bilemiyorum kim doğru kim yanlış
anlıyorum seni,insan ne kadar sevse de güvense de bazen inanıp inanmamakta kararsız kalıyor. ama sana şunu da söyliyim, erkekler bazen hiç umulmadık şeyleri hiç söylememesi gereken insanlara söyleyebiliyor. başını ağrıtcam ama bizim de bir kuzen vakası vardı. ama ben kuzen değil, eşimin kuzeni, beni alsın diye uğraşmış kız eşim de olmaz deyince hedef belli(ben). o pis kız yüzünden düğünüm zehir olmuştu. ben düğünmde 47 kiloydum, boyum da 160 yok, düşün. bu kız da 170 boy 90 kilo var, ama yüzünden de şer akıyo(töbe töbe), içinn kötülüğü yüzünde yani. neyse ben kuaförde gelnliği giydim kuafördeki herkes bana bayıldı, fiziğin harika, ne kadar güzelsin vs... tabi bu kız müsveddesi içten içe kudurmuş bana bunlar söylenilincce. yanıma geldi çok zayıfsın dedi, ben de yoo,ideal kilomdayım, hem daha genç kızım çocuk fln yok gyet iyiyim fln dedim. bu iice delirmiş o sırada, bana başladı saydırmaya, ben daha güzelim, boyum uzun, kilo bana yakışır, sana yakışmaz,"x..abim demişti, sen şişmanmışsın, abim seni komplekse sokmuş zayıflamışsın"" ve dumur olduğum an o an

( çünkü yaklaşık 2 sene kadar önce ben çok kilo verince eşim(o zaman sevgilimdi) bana dedi çok zayıflama,ben de eşime demiştim ikide bir kolların kalın dedin ben de komplekse girdim zafıflıyorum işte senn yüzünden

(( tabii ben delirdim kızdan birebir bunu duyunca ve o kızdan tiksiniyordum, kuaföre de işi bozmak için gelmiş zaten, ya da huzursuz etmek için pislikkkk. neyse eşime söyledim gelince gelin odasında, adam yemin billah veriyo demedim. çoook yemn ett demedim diye ama imkanı yok. çünkü kız nerdeyse birebir aynı cümle kullandı ve benm eşim dediğini unutan biridir, unutmak istediğini çok güzel unutur. sorsam hala ben demedim der ama adım gibi eminim dediğine. ööööf içim sıkıldı. ne pislik insanlar var yaa. sen de takılma kuzene, uzak tut kendinden eşinden bu tarz insanları