Ben artık sinanmaktan yoruldum . Sürekli ama sürekli bir şey oluyor. Evlenmeden öncede böyleydi hayatım. Ailemden çok sorun yaşadım. Buz gibi odalarda yatardim. Okuldan gelince o odaya saklanirdim. Birisi de gelip sarilmazdi bana. Ya çocuktum on on iki yaşlarında falandım. Sonra ise girdim. Ev alsınlar diye bankadan para çektim verdim. Yine yaranamadım. Bu borclar yuzunden evlenemedim. İsyerinxe yemek ayarlamak icin kiek takla attim. Araba parasi vermemek icin yurudum. İnsanlar evde kaldim diye laf etti. Dugunume kimaenin katkısı olmadı desem yeridir. Kimseye demedim yine de bir şey. Şimdide çocuğum olmuyor diye insanlar laf ediyor aciyor bana. Ama kimse hayatımı bilmiyor.
herkes surekli birseyler diyor. herkesin dedigini kafaya takarsak 1 adim yol alamayiz... herkes isine geldigini görür. 35 yaş en güzel yaş. cocuk icin de geç degil...Ben artık sinanmaktan yoruldum . Sürekli ama sürekli bir şey oluyor. Evlenmeden öncede böyleydi hayatım. Ailemden çok sorun yaşadım. Buz gibi odalarda yatardim. Okuldan gelince o odaya saklanirdim. Birisi de gelip sarilmazdi bana. Ya çocuktum on on iki yaşlarında falandım. Sonra ise girdim. Ev alsınlar diye bankadan para çektim verdim. Yine yaranamadım. Bu borclar yuzunden evlenemedim. İsyerinxe yemek ayarlamak icin kiek takla attim. Araba parasi vermemek icin yurudum. İnsanlar evde kaldim diye laf etti. Dugunume kimaenin katkısı olmadı desem yeridir. Kimseye demedim yine de bir şey. Şimdide çocuğum olmuyor diye insanlar laf ediyor aciyor bana. Ama kimse hayatımı bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?