Hoppidi den kastım biraz çılgın . Takıldığı yerler felan benim takılabileceğim yerler değil o yüzden güvenmiyo ve her defasında huzursuzluk çıkıyor . Bende bugün gitmedim . Elin herifi yüzünden demiyorum Ablam öyle biri yargılamak için söylemedimElin herifi yuzunden ablanizla gorusmelerinizi kisitliyosunuz bi de kiza kalkmis hoppa diyorsunuz ama sorun bu degil sorun sevgilinizin hastaneye gitmesi oyle mi?
14 yaşından beri beraberler, etkilememesi mümkün mü?Ne demek ablamla bir yere gitmemi istemiyor. Sen kimsin hadsiz diyemiyor musun? Seni de öyle bir etkilemiş ki öz ablan için hoppidi diyorsun. Mübarek olun birbirinize.
Elin herifi yuzunden ablanizla gorusmelerinizi kisitliyosunuz bi de kiza kalkmis hoppa diyorsunuz ama sorun bu degil sorun sevgilinizin hastaneye gitmesi oyle mi?
Ne demek ablamla bir yere gitmemi istemiyor. Sen kimsin hadsiz diyemiyor musun? Seni de öyle bir etkilemiş ki öz ablan için hoppidi diyorsun. Mübarek olun birbirinize.
Ben sizi anlamadım. Başkaları buraya ailesiyle ilgili problemlerini yazıyor annesi bile olsa baskıcı ve çekilmez olduğunu bırakıp gidip kendine yeni bir hayat kurması gerektiğini söylüyorsunuz .Ben ablama hoppidi olduğu için hoppidi dedim.Anlamadim ben neden buraya takıldınız . Eski konularima bakarsanız ablamla anlaşamamamın tek sebebide bu değil . tamamen ona yönelik birşey yok sadece bugün olan olayı anlattimsiz daha çok çekersiniz bu lafları zira bu hakkı veren sizsiniz..
elin sümüklü veleti yüzünden ablanızla dışarı bile çıkamayacak kadar taviz nedir yahu..
bir de kalkmış kendi ablanıza hoppa diyorsunuz neden sümüklü ablanızın davranışlarını beğenmiyor diye ..
kendine layık gördüğün adam bu mu ?
Haklısınız.Ama ablamla görüsmemi kısıtlayamaz zaten ayni evin icindeyiz . Sadece Geçmişte yaşanan bazı şeylerden dolayı ablamın beni sokacağı ortamlara güvenmiyor . Ama yorumunuzda kesinlikle haklısınız . Ben sadece bu olayla ilgili bir yorum beklemiştimSorun sende, zaten yaşın küçük ve elin adamı için ablanla bile görüşmelerin kısıtlanıyor.
Bide evlendiğinde düşün! Bu adamlara bu kadar taviz vermeyin.
Ben sizi anlamadım. Başkaları buraya ailesiyle ilgili problemlerini yazıyor annesi bile olsa baskıcı ve çekilmez olduğunu bırakıp gidip kendine yeni bir hayat kurması gerektiğini söylüyorsunuz .Ben ablama hoppidi olduğu için hoppidi dedim.Anlamadim ben neden buraya takıldınız . Eski konularima bakarsanız ablamla anlaşamamamın tek sebebide bu değil . tamamen ona yönelik birşey yok sadece bugün olan olayı anlattim
konu şaka gibi!! ablamla gezdırmeyecek öyle mı? bk yesin o
. sende ne garip insanmıssın yaaabi sevgili için öz ablana yaptıgın muameleye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?