ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
evlenince seni öldürür bu.
yan baktın, yakan açık, beni aldattın diye iftiralarla seni mahveder.

Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Sevmeyin efendim. Şiddet gördüğünüz insanı sevip kendinize karşı kendinizi mahçup etmeyin.

Eger seni tehdit vs ediyorsa hic bekleme savciliga git. O korkusuz sandigin tip nasil da pusuyor goreceksin. Benzer seylere ben de sahit oldum bir kac sefer, sakin korkma. Eger korkutma durumu varsa yani. Baska turlu akıl işi degil oyle bi adamla durman çünkü.

İlk sevdiğim ve sevgilim o yüzden böyle sanırım

Yollarda tanıdıklarımız şahit oldu bana bağırmasına

hem kendisi hem huyu çirkin.
evlat olsa sevilmez.
doktora falan git ama mutlaka ayrıl.
başkasını bulursa, bulduğu kıza üzül sadece, her tür şiddete maruz kalacağı için. kendini kurtardığına sevin.

İlk sevdiğim ve sevgilim o yüzden böyle sanırım
Bak guzel kardesim aklini basina al mantikli ol cesur ol ve def et gitsin. İleri zamanlarda daha da kotu olacak ve bi yerden sonra ciddi manada kirilacaksin katlanamayacaksin. Bu adama karsi durma gibi bi cesaretin de olmadigi icin kuvvetle muhtemel kendine zarar vereceksin. Yapma gorunen koy kilavuz istemez.

hem kendisi hem huyu çirkin.
evlat olsa sevilmez.
doktora falan git ama mutlaka ayrıl.
başkasını bulursa, bulduğu kıza üzül sadece, her tür şiddete maruz kalacağı için. kendini kurtardığına sevin.
Doktora da gidiyorum zaten ama verdiği ülaçlar işe yaramadı

Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor

Ohoooo amma abarttınız heee ! Kız size kısa ve öz yaşadığını anlatmış belliki sevdiği için vazgeçemiyo eee ciddi bir yolda nihayetinde.. kardeşim yok ayrıl yok katı katı kurallar yok bilmiş tavırlar sizden bir umut düzelebilrimi yaşayan varmı diye sormuş belliki ammma uzattınız atı attınız deveyi sattınız kızı çıkardınız oğlanı everdiniz adamı sormuş soracağına pişman etmişiniz .. kardeşim sende cidddi ciddi konuş oyuncak değil bu evliliğe giden kutsal yol adam gibi yürüceksin de...

Doktora da gidiyorum zaten ama verdiği ülaçlar işe yaramadı
doktor değiştir.
ancak asıl güç iraden.
ilk sevgilinin böyle bir manyak olması talihsizlik.
şiddet bağımlısı olduysan anne babana söyle seni eve kapatıp dövsünler.
çünkü evlenirsen tam olarak böyle olacak.

Nişanlını mı kaçıralım, alıp karşımıza konuşalım mı, tehdit mi edelim?
Bazen diyorum ki iq testi uygulansa şu siteye üye olurken.. Ukalalık değil gayet ciddiyim. Okurken sinirlendim.
Adamdan daha nişanlıyken dayak yemişsin, çok seviyorum bırakamam diyosun.
Kızım kocan olunca bu adam seni döverken elinden alanlara, "size ne kocam o benim karışmayın" diyen kadınlardansın muhtemelen. Acımıyorum size o yüzden

Aslında konuştum fikirlerime değer veren birisi ama değişince çok kötü oluyor bunaltmammı istiyormuş onu, benim düzelmemi onu çok sıkmamamı istiyormuş ama bu da bana bağırmasını küfretmesini gerektşrmez, ne diyebilirim daha falz bilgilendirirseniz sevinirim yardımınız içinde çok sağolun Allah razı olsun

Ne deseydik pardon vuruyormus eline sağlık Ailene küfür ediyormuş ağzına sağlık yollarda bağırıyor Muş ooo pek ala çok güzel huylari var mı deseydik..

Bu tipler düzelmez arkadasim, nisanlanmis sadece ne diye ceksin boyle bir adami? Bilmiyorum hic bu tipte hasta bir herife denk geldiniz mi bilmis tavirlar diyosunuz da gorduk biliyoruz ki soyluyoruz. Belki yasadik belki yasayani gorduk.

Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor
o hakkı veren sensin çünkü.
adam psikopat.
aklını kullanmaktan uzak.
sen istedin diye değişmez.
tek değişen sensin.
yakında sevdiği için dövdüğü saçmalığına inanacak kadar aklını yitireceksin.

Ya öyle değilim işte şiddet karşısı olduğumu da belirtittim gözlerim karsrdı hiç böyle birisi değildm kara sevda oldum resmen, bana değilde sizin iq teste ihtiyacınız var çünkü okuduğum bölümü duysan ağzın açık kalır herhalde acaba senin iq tıp okumaya yeter mi

Ayrılamıyorum derseniz ayrılamazsınız.
Ayrılın.
Acil yardım derken ne yapabiliriz ki?
Bu ülkenin polisi var. Ne demek serseri tipli? İstemediğiniz bir durum varsa arayın şikayet edin.
Ayrılmazsanız mutsuz geleceğinize merhaba demekten başka bir şey yapamayız.

Çok cahilsin özetin bu,!!! Soğumak için sokakta uçan tekme atmasını mı bekliyosun? Hoşuna gidiyo demekki rencide edilmek, dayak yemek, insansı bi canlıyla ilişkine devam etmek!!! Yazdıklarmdan etkilenmiceksin sanırım alışmışsın, umarım silkelenir kendine gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…