- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Kuzum ben evliyim nişanlıykenn eşim nasılsa şimdide aynı bi insanı helede inatsa asla huyunu değiştiremezsin ama bi yerden sonra kadınlığını kullanraka zamanla düzeltirdin eğer sevgisinden aşkından şüphen varsa ailene danış derim ama bu çocuk oyuncağı değil çok zor nişan atmak geçim etmemek herşey laylaylom olmuyo sende çok beklentin olmasın tv deki givi güzel olmuyo herşey içinden nası geliypsa öyle yapAslında konuştum fikirlerime değer veren birisi ama değişince çok kötü oluyor bunaltmammı istiyormuş onu, benim düzelmemi onu çok sıkmamamı istiyormuş ama bu da bana bağırmasını küfretmesini gerektşrmez, ne diyebilirim daha falz bilgilendirirseniz sevinirim yardımınız içinde çok sağolun Allah razı olsun
İQ yüksek ama EQ un yerlerde suan canımYa öyle değilim işte şiddet karşısı olduğumu da belirtittim gözlerim karsrdı hiç böyle birisi değildm kara sevda oldum resmen, bana değilde sizin iq teste ihtiyacınız var çünkü okuduğum bölümü duysan ağzın açık kalır herhalde acaba senin iq tıp okumaya yeter mi
kız sevmiyor. şiddeti aşk zannedecek kadar aklını mantığını yitirme aşamasında.Ohoooo amma abarttınız heee ! Kız size kısa ve öz yaşadığını anlatmış belliki sevdiği için vazgeçemiyo eee ciddi bir yolda nihayetinde.. kardeşim yok ayrıl yok katı katı kurallar yok bilmiş tavırlar sizden bir umut düzelebilrimi yaşayan varmı diye sormuş belliki ammma uzattınız atı attınız deveyi sattınız kızı çıkardınız oğlanı everdiniz adamı sormuş soracağına pişman etmişiniz .. kardeşim sende cidddi ciddi konuş oyuncak değil bu evliliğe giden kutsal yol adam gibi yürüceksin de...
Aileni dinle güzel arkadaşım...Yok zaten kimse istemiyor ama ben ayrılamıyorum
Çok duygusalım işte aşırı hemen ağlıyabiliyorumİQ yüksek ama EQ un yerlerde suan canım
Bu adamla aranda kac yas var? Buyuk mu senden?Kızlar bu arada okumamı çok istiyordu, tıp okuyorum İstanbul'da, aynı semtte oturuyoruz
Evlenmiş olsa da korkudan dava açamaz. Şimdi böyle yapan evlenince senide ailenide asarım keserime getirir olayı. Baksana bide mafya tipliymiş. Ohhh tadından yenmez.O değişmez ama siz soğuyarak nefret edersiniz. Şimdi nişanı atmazsanız yarın boşanma davası açabilirsiniz.. adam şimdiden böyle hiç mi korkutmuyo sizi ilerisi? Artan bi şiddetle devam edicek bu durum o hissettiğiniz sevgi aşk yalan olcak
7 yaş büyük bendenBu adamla aranda kac yas var? Buyuk mu senden?
Ailen ne diyor nişanlın hakkinda7 yaş büyük benden
Tahmin ediliyor zaten buyuk oldugu senin korkmandan belli. Ben 10 falan bekliyodum 7 gene insafli azcik.7 yaş büyük benden
Ya öyle değilim işte şiddet karşısı olduğumu da belirtittim gözlerim karsrdı hiç böyle birisi değildm kara sevda oldum resmen, bana değilde sizin iq teste ihtiyacınız var çünkü okuduğum bölümü duysan ağzın açık kalır herhalde acaba senin iq tıp okumaya yeter mi
Aynı sizin dediklerinizi diyorlar ama gözüm hiçbir şey görmüyor cidden farkındayım ama ayrılamıyorum anlayın halimi kimsenin başına gelmeden bilemez ilk defa böyle bişey yaşuyorum Allah kimsenin başına vermesinAilen ne diyor nişanlın hakkinda
okumanı o mu istedi ailen mi?Kızlar bu arada okumamı çok istiyordu, tıp okuyorum İstanbul'da, aynı semtte oturuyoruz
Çok sevmek? Neye göre? Yani neyini çok sevmek?Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor
Ya kardeşim ciddi bi konumu paylaşıyorum şurdan şuraya gitmek nasip olmasın son yazdıklarımı oku Allah kimseye böyle şey yaşatmasın, kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye bir hadis var bu yüzden sende bi kardeşimsin lütfen yardımcı ol ya da kınama hepimizin iyikiği için söylüyorum
İşte seviye budur.
O zaman ekstra ekstra ekstra düşük iqlusun.
Hanımlar ya ekşici ya da ergen. Konu fake, dağılabiliriz.
Çok cahilsin özetin bu,!!! Soğumak için sokakta uçan tekme atmasını mı bekliyosun? Hoşuna gidiyo demekki rencide edilmek, dayak yemek, insansı bi canlıyla ilişkine devam etmek!!! Yazdıklarmdan etkilenmiceksin sanırım alışmışsın, umarım silkelenir kendine gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?