Allah rızası için akıl verin

size bişey daha itiraf edeyim, annem beni aylar önce uyardı bu kızı uzak tut eşinden diye
sebebini sorduğumda hislerime güven çok soru sorma ama çok fazla takılma dedi

Annende senin içine kurt düşürmüş. Kızı eşinden uzak tuttun, diğer kadınları nasıl uzak tutacaksın ? Lütfen böyle şeyleri aklından uzaklaştır sen eşine güven kapansın bunlar.

Bak dikkat edersen hep bir başka kadını suçluyoruz bunu bırakmalıyız artık.

Hayatımızdaki erkekler sağlam olduktan sonra hiçbir kadın onların aklını başından alamaz. Eşinin meyili olmazsa o kuzen isterse cilve üstüne cilve yapsın farketmez. Ama eşinin meyili varsa o kız kafasını kaldırmasa bile eşin farklı bakabilir.

Aman ha var demiyorum sadece annenin aklını bulandırmasına izin verme diyorum.

Son düzenleme:
Bilemiyorum.
Kızacağını düşünüyorsa arabaya almasaymış.
Ben bastırmak için bazen flash bellek taşıyorum.Çantamdan düşmesi imkansız.
Çok pozitif bakamadım nedense.
Ben olsam kuzene detayları sorup,sonra eşime sorup karşılaştırırdım.
Nerde karşılaştınız,ne konuştunuz vs...

Çapraz sorgu diyorsun yani :)

Anladım onu diyorum zaten, "eşim gibi eşim olsun" deseydi hoş olmazdı. Eşin gibi çocuğum olsun diyor bu çok güzel birşey bence.

eee tamam işte içinde varsa birşey gidin 3 nüz konuşun. Eğer ki bitsin kapansın bu konu diyorsan, eşim bana anlattı konuşuacak birşey yok dersin.

:)) Eşine benzeyen bir çocuğum olsun diyor adunul :) Sence ne diyor ?

Böyle konularda genelde yorumsuz kalırım, ya da olumlu düşünmeye çalışırım ama bazı cümleler ve hareketler kendini ele verir.
Bunların arasındada birşey yok.
Bence kuzenin gözü v.s de yok ama biraz oyun oynamayı, beğenilmeyi, kıskanılmayı seviyor.

:)) Eşine benzeyen bir çocuğum olsun diyor adunul :) Sence ne diyor ?

Böyle konularda genelde yorumsuz kalırım, ya da olumlu düşünmeye çalışırım ama bazı cümleler ve hareketler kendini ele verir.
Bunların arasındada birşey yok.
Bence kuzenin gözü v.s de yok ama biraz oyun oynamayı, beğenilmeyi, kıskanılmayı seviyor.

Öyle mi diyorsun ? Hiç aklıma gelmedi öyle birşey vallahi yamansın. Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.

Son düzenleme:
kuzen ikinci anlatışında farklı anlattı, eşim selam vermek için durmuş ama ben arabaya bindim beni bırakacak sandım o da bişey diyemedi dedi

eve gideceğim sandı çünkü güzargahı üstüydü ama ben sonradan aldım ben ineyim demiş kuze
eşim de olmaz artık şu işi halledeyim bırakayım demiş
yol boyunbca hiç konuçmadık dedi
inerken eşime söyleme zaten zor anlatıyorum bi de bunun hesabını vermeyeyim demiş
ama eşim yemin billah ediyor işte demedim neden diyeyim diye

hatta kuzen de demiş aynen ben de sevmem hesap vermeyi demiş

ben de buna inanmaya başladım artık, arayıp duruyor yüz yüze konuşalım diye

Yüzyüze konuşmayın bence KESİNLİKLE. Muhattap bile olmayın bu konuda.
Konu konuyu açar kendinizi çok fazla ele verirsiniz.

Siz eşinizle konuşmanız gerekeni üstü kapalı konuşun.
Sonra tehditkar bir bakışla :) konuyu kapatın ve aldırmaz görünün.
..

Bu arada kız için bazı olumsuz yorumlar yaptı ya eşiniz bunada güvenmeyin.
Eşinizde topu kuzene atıyor.
Yani ne olduğunu zaten biliyorken özür diliyorum saf ayağına yatıyor.
Eşinizin ''Eşime söyleme'' demesi bile sizi mahçup etmeye yetmiş.
Bunu özellikle anlatın ona.
Sizi düşünen daha dikkatli olur.

Öyle mi diyorsun ? Hiç aklıma gelmedi öyle birşey vallahi yamansın. Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.

:)) Başında kurduğu '' kıskanıyor musun yoksa'' cümlesine takıldım ve hiç haz almadım bu kızdan.
Bu yüzden kurduğu cümleler bana çokta masum gelmiyor.

Bak ikinci konuşmaya, aynı devam etmiş işgüzarlığına. Planlı yalan konuşmalar.
Şimdi bu konuşmalar üzerinden eşiyle ve kuzeni güzel bir istişare yaparlar.
Ben sana katılıyorum evet kesinlikle iş erkekte biter.
Benim derdim eşi değil zaten kızın konu sahibini saf yerine koyması.
Konu sahibide ''kardeşim gibi'' olduğunu düşünmesin artık.

kuzen ikinci anlatışında farklı anlattı, eşim selam vermek için durmuş ama ben arabaya bindim beni bırakacak sandım o da bişey diyemedi dedi

eve gideceğim sandı çünkü güzargahı üstüydü ama ben sonradan aldım ben ineyim demiş kuze
eşim de olmaz artık şu işi halledeyim bırakayım demiş
yol boyunbca hiç konuçmadık dedi
inerken eşime söyleme zaten zor anlatıyorum bi de bunun hesabını vermeyeyim demiş
ama eşim yemin billah ediyor işte demedim neden diyeyim diye

hatta kuzen de demiş aynen ben de sevmem hesap vermeyi demiş

Kendi cümlesinide çaktırmadan ekliyor. :)

canım yaa, valla ben sinirden delircem. ne iş senn bu kuzen anlamadım!!! en baştan hata ettin galiba, canını sıkmak gibi olmasın canım yanlış anlama ama keşke kuzeni hiç aramasaydın. yüzyüze geldiğiniz bir ara sinsice girerdin işe. yani şimdi o kızın istediği oldu. ama sana şunu da söyleyim, benim eşim unutur söylediğini sonra yemin billah söylemedim diye. eşinde böyle bir unutkanlık yok değil mi???

canım yaa, valla ben sinirden delircem. ne iş senn bu kuzen anlamadım!!! en baştan hata ettin galiba, canını sıkmak gibi olmasın canım yanlış anlama ama keşke kuzeni hiç aramasaydın. yüzyüze geldiğiniz bir ara sinsice girerdin işe. yani şimdi o kızın istediği oldu. ama sana şunu da söyleyim, benim eşim unutur söylediğini sonra yemin billah söylemedim diye. eşinde böyle bir unutkanlık yok değil mi???

sordum canım dedimki bak olabilir unutmuşsunudr yemin etme, belki benim tepkimden çekindin diye alttan bile aldım
ama yok haklı olduğum halde evet dedim diye yalan mı söyeleyecğim dedi
arabama aldım suçlu çıktım dedi
sen benim eşimsin senden saklı nasıl yaparım falan dedi
saklanacak bişey yokki dedi
kuzen bi taraftan sıkıştırıyo bunda bişey yok adam belliki seninn dırdırından korkusuna bana öyle söyledi diyor
ama eşim de bilmiyorum alttan aldığım kızmadığımı! belliettiğim halde yok demedim diye tutturuyor
valla arap saçı tam ..bi yanda şimdiye kadar yanlışını görmediğim beni seven eşim
diğer yanda beraber büyüdüğümüz her sıkıntısında yanında olduğum kuzenim,
ama orata yalan kime atarsan artık
en iyisi bu olayı uzatmamak galiba

zaten yılda bir iki ancak görüşüyoruz
yaz tatillerinde geliyor falan
gündüzleri eşim yokken gelir ben giderim dışarda buluşuruz
ama bu bi ara sürekli bana da gelin evde tekim ben de kalırız diye tutturdu
olmazsa da oturmaya gelin ben yatmıyorum falan diye sürekli dedi
ama ben öyle yatıya kalmayı sevmem

:)) Başında kurduğu '' kıskanıyor musun yoksa'' cümlesine takıldım ve hiç haz almadım bu kızdan.
Bu yüzden kurduğu cümleler bana çokta masum gelmiyor.

Bak ikinci konuşmaya, aynı devam etmiş işgüzarlığına. Planlı yalan konuşmalar.
Şimdi bu konuşmalar üzerinden eşiyle ve kuzeni güzel bir istişare yaparlar.
Ben sana katılıyorum evet kesinlikle iş erkekte biter.
Benim derdim eşi değil zaten kızın konu sahibini saf yerine koyması.
Konu sahibide ''kardeşim gibi'' olduğunu düşünmesin artık.

Kendi cümlesinide çaktırmadan ekliyor. :)

Gerçekten bakış açına hayrandım yine hayran oldum, detaycısın ve detayları atlamıyorsun. Ben hemcinslerimin gereksiz kıskançlıklarına takık olduğum için başta olayı kıskançlık olarak algıladım.

Ancak bu açıdan bakınca insan, hatun kişinin sevgiseliyle bir nevi oynadığını düşünüyor. Yoksa hala ortada birşey olmadığı konusunda hemfikiriz sanırım.

normalde bu tarz konulara "aman büyütecek ne var, çocukça davranıp eşini kıskanmışsın" gibi, bir yorum yapardım ancak o kuzen den hiç hoşlanamdım ben..bütün sayfaları okudum ve gerçekten kuzenin bazı şeyleri özellikle yaptığını düşünüyorum.eşine güven ve olayı büyütme artık.kuzene gelince ilişkinizi en asgari seviyede tut..

Gerçekten bakış açına hayrandım yine hayran oldum, detaycısın ve detayları atlamıyorsun. Ben hemcinslerimin gereksiz kıskançlıklarına takık olduğum için başta olayı kıskançlık olarak algıladım.

Ancak bu açıdan bakınca insan, hatun kişinin sevgiseliyle bir nevi oynadığını düşünüyor. Yoksa hala ortada birşey olmadığı konusunda hemfikiriz sanırım.

Çok zarifsin, teşekkür ederim adunul..

Evet, bende senin gibi düşünüyorum ortada birşey yok bencede.
Bende gereksiz kıskançlıklar, kıskançlıkların getirdiği mutsuzlukları kavgaları hiç onaylamıyorum.
Ben kıskanç değilim, biraz olmayı isterdim ama eşim benimkileride almış bana gerek kalmıyor. :)

Fakat bazen öyle durumlar oluyor ki insan düşünmeden duramıyor.
Ben kıskançlıktan çok yapılan saygısızlığa takılırım.
Kimse kimsenin onuruyla oynamaya hakkı yok.

normalde bu tarz konulara "aman büyütecek ne var, çocukça davranıp eşini kıskanmışsın" gibi, bir yorum yapardım ancak o kuzen den hiç hoşlanamdım ben..bütün sayfaları okudum ve gerçekten kuzenin bazı şeyleri özellikle yaptığını düşünüyorum.eşine güven ve olayı büyütme artık.kuzene gelince ilişkinizi en asgari seviyede tut..

teşekkür ederim önce.. ben kuzenin flashı da bilerek düşürdüğünü düşünmeye başladım, çüünkü arabada bulmuş eşim deyince hiç şaşırmadı hem de hiç

teşekkür ederim önce.. ben kuzenin flashı da bilerek düşürdüğünü düşünmeye başladım, çüünkü arabada bulmuş eşim deyince hiç şaşırmadı hem de hiç

bu tarz insanlar var maalesef...böyle ufak oyunlardan,insanları mutsuz etmekten zevk alıyorlar.aslında bir şey yapacağından değil ama seni böyle kuşkulandırmak bile onu rahatlatıyor.bazıları gerçekten huzursuzlukla besleniyor..eşine artık yansıtma bu durumu,evliliğinizin bu şekilde yıpranmasına izin verme..

Son düzenleme:
artık anlamıyorum ben insanları, eşimi, kuzenimi, daha da önenlisi kendimi.

size basit gelebilir ama ben askıda kalanları sevmiyorum, sonuç olmalı

şuan sıfıra sıfır ne almış ne vermiş durmdayım

bir an yorumlara bakıyorum tartıyorum falan aklım karışık

yalan kim söylüyorsa ibadetimden etti beni

Çok fazla takmışsın bu konuyu..Kendi kendini yiyip bitirmişsin resmen..Öncelikle eşine güvenmelisin..Ayrıca mubarek bir gecede sırf takıntıların için eşinin üzerine gidipte kocaman adamı ağlatman hiç yakışık kalmamış..ne buldun yataktamı bastın,telefon kayıtlarını buldun eline müstehcen resimlermi geçti..neye dayanarak adamın üzerine bukadar gidiyorsun..sırf eşime söyleme dediği içinmi ? belki böyle bişey bile söylememiştir..kuzenin fesatlığıdır bu..öyle tahmin ediyorum..

ayrıca ufacık şeyleri takıntı haline getirip adamın üstüne gitme..sonra böyle durumları senden gizleme gereği duyuyor .sana karşı açık olmasını ve rahat olmasını sağla..elinde somut deliller olmadığı sürece eşine karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışki saçma yalanlara ve bazı şeylerin gizlenmesine gerek duyulmasın..

eşine kötü davranman için hiç bir sebep yok..normal davranmaya devam edeceksin.sana durumu açıklamış zaten adam...Bu olumsuz düşüncelerden de bir an evvel sıyır kendini...

Sana sadece bunları tavsiye edebilirim..

Bence büyütülmemesi gereken bir konu değil. Bir insan bir akrabayı arabaya alıp, seni bıraktığımı eşime söyleme demesi ne kadar normal? Ama tabii eşin üstüne daha fazla gitmeye gerek yok.

artık anlamıyorum ben insanları, eşimi, kuzenimi, daha da önenlisi kendimi.

size basit gelebilir ama ben askıda kalanları sevmiyorum, sonuç olmalı

şuan sıfıra sıfır ne almış ne vermiş durmdayım

bir an yorumlara bakıyorum tartıyorum falan aklım karışık

yalan kim söylüyorsa ibadetimden etti beni

önce sakin ol ve kendini biraz rahat bırak..dün geceden beri burada bu konu üzerine yormuşsun kendini...eğer açık konuşmak gerekirse eşini çok sıktığını düşünüyorum ben..evet kıskanabilirsin ancak arabasına kuzenini aldı diye birazcık da abartmışsın sanki.ama kuzen zaten ayrı bir vaka..mesela bir cümleni okudum,eşin beni çok bunaltıyorsun gibi birşey demiş.haklı olabilir mi? gereksiz kıskançlıklar evliliği çok zedeler inan.bir de şu cümlen aklıma takıldı çocuğumuz olmuyor,sorun onda olmasına rağmen hiçbirşey demiyorum,ağlıyorum hep...bu da çok kötü bir bakış açısı..bu konuda seni en iyi anlayanlardan biriyim,farazi yorum yapmıyorum..belki de seni bu kadar huzursuz eden,böyle yıpratan bu konudur diğerleri de tuzu biberi olmuştur...eğer eşine gerçekten güveniyorsan lütfen size bunu yapma..bak eğer aldatma gibi bir düşüncesi olsa sen sürkli peşinde olsan da yapar bunu..şimdi biraz rahatlamaya çalış,bence buradan çıkış yap ve git uzan biraz.birşeyler ye,kendine gel..:16:

Son düzenleme:
Back
X