- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Canımcım intibak adaptasyon demektir, kullanmak istediğin kelime intiba. İzlenim anlamına gelir. Kızma nolur dayanamıyorum yanlış kelime kullanılmasına.Biriyle tartışacakken, birine kendimi ifade edecekken, istemsizce hemen gözlerim doluyor hatta ağlıyorum. Sesim titriyor. Karşı tarafta kötü bi intibak bırakıyor. Kendimi adam akıllı savunmak, ifade etmek istiyorum. Ağlama istemiyorum artık yapmacık da duruyor zaten. Bi çözümü olan var mı?
Biriyle tartışacakken, birine kendimi ifade edecekken, istemsizce hemen gözlerim doluyor hatta ağlıyorum. Sesim titriyor. Karşı tarafta kötü bi intibak bırakıyor. Kendimi adam akıllı savunmak, ifade etmek istiyorum. Ağlama istemiyorum artık yapmacık da duruyor zaten. Bi çözümü olan var mı?
Yoo lütfen. Kızmam, memnun oldum hatta. Akıllı telefonumun sözcük tahmini açık o yüzden arada yanlış yazabiliyorum. Yazmak istediğim elbette intiba idi aralarındaki farkı biliyorum. Teşekkürler uyarın için. Ben bunu 30 yaşımda da yaşamak istemiyorum. Duzelmek istiyorumCanımcım intibak adaptasyon demektir, kullanmak istediğin kelime intiba. İzlenim anlamına gelir. Kızma nolur dayanamıyorum yanlış kelime kullanılmasına.
Konu hakkında yorum yapamam, ben de aynıyım çünkü. Geldim nerdeyse 30 yaşıma hala derdimi ağlamadan anlatamıyorum.
Ağlayamamak da kötü elbette benim istediğim tartışma sırasında ağlamamak. Ara ara yorumlarına denk geliyorum zor şeyler yaşamışsın. Ama sen güçlü ve aklı başında bi kadinsin ben takdir ediyorum seni naçizane. Inşallah duzelirizBen uzun süre anti depresan kullandım. Yan etkisi ağlama duygusunu durdurmak. İlacı bıraktım ama ağlayanıyorum. Regl dönemi istisna ama ben normalde çok sulugözdüm şimdi çok katı oldum
Ama mesela bekleyemeyecegim anlar oluyor. O an kendimi savunmam lazım. Bana hakaret ediliyor yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyor. Söylediğim şeyleri seçerek söylüyorum, genelde çok mantıklı da konuşuyorum, ama o ağlayarak söyleme olayı mahvediyor herseyi beni yerle bir ediyor. Laf ebesi değilim tabiri caizse. Yalan söyleme öyle olmadı demekten başka şeyler söylemem karşı taraf haksiz saldırıya geçtiği zaman olayı dogrusuyla anlatırım hissettiklerimi de dolaylamadan söylerim. Ama hep sesim titteyerek ağlayarak işte. O an ne dusunmeliyim napmaliyim ki olmasın bu?Konusmaya hazir olunca konus bendeki durum farkliydi bagirmadan konusamiyordum sonra farkettimki bu beni hakliyken haksiz duruma düşürüyor prensip edindim hazir hissetmezsem nerde olursam olayım daha sonra konusalim diyorum sakinlesince olay konu herneyse kafamda oturunca konuyu konusup aciklama yapiyorum böylece yanlış anlasilm adan problemi çözmüş oluyorum
Konusmak istemedigin halde zorlanmis hissettigin icin konusuyorsun ve bu sende baski yaratıyor o zaman şöyle yap anlik savunma degilde al karşındaki oturttur ses tonunu yikseltmeden konusma dinleme olayini dengeleyerek iletisim kurmayi debe tani haldir huldur soyleydide böyleydi de deme atıyorum dayinla olan olayı ornek alalim dayi gel otur şöyle dinle beni sonra soykeyeceklerini söyle gibi kafani toplayıp konu hakimiyetini ele alarak konuş ozguvenin gelir böyle baski hissetmezsin böylece sinirlerinde bozulmazAma mesela bekleyemeyecegim anlar oluyor. O an kendimi savunmam lazım. Bana hakaret ediliyor yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyor. Söylediğim şeyleri seçerek söylüyorum, genelde çok mantıklı da konuşuyorum, ama o ağlayarak söyleme olayı mahvediyor herseyi beni yerle bir ediyor. Laf ebesi değilim tabiri caizse. Yalan söyleme öyle olmadı demekten başka şeyler söylemem karşı taraf haksiz saldırıya geçtiği zaman olayı dogrusuyla anlatırım hissettiklerimi de dolaylamadan söylerim. Ama hep sesim titteyerek ağlayarak işte. O an ne dusunmeliyim napmaliyim ki olmasın bu?
Ağlayamamak da kötü elbette benim istediğim tartışma sırasında ağlamamak. Ara ara yorumlarına denk geliyorum zor şeyler yaşamışsın. Ama sen güçlü ve aklı başında bi kadinsin ben takdir ediyorum seni naçizane. Inşallah duzeliriz
Çok doğru söylüyorsun ama o an dediğin gibi hiç konuşmak istemiyorum bitsin istiyorum bir an önce. Anlatmak istemiyorum. Küçükken hep kavga ortamında büyüdüm bunun etkisi olabilir mi acaba? Şimdi değilse bile ilerde mutlaka psikolojik destek almam gerekecek sanırım bununla ilgili. Küçüklüğüme inilecek çok konu varKonusmak istemedigin halde zorlanmis hissettigin icin konusuyorsun ve bu sende baski yaratıyor o zaman şöyle yap anlik savunma degilde al karşındaki oturttur ses tonunu yikseltmeden konusma dinleme olayini dengeleyerek iletisim kurmayi debe tani haldir huldur soyleydide böyleydi de deme atıyorum dayinla olan olayı ornek alalim dayi gel otur şöyle dinle beni sonra soykeyeceklerini söyle gibi kafani toplayıp konu hakimiyetini ele alarak konuş ozguvenin gelir böyle baski hissetmezsin böylece sinirlerinde bozulmaz
Bizim oda da var öyle bitane kıza hık de ağlıyor,haliyle kendini ifade edemediği için haksız duruma düşüyor.Ne yapılır bilmiyorum ama biraz sağlam durmak lazım:)Biriyle tartışacakken, birine kendimi ifade edecekken, istemsizce hemen gözlerim doluyor hatta ağlıyorum. Sesim titriyor. Karşı tarafta kötü bi intibak bırakıyor. Kendimi adam akıllı savunmak, ifade etmek istiyorum. Ağlama istemiyorum artık yapmacık da duruyor zaten. Bi çözümü olan var mı?
Bizim oda da var öyle bitane kıza hık de ağlıyor,haliyle kendini ifade edemediği için haksız duruma düşüyor.Ne yapılır bilmiyorum ama biraz sağlam durmak lazım:)
Yaa berbat bişey kizlar. Nasıl düzelir nasıl olur bi çözümü olan yok mu acaba? Böyle dimdik olmak istiyorum. Herşeye de ağlayan biri değilim ama eğer can sıkıcı bi konuysa o konu her açıldığında gözümden yaslar iniyor hemen. Nasılllll sinir oluyorum anlatamamaynı ben ve bundan çok sinir oluyorum.insan ağlamaktan,sesinin titremesinden kendini ifade bile edemiyor.haklıyken haksız duruma düşüyorsun,gözyaşlarının arkasına sığındı hemen diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?