Allah n cezası

Gerçekten şuraya sorduğum şeye cevap verdiğiniz için çok teşekkürler . Evet ablamla ilişkim kesinlikle problemli ama bunun tek sebebi erkek arkadasim kesinlikle değil.

peki ablanız içki içmek istediğinde onunla gitmek istemeyişinizin sebebi erkek arkadaşınızın tepkisi değilmiydi ?
ablanın sana tokat atması normal değil ancak bana kalırsa ilişkinizin bu şekilde olması sizin erkek arkadaşınızın boyunduruğu altında hareket etmeniz..

Çocuğun davranışları normal değil pek umtsanmıyosun sanırım. Kendinizi ezdirmeyin

Ablam o saatte sarhoş olursa ablamı nasıl zaptedicem ?

Çocuğun davranışları normal değil pek umtsanmıyosun sanırım. Kendinizi ezdirmeyin
Teşekkürler yorumunuz için :) Evet ben de o kelimeye çok üzüldüm . sadece ne demem gerektiğini bilemedim haksız bir durumda olsbilirim diye yazdim buraya siz olsaniz nasil cevap verirdiniz?

Hobba olan sevgiliniz cocuk gibi hadi hastahaneye gidiyorlar arkasindan kosan o ustelik isede yaramiyormus.
Bir erkek iconde ablanizi satmayin hem ablanizi yalniz birakmissiniz hemde kiza hoppa diyorsunuz.bide ok merak ettim ablaniz sizin gidemeyeceginiz nerelere takilir mesela?

Ablam o saatte sarhoş olursa ablamı nasıl zaptedicem ?

ablanız şişenin dibini görmeyecekti herhalde dimi ?
iki kadeh içmekle sarhoş olunmaz..
hem insan böyle durumda kardeşinden destek bekler köstek değil..
siz o kadar sevgili odaklı yaşıyorsunuz ki yanınızdakileri görmezden geliyorsunuz bu da ilişkilerinizi zedeliyor..
siz hayatta hiç kimsenin sırtını düşünmeden yaslayabileceği bir kişi olamaycaksınız..
neden çünkü hep sevgilim ne der diye yaşamaya odaklısınız..
bu adamla evlenirseniz bütün bu dediklerimi ancak o zaman anlayabileceksiniz..
kk da bir abla vardı bana nasihatler vermişti ama ben dinlemedim diye çok dövünürsünüz..

Bir başkası yüzünden ablanızla aranıza neden mesafe koyuyorsunuz? Kafanızı taşlara çok vurursunuz söyleyeyim bu kadar karıştırtmayın

14 yaşından beri beraberler, etkilememesi mümkün mü?

Elin adamı için öz ailenizi iteliyorsunuz ama ileride Allah korusun o elin adamından darbe yerseniz gideceğiniz yer yine aileniz olacak. Yazık yani.
Ya ben iki çocuğumun babasına laf söyletmem aileme. Bu kızlar nasıl taviz veriyorlar ki adamlar kendilerinde bu hakkı görüyor? Bunun bir adım ötesini hesaplayamiyorlar mi?

Evlenince evine sokmaz,karısını göndermez al sana huzursuzluk.

Teşekkürler yorumunuz için :) Evet ben de o kelimeye çok üzüldüm . sadece ne demem gerektiğini bilemedim haksız bir durumda olsbilirim diye yazdim buraya siz olsaniz nasil cevap verirdiniz?
Ben direk haddini bil diye başlardim sanırım. Kaldi ki sorduğun soru gayet normal sıradan bi soru altında bir anlam yok.
Gayet normal bi cevap verse konu kapanacak.
O yüzden bence haklı olduğun için kendini ezdirme.
Bu laflari sevmediğini bilsin ki bir daha söylemeye cesaret edemesin.

İlk üç cümleniz haricinde size katılıyorum Teşekkürler nasihatınız için .Bir büyüğümün söylediği şeylere her zaman saygı duymusumdur düşünmüşümdür. Tekrar tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…