Allah hakkımı alsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ablacım hadi

apartmanınızda da iletişim şekliniz böyle mi?
davalık mevzu ne diye soranlara cevap vereceğinize hala lüks ev açıklaması yapıyorsunuz kırk kere ödeme güçlüğü açıklaması yaptınız.
insanlar ısrarla sorup konuyu anlamaya çalışınca da konudan kovuyorsunuz hemde sokak jargonuyla..
alt kattaki haklı izlenimi vermekten başka bir işe yaramadı konunuz.

Ya ben lüks derken ne demek istediğimi anlamayana bide onumu anlatıcam

Konu bu kadar çarptırılmasına gerek yok kadın resmen buraya sataşmaya gelmiş yok lüks dedn yok ne sesi açıklıyosun sürüdeki diğeri bidaha lüksle ilgili bişi yazıyor birdaha açıklıyosun bu sefer neden 40 kez yazdın

Ben diyorumki buzdolabını temizlerken buzdolabndan çıkan kavanozu yere koydum ondan bile rahatsız oluyor diyorum buna kimse yorum yapmıyor da Lüks e takılıyor demekki onlara da normal geliyor en ufak ses de duvarlara vurulması

Konu sahibi, komşu sorunu insanı yiyip bitiren bir durum. Hele bir de karşı taraf güzellikten laftan anlamıyorsa iş içinden çıkılamaz bir hale geliyor. Huzur istiyorsaniz malesef zor da olsa tasinmaniz gerekiyor. Ev alma komşu al ne kadar doğru bir söz yaşayarak görmüş oldunuz. Ama o kadar zorlanarak aldık boşa gitti demeniz anlamsız olmuş çünkü orayı kiraya verebilirsiniz veya satıp yine başka yerden alabilirsiniz neden emeğinize degmemis olsunki.

Ya ben lüks derken ne demek istediğimi anlamayana bide onumu anlatıcam

tek kişi sormadı ki.. damdan a da cevap vermediniz..

birde kime cevap veriyorsanız alıntılarsanız daha sağlıklı iletişim kurarız. böyle kendi kendinize söyleniyormuşsunuz gibi oluyor.
evet çözüm yada fikir arıyorsanız asıl mesele ile ilgili soruları cevaplayın aynı şeyi yazıp durmanın ne faydası var.

Senin ağzın yok mu konu sahibi onlar bir bağırıyorsa sen on bağır onlar vuruyorsa korkuluklara gün içerisinde iki üç kere bağıra çağıra sen de vur

Ödeme sıkıntısı çekilen hiçbir şeye ‘lüks’ denmez.
Zor şartlar altında, bütçemizi aşan, maddi imkanları zorlayarak vs, bir sürü tamlama seçebilecekken; yanlış bir kelime kullandınız.
Hala yanlışı kabul etmeyip bir de paylama derdindesiniz.
Ar biraz yahu...

Lüks olayına siz daha çok takıldınız aslında . Neden lüks dediğinizi açıklamak yerine neden davalık olduğunuzu bi türlü söylemiypsunuz. Aynı cevapları verip sinir oluyosunuz kendi kendinize. Bu konu ilerlemez arkadaşlar bence yorum yapmayalım artık

İkiniz de çalışıyorsanız bu komşularla ne kadar muhatap olabilirsiniz ki.
Biraz sabırlı olun ev satılana kadar sonra başka bir yerden ev alırsınız.

Hak makla olmaz o iş

Bebektir ağlar

Kapınıza gelirse polis çağırın rahatsız ediyor diye

Sahmeran duasini oneriyorlar cabuk ev satma icin eger satacaksiniz.Onun dısinda her turlu soyleyin yüzlerine ne dusundugunuzu ,gerekirse tartısin.Böyle giderse sinir hastasi olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…