evlenince seni öldürür bu.Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Sevmeyin efendim. Şiddet gördüğünüz insanı sevip kendinize karşı kendinizi mahçup etmeyin.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
İlk sevdiğim ve sevgilim o yüzden böyle sanırımEger seni tehdit vs ediyorsa hic bekleme savciliga git. O korkusuz sandigin tip nasil da pusuyor goreceksin. Benzer seylere ben de sahit oldum bir kac sefer, sakin korkma. Eger korkutma durumu varsa yani. Baska turlu akıl işi degil oyle bi adamla durman çünkü.
hem kendisi hem huyu çirkin.Bir de görseniz herkes beni ona yakıştırmıuor kendimi övmek için söylemiyorum ama çok güzeö bir kızım onun benden çirkin olduğunu hatta yakışıklı olmadığını benim ona nasıl baktığımı soruyorlar
Bak guzel kardesim aklini basina al mantikli ol cesur ol ve def et gitsin. İleri zamanlarda daha da kotu olacak ve bi yerden sonra ciddi manada kirilacaksin katlanamayacaksin. Bu adama karsi durma gibi bi cesaretin de olmadigi icin kuvvetle muhtemel kendine zarar vereceksin. Yapma gorunen koy kilavuz istemez.İlk sevdiğim ve sevgilim o yüzden böyle sanırım
Doktora da gidiyorum zaten ama verdiği ülaçlar işe yaramadıhem kendisi hem huyu çirkin.
evlat olsa sevilmez.
doktora falan git ama mutlaka ayrıl.
başkasını bulursa, bulduğu kıza üzül sadece, her tür şiddete maruz kalacağı için. kendini kurtardığına sevin.
Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyorBak guzel kardesim aklini basina al mantikli ol cesur ol ve def et gitsin. İleri zamanlarda daha da kotu olacak ve bi yerden sonra ciddi manada kirilacaksin katlanamayacaksin. Bu adama karsi durma gibi bi cesaretin de olmadigi icin kuvvetle muhtemel kendine zarar vereceksin. Yapma gorunen koy kilavuz istemez.
doktor değiştir.Doktora da gidiyorum zaten ama verdiği ülaçlar işe yaramadı
Aslında konuştum fikirlerime değer veren birisi ama değişince çok kötü oluyor bunaltmammı istiyormuş onu, benim düzelmemi onu çok sıkmamamı istiyormuş ama bu da bana bağırmasını küfretmesini gerektşrmez, ne diyebilirim daha falz bilgilendirirseniz sevinirim yardımınız içinde çok sağolun Allah razı olsunOhoooo amma abarttınız heee ! Kız size kısa ve öz yaşadığını anlatmış belliki sevdiği için vazgeçemiyo eee ciddi bir yolda nihayetinde.. kardeşim yok ayrıl yok katı katı kurallar yok bilmiş tavırlar sizden bir umut düzelebilrimi yaşayan varmı diye sormuş belliki ammma uzattınız atı attınız deveyi sattınız kızı çıkardınız oğlanı everdiniz adamı sormuş soracağına pişman etmişiniz .. kardeşim sende cidddi ciddi konuş oyuncak değil bu evliliğe giden kutsal yol adam gibi yürüceksin de...
Ne deseydik pardon vuruyormus eline sağlık Ailene küfür ediyormuş ağzına sağlık yollarda bağırıyor Muş ooo pek ala çok güzel huylari var mı deseydik..Ohoooo amma abarttınız heee ! Kız size kısa ve öz yaşadığını anlatmış belliki sevdiği için vazgeçemiyo eee ciddi bir yolda nihayetinde.. kardeşim yok ayrıl yok katı katı kurallar yok bilmiş tavırlar sizden bir umut düzelebilrimi yaşayan varmı diye sormuş belliki ammma uzattınız atı attınız deveyi sattınız kızı çıkardınız oğlanı everdiniz adamı sormuş soracağına pişman etmişiniz .. kardeşim sende cidddi ciddi konuş oyuncak değil bu evliliğe giden kutsal yol adam gibi yürüceksin de...
Bu tipler düzelmez arkadasim, nisanlanmis sadece ne diye ceksin boyle bir adami? Bilmiyorum hic bu tipte hasta bir herife denk geldiniz mi bilmis tavirlar diyosunuz da gorduk biliyoruz ki soyluyoruz. Belki yasadik belki yasayani gorduk.Ohoooo amma abarttınız heee ! Kız size kısa ve öz yaşadığını anlatmış belliki sevdiği için vazgeçemiyo eee ciddi bir yolda nihayetinde.. kardeşim yok ayrıl yok katı katı kurallar yok bilmiş tavırlar sizden bir umut düzelebilrimi yaşayan varmı diye sormuş belliki ammma uzattınız atı attınız deveyi sattınız kızı çıkardınız oğlanı everdiniz adamı sormuş soracağına pişman etmişiniz .. kardeşim sende cidddi ciddi konuş oyuncak değil bu evliliğe giden kutsal yol adam gibi yürüceksin de...
o hakkı veren sensin çünkü.Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor
Ya öyle değilim işte şiddet karşısı olduğumu da belirtittim gözlerim karsrdı hiç böyle birisi değildm kara sevda oldum resmen, bana değilde sizin iq teste ihtiyacınız var çünkü okuduğum bölümü duysan ağzın açık kalır herhalde acaba senin iq tıp okumaya yeter miNişanlını mı kaçıralım, alıp karşımıza konuşalım mı, tehdit mi edelim?
Bazen diyorum ki iq testi uygulansa şu siteye üye olurken.. Ukalalık değil gayet ciddiyim. Okurken sinirlendim.
Adamdan daha nişanlıyken dayak yemişsin, çok seviyorum bırakamam diyosun.
Kızım kocan olunca bu adam seni döverken elinden alanlara, "size ne kocam o benim karışmayın" diyen kadınlardansın muhtemelen. Acımıyorum size o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?