Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Kızıma hipotoni tanısı kondu , olası bir kas hastalığına hazırlıklı olun dendi . Elhamdülillah herşey temiz çıktı rabbim dünya üzerindeki tüm bebekleri evlatları korusun , allahım izniyle birşey çıkmaz . kv dem almanyada şuan hastalanıyor doktora gidiyor vs kan değerlerinde dediginiz kan sonucu sanırım yüksek cıkmış, pankreas dan şüpheleniyor dedi , mide enfeksiyonu çıktı . Sizi çok iyi anlıyorum inşallah korktuğunuz şey değildir

Kötü bir hastalığı olsa belirti verirdi diye düşünüyorum. Rabbim bütün çocukları korusun kötü düşünme bizleri haberdar et

İki hafta önce falan benim arkadaşımın oğlunada aynı testler yapılıp hemotilije gönderildi 3 yaşında.degerler 1 hafta içinde normale döndü Dr bile şaşırmış.Korkmayin araştırmaları daha iyi Allah in izni ile sizde de kötü birşey çıkmayacak.insallah.

Çocuklarda kan alımı zor olduğundan da yüksek çıkabilirmiş. Aynı şey bu yaz başıma geldi. Kanın hızlı alınması gerekiyor. Ben periferik yayma için 2 hafta beklemiştim. Kan aldırırken de bundan bahsedin, çocuk konusunda en uzman kimse o görevlinin kanı almasını rica edin. Kullandığı ilaç varsa o bile etkileyebiliyor. Bir de paniklemeniz çok normal, bir an vvel neticeyi öğrenmek isiyorsunuz ama , çocuğu da bu süreçte yormayın. Umarım sonuç sizi çok mutlu eder.

Bir bilgim yok.
Allahım şifa bekleyen öncelikle çocuklara ve gençlere acil şifalar versin.
İnşallah bebeğinizin birşeyi yoktur ve korktuğunuzla kalırsınız. Dualarım sizin ve tüm şifa bekleyenler için..

Doktor önerim yok sadece aklınıza kötüyü getirmeyin demek istedim. Düşündüğünüz kötü hastalıkların başka belirtisi de olur diye biliyorum. Kilo kaybı,halsizlik,terleme,ateş gibi. Allah tüm çocukları her türlü hastalıktan,kazadan ,beladan korusun inşallah.

O bendede çıkmiştı çocukkene ama sağlıklıyım. İnternetten araştırmayın böyle şeylerı en kötü şeyler yazıyor ve insan o piskolojiyle inanıyor. Farklı doktorlara götürün başkalarıda baksın. Basit bi enfeksiyondan kaynaklanmıştı bende farketmedim bile sağlıklı bir çocuktum.

Canım internetten asla birşey araştırma benim de hamileyken ast alt değerlerin yüksek çıktı nette araştırdım bebeğime biley olcak sandım çok üzüldüm ağladım şakın kendini üzme doktora git onlar en iyisini biliyor

Gecmis olsun.
Lutfen internette arastirma yapmayin.
Ufak bir bas agrisi icin arastirsaniz beyin kanamasi geciriyorsunuz diye cikar onunuze.
Ben bir sey cikacagini sanmiyorum.
İlla ki vucudunda bir belirti olurdu.
İcinizi ferah tutun.
aynen öyle internet insanin kafasini cok karistiriyor. Allah sifa versin Insallah. gönlünüzü ferah tutun. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

Doktor tedbirli olmak ve acele ettirmek zorunda.

İnşallah her şey yolundadır, insan tutamıyor kendini ama internetten araştırma yapmak çoğunlukla doğru sonuç vermeyecek bir eylem.

Allah bebelere sağlık, anne-babalara gönül ferahlığı versin

Canim internete kalsa benim heryerinde kanser var. Allah korusun bebisi gönlünü ferah tut. Elbet ona göre tedavi uygular dr. belki ilaç bile vermez. merak etme öyle bakacak halleri yok ya. Belki başka dr birşey yok diyecek.

Aynı olay benim de başıma geldi ,diş çıkarma döneminde kızım 10 aylıkken sürekli geceleri ağlıyordu,biraz ateşi de oluyordu zaman zaman ,eşimle iyice araştırsınlar diye cerrahpaşa ya götürmüştük çok iyi hatırlıyorum değerleri hep yüksek çıktı dr lar bişey bulamadılar sağlıklı bebekti seninki gibi.Bende internetten araştırmıştım lösemi falan diye kafaya takıp zor günler geçirmiştim.Ama dişlerini çıkardıktan sonra rahatlamıştı ve aynı testleri yine yaptırmıştım çok şükür hiçbişey çıkmadı boşuna üzmeyin kendinizi şu diş dönemini atlatın bence bu yüzden de olabilir.Ben takipte kalmıştım sizde testini yaptırın takip edin.Diş döneminde vücut sanırım bazı değerleri yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…