- 17 Ağustos 2011
- 25.654
- 163.350
- 798
- Konu Sahibi ankarasena
-
E ne güzel ismi var Allah kaderini de güzel etsin.Vefat etmiş bir bebekle uğraşacağınıza gidin ikisinin de ruhuna birer fatiha okuyun derim ben...hakli neden bir sekilde bulunur.ÜmitMurat cocugumun adi
Ben degil esim rahatsiz ben tek isimle cagirmak istiyrum esim razi gelmiyo aylarca kendi tek isim cagirdi ben cagirinca hata yaptigini anladi.Iki isimle cagirmak zorunda degilsiniz...
Ayrica kendi abinin ismi koyulmus , sanirim esinin abisinin ismide eklenince rahatsiz oldun...
Şu anda iki ismi kullanan kişi neden sonra baskı yapsın ki?İleride de cocuguma baski yapabilir. Ben zaten istemiyorum ama tercih tabi cocugumundur
Kendi koydugu ismi kullanmaz ise baski yapabilirŞu anda iki ismi kullanan kişi neden sonra baskı yapsın ki?
En cok istedigim o ama 11 ay gecmis etraf alisti birde 10 -15 yil sonrasini dusunuyoru, yine keske dersem cok uzulurum
Öyle bi düşüncedeyse neden şu anda iki isim kullansın ki.Kendi koydugu ismi kullanmaz ise baski yapabilir
Cunku simdi birsey anlamdigini biliyor kendi surekli isimi laf edip duruyor herkes sizin adinizi diyo deyip duruyor bana hak veren kimse yok ama surekli bunu basinizda bit bit anlatan bi esiniz yokÖyle bi düşüncedeyse neden şu anda iki isim kullansın ki.
O zaman etrafınızdakileri de iki isim kullanmaya teşvik edin.Cunku simdi birsey anlamdigini biliyor kendi surekli isimi laf edip duruyor herkes sizin adinizi diyo deyip duruyor bana hak veren kimse yok ama surekli bunu basinizda bit bit anlatan bi esiniz yok
Bi gidin tedavi olun bisey olun ya ikinizde el kadar olen bebeklerin adini koymussunuz deger icinmis kaderi benzemesin uzun saglikli bi omru olsun ins.cocugada sinirlenebiliyorim demissiniz bide Allah akil fikir versin size.esinizin ailesi kiymet bilmedi diye isimden sogumalar falan derde bak.gece gece.[/QUOTE
Yasayan bilir herkesin bi tahammul siniri ve dayanabilicekleri vardir.bende esimden gelen dengesiz tekliflere ayak uyduramadigim icin cikar ariyorum.herkes istedigini soyleme hakki yok mu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?