mı bu neler neler ettiler bize Allah tez zamanda hakkımı alsın Allah hakkımı onlardan tez zamanda alsın Bana Dua edin o kadar hazmedemiyorum ki...N olur dua edin bana

Hakkınızı dunyada da koruyabilirsiniz. Her seyi allaha birakmayin. Sikayetci olun. O huzur bozuyorsa siz de misliyle bozun. Polis çağırın. Cocuklu apartmanda ses çıkacak ister istemez. Sessiz yasamak istiyorsa mustakil ev alsaymis.

Ahh ahh mahkemelik de olduk zaten ben bgn ev ararkrn onlr bgn toplanmşlar yan alanda parkımız var orada keyif yapmşlar reva mı bu

Demek istediğim o kadar pahalıya aldık ödemek için de didiniyoruz hanımefendi onlar biri arsa sahibi babadan kalmış diğerinn oğlu yurtdışında onun evi Ama anası oturuyor Yani biz kendimizi zorlayarak aldığmz evde huzurumuz yok özellkle onu vurgulamak istedim

Neticede ev sahibisiniz niçin bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi..

Ee hiçbişey anlatmıyorsunuz. neden vuruyorlar korkuluklara sessizseniz ne istiyorlar sizden ? polis çağırın delilerse , yani öyle konuşur gibi yazıyorsunuz. Evet lüks kısmı saçma kalıyor bu durumda. Tarla sahibi de vakti zamanında sıkıntı çekip aldı tarlayı ne alaka anlamadım ben bu konudan bişey.

6 yıldır mahkemede dahil denemediğim yol kalmadı onlar alışkın ben hergün apt korkuluklarına vurulmasına alışkın değilim insan dayanamıyor bi yerden sonra hiç karakola gitmemişim bunlardan kaç kez şikayetçi oldum sonuç çıkmadı

Değmedi demek istiyorum o kadar zorlamaya şimdiki aklım olsa bu kadar para vermezdim insanlara laf anlatmak gördüğünüz gibi her koşulda zor

Sende tencereye vur çıkıp dinsizin hakkından imansız gelir

Sonuçta rahatsız edecekleri bir hareketim olsa yaptım ondan rahatsz oldular derim burayada konu açmam lakin en ufak ses de vurup apt da kalabalık olmadığı için bağırıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…