Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Konuyla ilgili bilgim yok. Ama internet aldatıcıdir. Büyük oğlum geceleri ağlaya ağlaya uyaniyordu. Bacağım ağrıyor diye. İnternetten araştırdım kanser belirtisi diyo. Çocuklarda bacak ağrısı. Halbuki boy atma dönemi bu ağrılar çok normalmiş. Sizin durumu bilmiyorum. Zaten yapilcaklari yapıyorsunuz. Bilinçli bı annesiniz. Tedbirli olmakta fayda var. Her şey dileğidigin gibi olsun inşallah.

Merhabalar

Hepinize teşekkür ediyorum akıbetimizi merak edenler için yazayım

Oğlumu uzun bir süre çocuk hematoloji bölümüne götürdük düzenli kan tahlili periferik yayma yapıldı.

Genel sağlık durumu iyi olduğu için doktor herhangi bir tedavi uygulamadı ama takip hastası olarak uzun süre devam ettik çünkü hep düşük çıktı nötrofil değeri

Genetik tahliller yapıldı, hepsi temiz çıktı

Bazı çocuklarda 5-6 yaşına kadar bu durum devam edip sonra kendiliğinden düzelebiliyormuş.

Bazılarına da tedavi uygulamak şart tabi

Benim oğlum çok hasta olan bağışıklığı düşük bir çocuk olmadığı için tedavi uygulamadılar

Araya pandemi girince zaten hastanelere gitmeye korkar olduk uzun süredir tahlil yaptıramadık

Oğlum hala genel olarak sağlığı iyi bir çocuk, en son 1.5 sene önce hastalandı bademcikleri şişti. 1.5 yıldır hiç hastalanmadı bile.

Bu yüzden biraz içim rahat

Ortalık düzelince tabi ki tekrar gidip tahlil yaptıracağız , değeri gene düşük çıkarsa hemen tekrar hematolojiye gideceğiz..

Bizim Durum böyle

Rabbim acil şifalar versin inşallah kötü bişeyi yoktur

Bebeklerde notrofil oranı düşük lenfosit oranı yüksek olurmuş bizimde öyleydi doktora gittik normal dedi değerler yetişkinde farklı olurmuş 1 yaş öncesi kan tahlili yapan olursa aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…