allah rızası için bir bakın

nurhan06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
30
0
86
42
İstanbul
transferim geçen hafta perşembe günü yapıldı.bugün 7 gündü .Blostasist(5 gün) embriyo transfer edilmişti.bugün beta hcg yaptırdım daha fazla dayanamayıp sonuç 53.25 çıktı.yani şimdi ben hamilemiyim yoksa ilaçlardan mı ne olur cevap yazın

Yok canım bence sen hamilesin ilacın etkisi kalmaz bu güne canım.Hayırlı olsun.

çok sağol canım ne yapacağımı şaşırdım sevineyim mi yoksa erken mi kararsız kaldım doktorumda çok kesin konuşmadı işallah dediğin gibidir allah hepimize yardım etsin

hayırlı olsun güzelim hamilesin , değerlerinin katlanması lazım o yüzden 2 günde bir tekrarla. zaten doktorun sana da söylemiştir. tekrar tebrikler

çok sağol canım ne yapacağımı şaşırdım sevineyim mi yoksa erken mi kararsız kaldım doktorumda çok kesin konuşmadı işallah dediğin gibidir allah hepimize yardım etsin

canım bende blastosist 5. gün embriyosuydum ve ilk değerim 46,55 çıktı
katlanarak gitti doktorum ikiz olabilir dedi tem yumurta ikizi

hadi hayırlısı bakalım senin ki nası seyredicek

ama bence kesin hamilesin:teytey::teytey:

tebrikler.... Sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle. Bnede 4 aylık hamileyim rabbim herkezin kucağını tez zamanda doldursun...

hepinize çok teşekkür ederim bu 3. denememdi içimi ferahlattınız inşallah Rabbim çocuk isteyen herkese sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin Allah hepimizin gönlüne göre versin.

işe başladığım için cevap yazamıyordum hepinize cevaplarınız için teşekkürler perşembe günü test günüm fakat ben dayanamadım ve cumartesi yine test yaptırdım sonuç 113 çıktı ama adet belirtilerim var çok korkuyorum bişey olacak diye perşembeye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dua edin Allah isteyen herkese sağlıklı çocuk versin

hayırlısı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Adet belirtilerine hiç takılma çünkü hamilelikte yaşanıyor bunlar.

Hayırlı olsun değrin iki günde ikiye katlamış maaşalaah çok iyi Allah tamamına erdirsin bu dönemde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyor merak etme ama bolca dinlenmeye çalış.

çok sağolun ya valla öyle bir moral oluyosunuzki bana anlatamam.eşimden başka kimse bilmiyor durumumu o yüzden kimseye anlatamıyorumda iyiki varsınız ya

tebrikler bence de hamilesin inşallah sonuna kadar devam etsin..kucağına almayı nasip etsin..

Nurhan, maşallah diyeyim ve tebrik edeyim. Test gününden önce bu kadar güzel bir değer, vallahi ikizler geliyor gibi duruyor. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, olmayanlarada bugünleri göstersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…