ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

Kuzum ben evliyim nişanlıykenn eşim nasılsa şimdide aynı bi insanı helede inatsa asla huyunu değiştiremezsin ama bi yerden sonra kadınlığını kullanraka zamanla düzeltirdin eğer sevgisinden aşkından şüphen varsa ailene danış derim ama bu çocuk oyuncağı değil çok zor nişan atmak geçim etmemek herşey laylaylom olmuyo sende çok beklentin olmasın tv deki givi güzel olmuyo herşey içinden nası geliypsa öyle yap

Evlenirseniz olabilecek senaryoyu söylüyorum. İlerde çocuklarınıza yazık olacak bence. Sinmiş, ürkek ve korku içinde büyüyüp sağlıksız birer yetişkin olacaklar. Babaları yüzünden. Çünkü onlara da bağıracak, onları da rezil edecek ve belki de dövecek. Sonra çocuklarınız da sağlıksız anne veya baba olacaklar.. Böylece sağlıksız bir kuşak devam edecek.
Ha bu arada çocuklarınız babalarından nefret ettiği kadar sizden de nefret edecekler belki daha bile çok, bu şiddete izin veren bir anneleri olduğu için.

Ayrıca kendi anne babanız da kahır içinde yaşayacaklar sizin dramınıza tanık oldukları için. Belki müdahele edecekler ve bir sürü geri dönülmez felaket yaşanacak.

Çünkü hem psikolojik hem fiziksel şiddet eğilimi olan bir insan nişanlılıkta yani canım cicim ayında kendini törpülemiyorsa, evlilikte hiç engellemez kendini.
Siz de seviyorum diye diye daha fazlasına müsade edeceksiniz. Ve kendinizle beraber bütün sevdiklerinizi üzeceksiniz. Kendinizi kandırdıkça veya gerçeği görmek istemedikçe daha beterini yaşayacaksınız.

Bunların hepsi varsayım ama çok güçlü ihtimaller..
İyi düşünün, duygular ve aşk geçici ama karakter ve huy kalıcı.

Kızlar bu arada okumamı çok istiyordu, tıp okuyorum İstanbul'da, aynı semtte oturuyoruz

İQ yüksek ama EQ un yerlerde suan canım

kız sevmiyor. şiddeti aşk zannedecek kadar aklını mantığını yitirme aşamasında.
eminim çok kez konuşmuştur ancak bu öküz konuşarak düzelmez.

Yok zaten kimse istemiyor ama ben ayrılamıyorum
Aileni dinle güzel arkadaşım...
Kimse ayrılık acısından olmez. İnsanların evlatları, kardeşleri ölüyor da zamanla acısı geçiyor.
Seni sevmeyen adamı unutman inan bana düşündüğün kadar zor değil.
Hayatını mahvedip sonra bin bir pişmanlıkla baştan kurmaya çalışmak çok daha zor.
Ailene anlat, gerekirse onu arama diye telefonunu bile ailene ver. Yapma kendine bunu.

Evlenmiş olsa da korkudan dava açamaz. Şimdi böyle yapan evlenince senide ailenide asarım keserime getirir olayı. Baksana bide mafya tipliymiş. Ohhh tadından yenmez.

7 yaş büyük benden
Tahmin ediliyor zaten buyuk oldugu senin korkmandan belli. Ben 10 falan bekliyodum 7 gene insafli azcik.
Sen bu adamdan korkuyosun sevgi falan degil. Seni biseylerle tehdit ediyor bundan adim gibi eminim

İşte seviye budur.
O zaman ekstra ekstra ekstra düşük iqlusun.
Hanımlar ya ekşici ya da ergen. Konu fake, dağılabiliriz.

Ailen ne diyor nişanlın hakkinda
Aynı sizin dediklerinizi diyorlar ama gözüm hiçbir şey görmüyor cidden farkındayım ama ayrılamıyorum anlayın halimi kimsenin başına gelmeden bilemez ilk defa böyle bişey yaşuyorum Allah kimsenin başına vermesin

Kızlar bu arada okumamı çok istiyordu, tıp okuyorum İstanbul'da, aynı semtte oturuyoruz
okumanı o mu istedi ailen mi?
şiddet dolu bir ailede mi büyüdün?
anne baban çok kötü insanlar mı?

sana ve onlara zerre sevgisi saygısı olmayan birine körükörüne bağlanman normal mi sence?

tıp okusan ne olur mantıklı olmadıktan sonra.
ha ilkokul mezunu şiddet gören kadın, ha şiddet gören doktor adayı kadın.
fark yok.

Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor
Çok sevmek? Neye göre? Yani neyini çok sevmek?
Kızlarım var sahur vakti kınamak büyük söylemek istemiyorum ama akılsızmısınız da hala çare arıyorsunuz? Yazdıklarınızı baştan bi okuyun hangi tarafını seviyorsunuz? Çok mu güzel vuruyor çok mu güzel sövüyor napıyor yani???

İşte seviye budur.
O zaman ekstra ekstra ekstra düşük iqlusun.
Hanımlar ya ekşici ya da ergen. Konu fake, dağılabiliriz.
Ya kardeşim ciddi bi konumu paylaşıyorum şurdan şuraya gitmek nasip olmasın son yazdıklarımı oku Allah kimseye böyle şey yaşatmasın, kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye bir hadis var bu yüzden sende bi kardeşimsin lütfen yardımcı ol ya da kınama hepimizin iyikiği için söylüyorum

Aaa lütfen ama kendinize gelin, konu sahibi tıp okuyor bir kere. Sizin aklınız ermez
Dayak yiyorsa vardır bir bildiği çünkü tıp okuyor, haşa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…