Allah n cezası

sağlıklı bir ilişkin yok, daha şimdiden böyle yapan bir erkekle evlenince neler yaşarsın kimbilir, yazık.

ya ablamın bir hastalığı yok dişçiye dolgusuna baktırmaya gitti .

evlenırsen ablanla görüşmeyi unut

Annesi "baskıcı" olduğu için deniyor değil mi o laf?
Sizin ablanızla çıkmanıza bile müdahale eden bir sevgiliniz var ve siz bu yüzden dişçiye gidemiyorsunuz laf edecek diye. Dişçi. Dişçide ne "hoppalık" yapabilir?

14 yaşında mı çıkmaya başladınız daha çocuk yaşta nasıl bir aşk duyup flört ediliyor anlamıyorum. Ayrıca bu insan sizin ablanızla bir yere gitmenizi nasıl kısıtlayabilir ki o arkadaşınız değil ablanız orada yanlış ancak yine de erkek arkadaşınız ben götüreyim arabamla demiş zaten yani sadece arkadaşını değil sizi de götürmeyi teklif etmiş ne var ki arkadaşını hastaneye götürüyorsa çay içiyorlarsa bunda kızacak ne var anlamadım sanki bara gidiyorlar. Sizde aynı şeyi ona yapıyorsunuz o zaman onun da sinirli anına gelmiş. Bu konudan ziyade ablanızla ilişkinize karışmasına takılın bence.

Evlenince kocamda kocam oluyor bunlar işte hanımım dayakda yese aldatılsada kocişkom

elın herıfı yuzunden ablanızla gorusmeyı kısa tutuyorsunuz
ustelık hoppidi ablam var dıyorsunuz
ne dıyım ... yazık.
eee etme bulma dunyası bu
ablanız hoppidiymıs ama sevgılınızde sıze allahın cezası dıyor naparsın

Baskıcı olduğunu .benim hoppidi dememe taktığınız için söyledim . Kelimeyi doğru secemedim galiba diye alttaki mesajdada açikladim . Daha öncede ablamla ilgili bir sürü kocaman sorun yaşadık ama şuan ablamla evdeyken bir peoblemim zaten yok . Dışsriyada cikiyorum yeri geldiginde ama şuan gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz . Ablam birgun arkadaşina sinirlenmisti ve avm ye gittim onunla beraber kafası dağılsın diye akşamdı .Midpoint e gitmek istedi icki icmek icin abla olmaz deidm cunku ben alkol kullanmiyorum oyle bir ortamada hic girmedim . ki saehos olursa napicagimida bilemedim . sonra sinirlendi ve bana avm nin ortasinda iki tne patlatip gitti . bende onun ogrenci evindeki arkadasini aradim gece diye korktum taksi tut felan dedi o sirada arkadan gelip bi postada niye benim arkadasimi aradin diye patakladi avm de . gercekten yargisiz infaz yapiyosunuz size sormak istedigim sey tamamen o durumla ilgli degldi

Aferin yavrucum boyle devam et hatta evlen ablanı evine bile çağıramazsın malum hoppi ablan seni baştan çıkarır neme lazım

Gerçekten şuraya sorduğum şeye cevap verdiğiniz için çok teşekkürler . Evet ablamla ilişkim kesinlikle problemli ama bunun tek sebebi erkek arkadasim kesinlikle değil.

ablanı erkek arkadaşına nasıl anlattın ki birlikte bir yere gitmene izin vermiyor?

sende bunları sevgılıne anlattın dimi?

Ablanı hoppidi, seni allahın cezası olarak nitelendiren adam için aldığın nick ah romeo mu? Hiç Romeo görmesek bu baskıcı ergeni romeo diye yutturacaksın sanırım.
Tek derdin arkadaşını arabası ile gezdirmesi çay kahve içmesi mi Jüliet?

Yazdığımı okumuyor musunuz? ben izin mi istedim . hastanenin nerde olduğunu sordum nasıl gidecegimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…