Allah n cezası

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim

Elin herifi yuzunden ablanizla gorusmelerinizi kisitliyosunuz bi de kiza kalkmis hoppa diyorsunuz ama sorun bu degil sorun sevgilinizin hastaneye gitmesi oyle mi?
Hoppidi den kastım biraz çılgın . Takıldığı yerler felan benim takılabileceğim yerler değil o yüzden güvenmiyo ve her defasında huzursuzluk çıkıyor . Bende bugün gitmedim . Elin herifi yüzünden demiyorum Ablam öyle biri yargılamak için söylemedim

siz daha çok çekersiniz bu lafları zira bu hakkı veren sizsiniz..
elin sümüklü veleti yüzünden ablanızla dışarı bile çıkamayacak kadar taviz nedir yahu..
bir de kalkmış kendi ablanıza hoppa diyorsunuz neden sümüklü ablanızın davranışlarını beğenmiyor diye ..
kendine layık gördüğün adam bu mu ?

Ne demek ablamla bir yere gitmemi istemiyor. Sen kimsin hadsiz diyemiyor musun? Seni de öyle bir etkilemiş ki öz ablan için hoppidi diyorsun. Mübarek olun birbirinize.
14 yaşından beri beraberler, etkilememesi mümkün mü?

Elin adamı için öz ailenizi iteliyorsunuz ama ileride Allah korusun o elin adamından darbe yerseniz gideceğiniz yer yine aileniz olacak. Yazık yani.

daha hayatınızda sevgili dışında hiçbir sıfatı olmayan bir adam yüzünden ablanızı nasıl yalnız bırakırsınız, sağlık gibi bir konuda, İnsan ablası ile birlikte bir yere gitmek için bile izin mi ister ya şaka mı bu. Ablanız sevgilinizi sevmemek konusunda sonuna kadar haklı.

nasıl hayatınıza bu kadar müdahale ettiriyorsunuz bu kıskançlık değil hastalık bence. Size konuşma tarzı da hoş değil. Ne var bu adamlarda da kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ben anlamıyorum. Ayaklarınızın üzerinde duruni kendinize güvenin dimdik durun.

iki gün sonra bir hata yaptınız bu adamla evlendiniz size ailenle görüşmeni istemiyorum deyince görüşmeyecek misiniz

Elin herifi yuzunden ablanizla gorusmelerinizi kisitliyosunuz bi de kiza kalkmis hoppa diyorsunuz ama sorun bu degil sorun sevgilinizin hastaneye gitmesi oyle mi?

Ne demek ablamla bir yere gitmemi istemiyor. Sen kimsin hadsiz diyemiyor musun? Seni de öyle bir etkilemiş ki öz ablan için hoppidi diyorsun. Mübarek olun birbirinize.

Ben sizi anlamadım. Başkaları buraya ailesiyle ilgili problemlerini yazıyor annesi bile olsa baskıcı ve çekilmez olduğunu bırakıp gidip kendine yeni bir hayat kurması gerektiğini söylüyorsunuz .Ben ablama hoppidi olduğu için hoppidi dedim.Anlamadim ben neden buraya takıldınız . Eski konularima bakarsanız ablamla anlaşamamamın tek sebebide bu değil . tamamen ona yönelik birşey yok sadece bugün olan olayı anlattim

Elin oğlu için ablanızı yalnız bırakıyorsunuz öyle mi ??
Ablanızın olduğu taraf Allah'ın lütfu gerisini bilemem.

Sorun sende, zaten yaşın küçük ve elin adamı için ablanla bile görüşmelerin kısıtlanıyor.
Bide evlendiğinde düşün! Bu adamlara bu kadar taviz vermeyin.
Haklısınız.Ama ablamla görüsmemi kısıtlayamaz zaten ayni evin icindeyiz . Sadece Geçmişte yaşanan bazı şeylerden dolayı ablamın beni sokacağı ortamlara güvenmiyor . Ama yorumunuzda kesinlikle haklısınız . Ben sadece bu olayla ilgili bir yorum beklemiştim

sorun ablanızla dışarı bile çıkmanızı istemeyen dış kapının dış mandalının dedikleri yüzünden ciddi ciddi bahane uydurup ablanızla doktora bile gitmemeniz..
burada sizin hoppa düşüncenizin konuyla hiçbir alakası yok siz hoppa olduğunu düşündüğünüz için değil çocuk istemiyor diye gitmemişsiniz.. işte sorunda tam olarak bu aslında..
hoppa da işin tuzu biberi olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…