Allah rızası için akıl verin

işte ben eve gidiyordum, eşin gördü durdu bırakayım dedi ben de bindim dedi
o esnada telefon geldi başka bir yere gitmesi gerekiyormuş dönüşte bıraksam olur mu demiş
kuzen de olur demiş
buraya kadar sıkıntı yok
eşim bunu sakın x (ben) söyleme kızar gibisinden konuşmuş
kuzen de anlam veremedim ama deşmek istemedim sormadım dedi
ben burda eşimin böyle demesine takılmıştım,

neyse kendime geldikten sonra eşime demediğimi bırakmadım açıkça beni ne duruma düşürdün saklamasaydın diye
bakın olayı nasıl anlattı eşim asıl sonuç bu
ben giderken kuzeni gördüm eve bırakayım dedim hatta arka kapıyı içerden ben açtım gösterdim oraya oturdu dikkat ettim dedi
o esnada tel geldi dönüşte bırakayım dedim, dönüşte de bıraktım dedi,

ama eşime söyleme demedim dedi, ben senin yüzünü yere eğecek bişey yapmam dedi bunu ben ağır konuşunca ağlayarak söylüyor
çok üstüme geliyorsun falan dedi, yoğun çok yoğun bir işi var eşimin, gün içinde elli bin tane adamla uğraşıyorum yemin ederim şu mübarek gecede art niyetli değil
unttum söylemeyi sana dedi,
ama o lafları ben söylemedim dedi, neden saklayayım dedi

Valla ALLAH rızası dıye baslık okuyunca bende cok korktum acaba nedır bu kadar yurekten rıza ısteyen kadınımızın sorunu dıye baktım 2 sayfa anca okudum sacma bır konu geldı ortada ne var kocasını kıskanan kadın bunuda kardesı gıbı gordugu kuzenınden...!!!bu ıkılemı anlamadım hem kardes dıyorsun hem soylemedı dıye kızıyorsun hemde soyleseydı kızardım dıyorsun kardesım sen ne yapmaya calısıyorsun daha kendın ne ıstedıgını bılmıyorsun tutmus allah rızası ıcın dıyorsun gıt ısıne yaa burdakı kadınlarımıznda degerlı zamanlarını alma lutfen kocan cok haklı senden bısılerın saklaması dengesız karısı varken ne yapsın adam..!!!allah akıl fıkır versın su mubarek gecenın sabahı hakkında hayırlısı olsun....

Allahın neden razı olacağını sen bilemezsin, bazı anlar vardır o an söylenecek tek kelima o rızayı kazanmaya yeter.. konuyu okumadan iki sayfa okuyarak böyle yorum yapamazsın ne yaşadığımı burda sabaha kadar benimle yazışanlar bilir.
dengesiz karısı varken mi...siz kimsiniz de bu yorumu yapacak cüretiniz var,
onlar enayi de sen mi akıllısın
allah seni ıslah etsin ne diyeyim

Son düzenleme:
canım benim ya. Eşinin söylemediği bişeyi uydurup da sana söylüyorsa ( heleki canını yakacak bi cümle) senin kuzen cidden çok fena biri.
olayı nasıl çarpıtmış.
tek bir cümle olayı ne kadar farklılaştırıyor.
iyi ki eşinle konuştun. belki ona anlatmasan içinde büyütücektin bu meseleyi ve kuzeninin gerçek yüzünü göremiycektin. iyi olmuş böyle olması.
mesafeni koru onunla. böyleleri insanın dertsiz başına dert açar.

canım benim ya. Eşinin söylemediği bişeyi uydurup da sana söylüyorsa ( heleki canını yakacak bi cümle) senin kuzen cidden çok fena biri.
olayı nasıl çarpıtmış.
tek bir cümle olayı ne kadar farklılaştırıyor.
iyi ki eşinle konuştun. belki ona anlatmasan içinde büyütücektin bu meseleyi ve kuzeninin gerçek yüzünü göremiycektin. iyi olmuş böyle olması.
mesafeni koru onunla. böyleleri insanın dertsiz başına dert açar.

işte şu ana kadar kuzenimin hiç yalan söylediğine şahit olmadım şaşkınım
eşim yemin ediyor, iyi niyetten aldım diyor ama unuttum söylemeyi diyor,

kızlar eşimle hiçbir sıkıntımız yok, demin duyduğum olay dışında soktayım yani..
eşim yolda giderken kuzenimi (kız)görmüş, evlerine yakın yerde o da işine gidiyormuş
bırakayım seni demiş, sonra eşim kuzenime bunu sakın x e (bana) söyleme demiş.
o da neden demiş, ya şimdi kızar belki demiş

bundan nasıl mı haberim oldu? eşimin cebinde flash bellek buldum, bi taktım kuzenimin öğrencileriyle resimleri

bu ne dedim eşime, dün arabayı temizledim arabada buldum açmadım bilmiyorum işçilerden birinindir dedi,
sonra dedim bu kuzenimin sende ne işi var
o da dedi annesigil biniyo arabaya çantaları ortak gerçekten falan öyle zırvaladı

kuzenime sordum o da bana eşimin onu arabayla eve bıraktığını anlattı

hatta neden eşin böyle söyledi dedi benden mi kıskanıyorsun dedi ki kuzenimle kardeş gibiyiz

eşim uyıyoır ve neden böyle söylediğini anlamadım eşimin ne yapacağım uyandırıp boğasım var

ne varki bunda altı üstü evine bırakmış anlatsa kızardım belki doğru kızardım..

ne yapayım kızlar akıl verin

hayatta en sevmediğim şey bir edşin diğerinden sakladığı bir konuyu,olayı vs.3. kişiye "eşim bilmesin yoksa.... " diye anlatması. hem de senn kuzenine, hoş olmamaış eşinn tavrı. empati yaptım da...çoook kızardım eşişme benden sakladığı için ve bir daha bana söylememezlik yapmamasını, asla kızmayacağımı anlatırdım...

hayatta en sevmediğim şey bir edşin diğerinden sakladığı bir konuyu,olayı vs.3. kişiye "eşim bilmesin yoksa.... " diye anlatması. hem de senn kuzenine, hoş olmamaış eşinn tavrı. empati yaptım da...çoook kızardım eşişme benden sakladığı için ve bir daha bana söylememezlik yapmamasını, asla kızmayacağımı anlatırdım...

işte eşim de yemin ediyo demedim gizli saklı yapsam flashın ne işi var cebimde falan dedi
ama ortada bir yalan var o kesin fakat kim söylüyor bilemedim

Allahın neden razı olacağını sen bilemezsin, bazı anlar vardır o an söylenecek tek kelima o rızayı kazanmaya yeter.. konuyu okumadan iki sayfa okuyarak böyle yorum yapamazsın ne yaşadığımı burda sabaha kadar benimle yazışanlar bilir.

Eeee sonuc ne şimdi?kocan haklı cıktı senın numaradan bayılman adamın dılın cozmus yanı benım soyledıgım bunca oyuna gerek yok kardesım kocan ıyı bırı kıymetını bıl bosunada kafanda senaryolar yazıp mılletı oyalama ortada mesele yokmus bu kadar basıt...haa bu arada senı desteklemeylere hıtabın cok ılgınc aynı fıkırde olmak zorunda degılız konu acıyorsan her yoruma acık olman lazım agresıflıkle bır sonuc alamazsın canım.ne dememı beklerdın senın tarafında olmam ıcın sen haklısın canım kocanı gıt boğ anca hırsını alırsın ahahahahahhhaa komıksın neysee burası zaten oyun parkı oyalan dur...:9:

Eeee sonuc ne şimdi?kocan haklı cıktı senın numaradan bayılman adamın dılın cozmus yanı benım soyledıgım bunca oyuna gerek yok kardesım kocan ıyı bırı kıymetını bıl bosunada kafanda senaryolar yazıp mılletı oyalama ortada mesele yokmus bu kadar basıt...haa bu arada senı desteklemeylere hıtabın cok ılgınc aynı fıkırde olmak zorunda degılız konu acıyorsan her yoruma acık olman lazım agresıflıkle bır sonuc alamazsın canım.ne dememı beklerdın senın tarafında olmam ıcın sen haklısın canım kocanı gıt boğ anca hırsını alırsın ahahahahahhhaa komıksın neysee burası zaten oyun parkı oyalan dur...:9:

ne alaka sen bana dengesiz demişsin bu yorum hoş mu sence

gecenin bir körü müstehcen içerik açmadım oyun parkı olsun
üslunuza dikkat edin
oyun parkı olsa gecenin körü girmem foruma sabahın sekizinde girereim

Son düzenleme:

ya canım. o kuzenden uzak dur, ben lisedeyken anlamıştım kuzenden uzak durulması gerektiğini:) eşin de neden almış ki onu!!! çok iyiniyetli demek ki!!! ona bu kadar iyi niyetli olmamasını tembihle

Çok fazla takmışsın bu konuyu..Kendi kendini yiyip bitirmişsin resmen..Öncelikle eşine güvenmelisin..Ayrıca mubarek bir gecede sırf takıntıların için eşinin üzerine gidipte kocaman adamı ağlatman hiç yakışık kalmamış..ne buldun yataktamı bastın,telefon kayıtlarını buldun eline müstehcen resimlermi geçti..neye dayanarak adamın üzerine bukadar gidiyorsun..sırf eşime söyleme dediği içinmi ? belki böyle bişey bile söylememiştir..kuzenin fesatlığıdır bu..öyle tahmin ediyorum..

ayrıca ufacık şeyleri takıntı haline getirip adamın üstüne gitme..sonra böyle durumları senden gizleme gereği duyuyor .sana karşı açık olmasını ve rahat olmasını sağla..elinde somut deliller olmadığı sürece eşine karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışki saçma yalanlara ve bazı şeylerin gizlenmesine gerek duyulmasın..

eşine kötü davranman için hiç bir sebep yok..normal davranmaya devam edeceksin.sana durumu açıklamış zaten adam...Bu olumsuz düşüncelerden de bir an evvel sıyır kendini...

Sana sadece bunları tavsiye edebilirim..

Son düzenleme:
bilemiyorum kim doğru kim yanlış

anlıyorum seni,insan ne kadar sevse de güvense de bazen inanıp inanmamakta kararsız kalıyor. ama sana şunu da söyliyim, erkekler bazen hiç umulmadık şeyleri hiç söylememesi gereken insanlara söyleyebiliyor. başını ağrıtcam ama bizim de bir kuzen vakası vardı. ama ben kuzen değil, eşimin kuzeni, beni alsın diye uğraşmış kız eşim de olmaz deyince hedef belli(ben). o pis kız yüzünden düğünüm zehir olmuştu. ben düğünmde 47 kiloydum, boyum da 160 yok, düşün. bu kız da 170 boy 90 kilo var, ama yüzünden de şer akıyo(töbe töbe), içinn kötülüğü yüzünde yani. neyse ben kuaförde gelnliği giydim kuafördeki herkes bana bayıldı, fiziğin harika, ne kadar güzelsin vs... tabi bu kız müsveddesi içten içe kudurmuş bana bunlar söylenilincce. yanıma geldi çok zayıfsın dedi, ben de yoo,ideal kilomdayım, hem daha genç kızım çocuk fln yok gyet iyiyim fln dedim. bu iice delirmiş o sırada, bana başladı saydırmaya, ben daha güzelim, boyum uzun, kilo bana yakışır, sana yakışmaz,"x..abim demişti, sen şişmanmışsın, abim seni komplekse sokmuş zayıflamışsın"" ve dumur olduğum an o an:(( çünkü yaklaşık 2 sene kadar önce ben çok kilo verince eşim(o zaman sevgilimdi) bana dedi çok zayıflama,ben de eşime demiştim ikide bir kolların kalın dedin ben de komplekse girdim zafıflıyorum işte senn yüzünden:((( tabii ben delirdim kızdan birebir bunu duyunca ve o kızdan tiksiniyordum, kuaföre de işi bozmak için gelmiş zaten, ya da huzursuz etmek için pislikkkk. neyse eşime söyledim gelince gelin odasında, adam yemin billah veriyo demedim. çoook yemn ett demedim diye ama imkanı yok. çünkü kız nerdeyse birebir aynı cümle kullandı ve benm eşim dediğini unutan biridir, unutmak istediğini çok güzel unutur. sorsam hala ben demedim der ama adım gibi eminim dediğine. ööööf içim sıkıldı. ne pislik insanlar var yaa. sen de takılma kuzene, uzak tut kendinden eşinden bu tarz insanları

Bencede canim fazla takma, ve gercekten rahatsiz olduysan esine daha fazla sorup bu konunun ustune gidecegine, hic birsey olmamis gibi kendine guvenerek belini bir guzel dogrult kalk süslen ve esine yuzune bakmadan. Bak canim iyilik etmissin ama bir daha benden gizlemeye kalkmayin lutfen, gizlenmesi icin herhangi bir tavirda bulunmadim. Biri kuzenim digeri esim, kötü dusunmemden degil ama sunu unutma sen kuzenime esim duymasin deyince kötü kokular asil o zaman geliyor. Tavirlariniza bir zahmet dikkat edin de ve gülümse. Inan bu konunun üstüne gidersen su anda yaptigin gibi akillarina sen sokarsin baska seyleri mazallah. O yuzden kuzenini takipte tut baska sey yapma derim. Ve eger gercekten kuzenin cok rahat ve bilerek bazi seyleri yapiyorsa o zaman tavrini koyar ve onu esinden uzaklastirirsin. Esinin bir sucu yok, onu kendinden sogutma derim ben. Aklini baska yerlere ucurma derim ben..... Erkektir bu canim.

Son düzenleme:
ya kızlar allah peygamber aşkına konu sahiplerine biraz daha kibar olun.

size göre saçma gereksiz basit olabilir.

o zaman ilk sayfadan sonra okuma kardeşim.sanane :47:

insan yapısı farklıdır.sen onu takarsın ben bunu.

haaa konu gerçekten üzülmek için gereksizse,bunu konu sahibine kibarca iletirsin açıklarsın,ister anlar ister anlamaz.

hatta eşim demiş kuzenime, işte bazen bıçak vs. lazım oluyo iş yeri yakın eve, gelip alsam olur ama yanlış anlaşılır diye çekiniyorum demiş

ya canımm şimdi okuyorum tüm yazılanları da anlamadığım bişey var:buçağı nerden alcamış eşin?sizin evden mi, kuzenin evlen mi??
ya bu erkeklerin kimisinin valla aklı kıt oluyor. yani bu forumda eşinden şikayet edenleri okudukça, o-haaa diyorum, sanki isimler farklı ama kompozisyon aynı, ben de yaşamışım nerdeyse birebir. eşin kendince saçmalamış. kırılman normal ama takma, eşin seni çok seviyor, sadece saçmalamış işte. bazen yapıyorlar bunu. takma bu kadar, üzülme canm...

Back
X