Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Gececek bak goreceksin kizim daha 4 aylik falan birgun ben banyodayim kizim oyle agiliyor ki ben cikana kadar feryat figan ben ciktiktan sonra bir türlü susturamadim bezini acayim rahatlar belki degil pijamasini indirmemle beldrn asagisi mosmor du.

Cok korktum hemen ozel doktoruma gittik muanede birsey yok tabi kan tahlili yaptilar tahlilde plt degeri cok yuksek cikmis bir kan hastaligi oda doktor bize birsey demeden baska doktoru aradı o geldi aralarinda konustular falan.

Hocam korkulack birsey mi var dedim kan degeri yuksek cikmis onu degerlendiriyoruz bebek cok kucuk ve bu deger cok yuksek dedi.bizi profosor doktora yönlendirdi arkadasini arayıp hemen gitmemizi söyledi

Plt degerini yuksek yada dusuk cikmasj pihtilasma gibi birsey allah korusun bir kaza disini çekme gibi durumlarda asla ameliyata alinamaz çünkü kani durdurulmadığı için ölebiliyolarmis tabi internette baktim tümörden tut kan kanserine kadar herseg cikti aklimi oynattim cok zordu o 4 ay

Neyse biz her 3 haftada bir tahlil yaptik bebrk küçük olduğu icin birsey de yapamadilar ama ben aklimi yitirdim nerdeyse 4 ay sonra degerler normale döndü bebeklerde boyle degerker cikabiliyor inanim birkac ay geçtikçe sizimde duzelecek.

Basliga okadar katiliyirum ki Allah kimseyi evladıyla sinamasin cok iyi anliyorum sizi Rabbim yardimcin olsun kardesim

Arkadaşım allahım tez zaman da yavruna acil şifalar versin. İnşiallah hiç bir şey çıkmaz da bize güzel hayırlı haberlerle gelirsin.
Rabbim iyi güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin inşiallah.

Bebek yada yetiskin olsun mesela seker hastalarinda kimi az bir yükselme ile bayginlik geçirirken.kimi insanlar 300 400 gibi degerler ile ayakta geziyor.

Oncelikle buyuk gecmis olsun Allahim saglik versin evladiniza hepimizin evlatlarina benim calistigim yerde bi arkadasimin kizinda cikmisti evlerden uzak ama onda hep ates vardi sebebini bulamiyolardi sonucunda kanserden kaynakladigini ogrendiler muhtemelen sizin evladinizda oyle bisey yoktur oyle dusunun cunku mutlaka bi belirtisi olur vucut reaksiyon mutlaka verir ama tabi arastirin ihmal etmeyin etmezsinizde zaten icinizi ferah tutun tekrardan gecmis olsun

Çok teşekkür ederim sağolun... hafta içi tekrar götürücem bakalım umarım geçici bir durumdur normale dönmüş olur değerleri. İnsanın evladı söz konusu olunca hep en kötü ihtimal olursa diye korkuyor rabbim hepimizin evladını korusun...

Teşekkür ederim.. evet biz de başka bir belirti yok ateş, halsizlik, kilo kaybı, iştahsızlık, vücutta sebebi olmayan morluklar vs hiçbiri yok çok şükür.. umarım geçici bir enfeksiyon durumudur güzel sonuçlar alırız inşallah

Bizde de durum aynı çocuğum sağlıklı bir şikayetimiz hiç olmadı doğduğundan beri ateşi bile sadece bir kez aşıdan sonra yükseldi. Defalarca hasta olduk eşimle ona bulaşmadı bile. Biz bağışıklığı yüksek maşallah diye düşünürken birden böyle hematolojiye yönlendirilmek çok büyük stres yarattı. Dilerim sizinki gibi basit geçici bir durumdur, size de geçmiş olsun şuan iyisinizdir umarım

Ahhh o internet... Kizim 9 aylikti atesi dusmek bilmiyordu asi takvimine bolgesel olarak eklenen kizamikcik asisini olali 2 gun olmustu... Hastaneye gittik 40 derece ates dusmuyor diyince kan tahlili istedi.. Kizim iyi görünüyordu sonra bir cikti ki tahlil... Doktor acilen tipa yonlendirdi. Kan degerleri dusuktu. Lenfositler lokosutler plt ler nelermis ogrendik.. Cok dusuklerdi.
Acile alacagiz yogun bakima yatıracağız dediler. Eridik bittik..sebebi bulunamayan ve o anmak istemedigim seyden şüphelendiler... yatirmadilar 1 ay boyunca hematoloji onkoloji servisindeydik.. camda yayma ve bir dizi kan tahlilleri icin 2 gune bir hastanedeydik.. Elhamdülillah binlerce kez Rabbime şükürler olsun ki duzeldi.. Antibiyotik aldi. Sebebi bilinmiyor ama biz o ek olarak eklenen aşıdan suphelendik. Sizin yaşadığınız seyi harfi harfine hissedebiliyorum 2 gunde 7 kilo gitti 1 ayda 10 kiloyu aştı simdi gorenler aaa ne zayifsin ne guzel ben de zayıflasam ooh valla iyisin diyorlar. Gelin de bana sorun neden zayifladim. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Simdi en ufak ates yukselmesinde korkuyorum..
İnşaallah gececek. Lutfen kendinizi salmayin. Rabbim sifa versin.

Aynı durumu yaşıyoruz bizim de nötrofil değerlerimiz çok düşük Pazartesi doktor arkadaşa danışıp önerebileceği bir hematoloğa götürmeyi planlıyoruz. Viral enfeksiyon geçirirken çok düşüyor değerleri. Öncesinde de yaşadık enfeksiyon geçiriyordu sonradan yükselmişti şuan gayet iyi hastalığımız filan yok ama yine düşük.

Rabbim sağlık versin

Teşekkür ederim, ben sükür iyiyim. Evet hematoji çok korkutuyor insani ama korkmayin güçlü olun. İnsallah bir sey olmaz sizi internet biraz korkutmuş. Rabbim şifa versin.

30 günlük bile olmayan bebeğim için nötrofil değeri çok düşük çıkmıştı bır hafta damarı bıle mınnacık olan bebekten hergun bırçok tup kan alındı sonuç cocuklarda bu olabılır sonuçlar bır hafta ıçınde duzeldı ne olduğumu anlayamamıştım bazen oyle olabılıyor bence yenı doktor ve hastaneye gıdılmelı kesınlıkle prof olmalı... şifa diliyorum birşey çıkmayacak Allahın ıznı ıle...

Şu an durum nedir bilgilendirirseni, sevinirim

Gecmis olsun periferik yayma da sorun cıktı mi?

Bu tahlillerden önce herhangi bir ilaç kullandı mı bebeğiniz?

Adını açıkça yazacağım, Dolven şurup geçici olarak kan değerlerinde böyle bir oynama yapıyor. Benim oğlumun ateşi yüksek ve inatçıdır, doktor onayıyla da olsa ateş başladı mı 1 haftadan erken bırakamıyorduk şurubu. 1 hafta kullandık akabinde eşimin memleketine gittik 2-3 günlüğüne. Orada oğlum yine hastalandı, kusma-ishal.. hastanede kan tahlili yapıldı ve acil çocuk hastanesine yatış yapın dediler. Ben kendi doktorumuzu aradım, acildeki doktorla konuştular, ona uygun tedavi yapıldı ve sorunsuz taburcu oldu oğlum.

Buna benzer bir durum yaşamış olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…