Bahsettiğiniz biz isek laf anlatma konusunda berbat olduğunuzu üzülerek söylemek zorundayım. Şu an tek bildiğim evin 3 dairelik lüks olduğu , korkuluklara vurulduğu bu kadar. Giriş gelişme sonuç yok, karşınızda çıldırıyor olabilir insanlar onlarla da böyle konuşuyorsanız.Değmedi demek istiyorum o kadar zorlamaya şimdiki aklım olsa bu kadar para vermezdim insanlara laf anlatmak gördüğünüz gibi her koşulda zor
Bahsettiğiniz biz isek laf anlatma konusunda berbat olduğunuzu üzülerek söylemek zorundayım. Şu an tek bildiğim evin 3 dairelik lüks olduğu , korkuluklara vurulduğu bu kadar. Giriş gelişme sonuç yok, karşınızda çıldırıyor olabilir insanlar onlarla da böyle konuşuyorsanız.
Siz de laf anlama konusunda berbat olayları çarpıtma konusunda süpersiniz..zaten ben onları rahatsz edecek birşey yapsam yaptım vurdular dedm en ufak ses de vuruyorlar dememe rağmen açıkla ne sesi ne yaptın da vurdular vs anlama kapsitesi demekki
Valla duayla oluyorsa bu işler hakkınızı alırsanız dua ismini bana da yazın. Benim de haksızlığa uğradığım durumlar çok bir sonuç bekliyorumBana dua ismi de önerir msiniz
Bi de adliyeyi deneseniz?Bana dua ismi de önerir msiniz
Ablacım sen neden böylesin ya, neden azarlıyorsun ? meraklı arkadaşmış. Allah Allah zorla konuyu açtırdık yalvardık sanki, zavallı minnoş komşulara üzülüyorum şu anda. Konuyu açmasaydın , soramazdık da rahatsız olacaksan bu kadar neden açtın konuyu, her şey çok saçma değil mi yaMeraklı arkadaş için yazayım geçen buzdolabını temizliyorum içi dolu kavanozu yere koydum sonuçta sert vuramam içi dolu 2.kattaki başladı duvara vurmaya
İstek şarkı gibiyahu konuyu konu kısmına adam gibi baştan sonu derdiniz neyse açık açık yazarak anlatsanıza müneccim miyiz biz parça parça garip yorumlar bırakıyosunuz konunun altına ? 3 kişilik lüks apartman ne demek şu saydıklarınızdan 5 kişi çıktı zaten, lüks ne alaka konuyla ayrıca sizin çoook çalışarak orda oturmanız sizin orayı daha çok hak ettiğiniz anlamına gelmez zorlanıyorsanız kendinizi aşan yerde oturmayın.6 senedir ne mahkemesi ne ev araması ne sesi ne bebeği? bi de istek dua adı demişsiniz o ne demek onu da anlamadım dini yorum/konu da yasak ayrıca. insanlarla iletişiminiz de bu şekildeyse anlaşamamanız normal.
Anlamaya çalışıyorum işte , çaba gösteriyorum. Kendimi geliştiriyorum şu andaYahu sayman yoksa ben napayım biri linç ederk konuya başladı mı sürü psikolojisi işte inatla açıklamama rağmen herkes neden lüks dedn neden açıklamıyon onu anlatmak için mi açtım konuyu anlamıyosan yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?