Yaninda yazan sayiyi da soyleyeyim mi?Var yanında rakam yazılı arkadaşı olmayan göremiyor bende bi arkadastan ekledim öyle gördüm hem hayırdır bunun derdi size niye düştüki anlayamadım
Var yanında rakam yazılı arkadaşı olmayan göremiyor bende bi arkadastan ekledim öyle gördüm hem hayırdır bunun derdi size niye düştüki anlayamadım
Yaninda yazan sayiyi da soyleyeyim mi?
Sizin iyiliginiz icin dedik. Cellallenmeyin. Suclu duruma dusebilirsiniz bu ifsa olayinda.
öncelikle konu silmek yasak.Alalhım deliricem ölmek istiyorum çok kötü kavga ettik kocam denen pislikle bi kaç gündür bana sürekli aşkım demeler sıcak davranmalar sonra facesine girdim baktım diye bi kadını aratmış tamam mı sonra kim bu dedim sakince sonra bi arkadaşı var tanıyorum bende içkici sarhos biri evli bide karısını aldatmıs kadında yakalamış bunu sonra abiside emlakcıda otururken bakmış bu bakmamış sen böyle insanlarlamı takılıyosun dedim çıldırdım allah senin belanı versin dedim gözüm döndü bagardım çok kötü şuna bak hareketlere dedi sanki ben onu aldatmışım dedi ama aldatmazsam en adi serefsizim kalktı kulagma bitane vurdu zonkluyor işte sana sabredemiyorum sen kimsin ben seni aldatsam haberin olmaz ben sustukça birsürü laf saydı gitti ben yattım kulagımı tuta tuta agladım napıcam allahım 5 aylık hamileyim dayanamıyorum
Bebeginiz için sakin olun lütfen kocanızda çok saygısız ve merhametsiz birisiymiş hamile kadına el kalkar mi hiç, ama tabi ne derece ne oldu bilemeyiz belki gerçekten adam hiçbirşey yapmadı ve siz çok imada bulunup sert konuştunuz akşamı bekleyin bakalim kocanız nasil davranacakAlalhım deliricem ölmek istiyorum çok kötü kavga ettik kocam denen pislikle bi kaç gündür bana sürekli aşkım demeler sıcak davranmalar sonra facesine girdim baktım diye bi kadını aratmış tamam mı sonra kim bu dedim sakince sonra bi arkadaşı var tanıyorum bende içkici sarhos biri evli bide karısını aldatmıs kadında yakalamış bunu sonra abiside emlakcıda otururken bakmış bu bakmamış sen böyle insanlarlamı takılıyosun dedim çıldırdım allah senin belanı versin dedim gözüm döndü bagardım çok kötü şuna bak hareketlere dedi sanki ben onu aldatmışım dedi ama aldatmazsam en adi serefsizim kalktı kulagma bitane vurdu zonkluyor işte sana sabredemiyorum sen kimsin ben seni aldatsam haberin olmaz ben sustukça birsürü laf saydı gitti ben yattım kulagımı tuta tuta agladım napıcam allahım 5 aylık hamileyim dayanamıyorum
Konuyu alıntılamamış sınız zalımlar diyecektim ki neyse ki alıntı var. Konuyu silsen ne olur geri gelecek zaten. İkinizin de seviye çok düşük bu ne ya ayrıca o eşinin elleri kopsun ne demek vurmak ya
Konu 1 önceki sayfada alintilanmis ismi farkli değiştirmiş konu sahibiKimse mi alıntılamamış yani?
Olaylı kaoslu konuları neden alıntılamazsınız ki lazım olur diye
Mune konu silinmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?