Ödeme sıkıntısı çekilen hiçbir şeye ‘lüks’ denmez.
Zor şartlar altında, bütçemizi aşan, maddi imkanları zorlayarak vs, bir sürü tamlama seçebilecekken; yanlış bir kelime kullandınız.
Hala yanlışı kabul etmeyip bir de paylama derdindesiniz.
Ar biraz yahu...
[/QUOT
[/QUOT
Ya anlmazsan yorum yapmazsın ama kdın buraya dalga geçmeye açık aramaya laf sokmaya gelmiş malesef kk nde böyleleri var yapacak bişe yok bence o ar dan biraz da siz de olaun
pardon ne hakkı var da onlardan hakkımı alsın diye beddıa ediyorsunuz insanlara. çok rahatsızsanız şikayetçi olun gidip. herşeye de beddua etmeyin bi yaKızlar o kadar doluyum ki....ben 3 kişilik lüks bir apartmanda oturuyorum karı koca eşekler gibi çalışıp kredisini ödüyoruz lakin gel gelelim 1. Kat komşum sinir hastası ondan yüz bulan 2.kat komşum ise ses istemeyen en ufak bir seste apartman korkuluklarına vuran bir insan...karı koca sessiz dakin insanlarız bunlar yüzünden bugn güneşte bebeğimle kaç saat başka ev aradım Taşınmak için reva mı bu neler neler ettiler bize Allah tez zamanda hakkımı alsın Allah hakkımı onlardan tez zamanda alsın Bana Dua edin o kadar hazmedemiyorum ki...N olur dua edin bana
Komşular haklı değilse 35 sene boşa yaşamış sayarım kendimi
[/QUOTE
Boşa yaşamışsın izlenimi var
Allah'i acizlikle vasiflandirmak kişiyi islamdan ayırır. Allah sizlere hidayet etsin.konuyu Allah bile anlamadı ki hakkını alsın bacım Allah komşulara sabır versin
Beni de ufacik bi yazligimiz var kafa dinlemeye biraz rahatlamaya gidelim diye aldik.Son bir kac yazdır komsular burnumdan getirdi.Çat kapi gelen mi ararsin.Cagirmadin diye darilan mi? Geldi mi 3 saat oturan mi ne ararsan var.Ben de fena halde satmak istiyorum.Seni anliyorum
İnsan satarken de onlarn yüzünden satmayı yediremiyor kendine
Lafını bilde konuş ilk cümlede resmen saçmalamışsın..konu gayet açık herşeye tahamülsüzlük gösteren komşuları varmış geçimsizlermiş...biri saldırınca diğerleri de peşinden...konu sahibinin size verdiği cevaplar burdaki hanımlardan daha yumuşak ..normalde kılı kırk yararlar bu akşam alamayacakları tuttu yada konuya sinirli ve tahamülsüz insanlar saldırdıkonuyu Allah bile anlamadı ki hakkını alsın bacım Allah komşulara sabır versin
O kadar haklısınız kiInanın buna hic bakmiyorum maksat huzur olsun ederinden ucuza vermedikten sonra bence sikinti yok.Sinir hastasiyla kac yıl ugrasilir.İnsani hasta eder
Hay Allah razı olsun onlara cevp vermekten ben sıkıntımı unuttum gerçekten bir olup bu şekilde açık aramak hiç hoş değilLafını bilde konuş ilk cümlede resmen saçmalamışsın..konu gayet açık herşeye tahamülsüzlük gösteren komşuları varmış geçimsizlermiş...biri saldırınca diğerleri de peşinden...konu sahibinin size verdiği cevaplar burdaki hanımlardan daha yumuşak ..normalde kılı kırk yararlar bu akşam alamayacakları tuttu yada konuya sinirli ve tahamülsüz insanlar saldırdı
Konu gayet açık herşeye tahamülsüzlük gösteren komşuları varmış geçimsizlermiş..
Anlatiyor ya dolap bile temizleyen eşya indirme sesinden rahatsız oluyorlar..tak tak tavana vuruyorlar..bu kadar hassas olan insanlar başkasının bisikletinide izinsiz kullaniyorlarBiz de onu soruyoruz nedir bu tahammül edilmeyen
Davalık olan cevap yok
Gündüz konu sahibi evde dahi değil alt kattaki ne oldu da taktı
6 yıldan söz ediyor, anlatımına göre çocuk küçük, demek ki çocuk gürültüsü vs de değil
Nedir sorun diyoruz cevap yok siz anlamışsınız bizlerle de paylaşın bari de yatıp uyuyalım
Hayır neden ufacık diye yazlığınızdan bahsediyorsunuz? Boyutunu belirtmeden de sıkıntınızı anlatabilirdinizBeni de ufacik bi yazligimiz var kafa dinlemeye biraz rahatlamaya gidelim diye aldik.Son bir kac yazdır komsular burnumdan getirdi.Çat kapi gelen mi ararsin.Cagirmadin diye darilan mi? Geldi mi 3 saat oturan mi ne ararsan var.Ben de fena halde satmak istiyorum.Seni anliyorum
Sanırım en ufak bir sesten büyüük rahatsızlık duyan rahatsız komşularınız hiç olmamış, olmasında tabii. Ben çokk hassas komşularının olduğunu düşündüm konuyu okuyuncaBiz de onu soruyoruz nedir bu tahammül edilmeyen
Davalık olan cevap yok
Gündüz konu sahibi evde dahi değil alt kattaki ne oldu da taktı
6 yıldan söz ediyor, anlatımına göre çocuk küçük, demek ki çocuk gürültüsü vs de değil
Nedir sorun diyoruz cevap yok siz anlamışsınız bizlerle de paylaşın bari de yatıp uyuyalım
Anlatiyor ya dolap bile temizleyen eşya indirme sesinden rahatsız oluyorlar..tak tak tavana vuruyorlar..bu kadar hassas olan insanlar başkasının bisikletinide izinsiz kullaniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?