Hakkınızı dunyada da koruyabilirsiniz. Her seyi allaha birakmayin. Sikayetci olun. O huzur bozuyorsa siz de misliyle bozun. Polis çağırın. Cocuklu apartmanda ses çıkacak ister istemez. Sessiz yasamak istiyorsa mustakil ev alsaymis.Kızlar o kadar doluyum ki....ben 3 kişilik lüks bir apartmanda oturuyorum karı koca eşekler gibi çalışıp kredisini ödüyoruz lakin gel gelelim 1. Kat komşum sinir hastası ondan yüz bulan 2.kat komşum ise ses istemeyen en ufak bir seste apartman korkuluklarına vuran bir insan...karı koca sessiz dakin insanlarız bunlar yüzünden bugn güneşte bebeğimle kaç saat başka ev aradım Taşınmak için reva mı bu neler neler ettiler bize Allah tez zamanda hakkımı alsın Allah hakkımı onlardan tez zamanda alsın Bana Dua edin o kadar hazmedemiyorum ki...N olur dua edin bana
Neticede ev sahibisiniz niçin bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi..Kızlar o kadar doluyum ki....ben 3 kişilik lüks bir apartmanda oturuyorum karı koca eşekler gibi çalışıp kredisini ödüyoruz lakin gel gelelim 1. Kat komşum sinir hastası ondan yüz bulan 2.kat komşum ise ses istemeyen en ufak bir seste apartman korkuluklarına vuran bir insan...karı koca sessiz dakin insanlarız bunlar yüzünden bugn güneşte bebeğimle kaç saat başka ev aradım Taşınmak için reva mı bu neler neler ettiler bize Allah tez zamanda hakkımı alsın Allah hakkımı onlardan tez zamanda alsın Bana Dua edin o kadar hazmedemiyorum ki...N olur dua edin bana
Sende tencereye vur çıkıp dinsizin hakkından imansız gelir6 yıldır mahkemede dahil denemediğim yol kalmadı onlar alışkın ben hergün apt korkuluklarına vurulmasına alışkın değilim insan dayanamıyor bi yerden sonra hiç karakola gitmemişim bunlardan kaç kez şikayetçi oldum sonuç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?