- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
ya ablamın bir hastalığı yok dişçiye dolgusuna baktırmaya gitti .sorun ablanızla dışarı bile çıkmanızı istemeyen dış kapının dış mandalının dedikleri yüzünden ciddi ciddi bahane uydurup ablanızla doktora bile gitmemeniz..
burada sizin hoppa düşüncenizin konuyla hiçbir alakası yok siz hoppa olduğunu düşündüğünüz için değil çocuk istemiyor diye gitmemişsiniz.. işte sorunda tam olarak bu aslında..
hoppa da işin tuzu biberi olmuş..
evlenırsen ablanla görüşmeyi unutHaklısınız.Ama ablamla görüsmemi kısıtlayamaz zaten ayni evin icindeyiz . Sadece Geçmişte yaşanan bazı şeylerden dolayı ablamın beni sokacağı ortamlara güvenmiyor . Ama yorumunuzda kesinlikle haklısınız . Ben sadece bu olayla ilgili bir yorum beklemiştim
Annesi "baskıcı" olduğu için deniyor değil mi o laf?Ben sizi anlamadım. Başkaları buraya ailesiyle ilgili problemlerini yazıyor annesi bile olsa baskıcı ve çekilmez olduğunu bırakıp gidip kendine yeni bir hayat kurması gerektiğini söylüyorsunuz .Ben ablama hoppidi olduğu için hoppidi dedim.Anlamadim ben neden buraya takıldınız . Eski konularima bakarsanız ablamla anlaşamamamın tek sebebide bu değil . tamamen ona yönelik birşey yok sadece bugün olan olayı anlattim
Evlenince kocamda kocam oluyor bunlar işte hanımım dayakda yese aldatılsada kocişkomElin zibidisi yüzünden sen ablanla dışarıya çıkamayacaksın birde yalan söyleyeceksin..
Karışma hakkını kim veriyor bu tiplere..
Ablanada hoppidi diyorsun,kardeş olsan sevilmezsin sen ..
Ablana üzüldüm şimdi..
Evlenince kocamda kocam oluyor bunlar işte hanımım dayakda yese aldatılsada kocişkom
14 yaşında başlayan ilişki, Yaş 21, ablan biraz hoppidi
ne diyeceğimi inan bilemedim
şimdi bişi dicem olmayacakÖyle deme o darlinglerin her sözü kutsaldır ..
ya ablamın bir hastalığı yok dişçiye dolgusuna baktırmaya gitti .
Baskıcı olduğunu .benim hoppidi dememe taktığınız için söyledim . Kelimeyi doğru secemedim galiba diye alttaki mesajdada açikladim . Daha öncede ablamla ilgili bir sürü kocaman sorun yaşadık ama şuan ablamla evdeyken bir peoblemim zaten yok . Dışsriyada cikiyorum yeri geldiginde ama şuan gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz . Ablam birgun arkadaşina sinirlenmisti ve avm ye gittim onunla beraber kafası dağılsın diye akşamdı .Midpoint e gitmek istedi icki icmek icin abla olmaz deidm cunku ben alkol kullanmiyorum oyle bir ortamada hic girmedim . ki saehos olursa napicagimida bilemedim . sonra sinirlendi ve bana avm nin ortasinda iki tne patlatip gitti . bende onun ogrenci evindeki arkadasini aradim gece diye korktum taksi tut felan dedi o sirada arkadan gelip bi postada niye benim arkadasimi aradin diye patakladi avm de . gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz size sormak istedigim sey tamamen o durumla ilgli degldiAnnesi "baskıcı" olduğu için deniyor değil mi o laf?
Sizin ablanızla çıkmanıza bile müdahale eden bir sevgiliniz var ve siz bu yüzden dişçiye gidemiyorsunuz laf edecek diye. Dişçi. Dişçide ne "hoppalık" yapabilir?
Gerçekten şuraya sorduğum şeye cevap verdiğiniz için çok teşekkürler . Evet ablamla ilişkim kesinlikle problemli ama bunun tek sebebi erkek arkadasim kesinlikle değil.14 yaşında mı çıkmaya başladınız daha çocuk yaşta nasıl bir aşk duyup flört ediliyor anlamıyorum. Ayrıca bu insan sizin ablanızla bir yere gitmenizi nasıl kısıtlayabilir ki o arkadaşınız değil ablanız orada yanlış ancak yine de erkek arkadaşınız ben götüreyim arabamla demiş zaten yani sadece arkadaşını değil sizi de götürmeyi teklif etmiş ne var ki arkadaşını hastaneye götürüyorsa çay içiyorlarsa bunda kızacak ne var anlamadım sanki bara gidiyorlar. Sizde aynı şeyi ona yapıyorsunuz o zaman onun da sinirli anına gelmiş. Bu konudan ziyade ablanızla ilişkinize karışmasına takılın bence.
sende bunları sevgılıne anlattın dimi?Baskıcı olduğunu .benim hoppidi dememe taktığınız için söyledim . Kelimeyi doğru secemedim galiba diye alttaki mesajdada açikladim . Daha öncede ablamla ilgili bir sürü kocaman sorun yaşadık ama şuan ablamla evdeyken bir peoblemim zaten yok . Dışsriyada cikiyorum yeri geldiginde ama şuan gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz . Ablam birgun arkadaşina sinirlenmisti ve avm ye gittim onunla beraber kafası dağılsın diye akşamdı .Midpoint e gitmek istedi icki icmek icin abla olmaz deidm cunku ben alkol kullanmiyorum oyle bir ortamada hic girmedim . ki saehos olursa napicagimida bilemedim . sonra sinirlendi ve bana avm nin ortasinda iki tne patlatip gitti . bende onun ogrenci evindeki arkadasini aradim gece diye korktum taksi tut felan dedi o sirada arkadan gelip bi postada niye benim arkadasimi aradin diye patakladi avm de . gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz size sormak istedigim sey tamamen o durumla ilgli degldi
Yazdığımı okumuyor musunuz? ben izin mi istedim . hastanenin nerde olduğunu sordum nasıl gidecegimizidaha hayatınızda sevgili dışında hiçbir sıfatı olmayan bir adam yüzünden ablanızı nasıl yalnız bırakırsınız, sağlık gibi bir konuda, İnsan ablası ile birlikte bir yere gitmek için bile izin mi ister ya şaka mı bu. Ablanız sevgilinizi sevmemek konusunda sonuna kadar haklı.
nasıl hayatınıza bu kadar müdahale ettiriyorsunuz bu kıskançlık değil hastalık bence. Size konuşma tarzı da hoş değil. Ne var bu adamlarda da kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ben anlamıyorum. Ayaklarınızın üzerinde duruni kendinize güvenin dimdik durun.
iki gün sonra bir hata yaptınız bu adamla evlendiniz size ailenle görüşmeni istemiyorum deyince görüşmeyecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?