Allah rizasi icin yardim edin:(

2 isim birden söylenir mi yahu, bence adamakıllı konuşun birdahaki çocuğa da diğerini koyarsınız

Iki isimle cagirmak zorunda degilsiniz...
Ayrica kendi abinin ismi koyulmus , sanirim esinin abisinin ismide eklenince rahatsiz oldun...

Iki isimle cagirmak zorunda degilsiniz...
Ayrica kendi abinin ismi koyulmus , sanirim esinin abisinin ismide eklenince rahatsiz oldun...
Ben degil esim rahatsiz ben tek isimle cagirmak istiyrum esim razi gelmiyo aylarca kendi tek isim cagirdi ben cagirinca hata yaptigini anladi.

Ümit Murat güzel bir isim bence.
Niye böyle bir şeyle kafanızı yoruyorsunuz ben hala onu anlayamadım.Hayır çocuk ileride zaten 2 ismini birden kullanmaz siz de yavaş yavaş birini benimsersiniz herhalde sıkmayın bu kadar kendinizi.

Degistirme fikrime pek sicak bakmadiniz Benim icinde zor bir karar ama esime guvenemiyorum cocuga da baski yapabilir. İcime sinen her sorana anlatmak zorunda kalmayacagim bi isim olsun istiyrm ama zor olacak sanki

En cok istedigim o ama 11 ay gecmis etraf alisti birde 10 -15 yil sonrasini dusunuyoru, yine keske dersem cok uzulurum

11 ay sonra bu kadar pismansan 11 sene sonra daha cok pisman olursun cunku kafanda yer etmis. Ben isimlerinden cok vefat etmis akrabalarin isimlerinin koyulmasini dogru bulmadim . Belki ondan rahatsiz oluyorsun ama yine de sen bilirsin.

Herhalde siz çocuğunuzun ileride baba baskısı ile amcasının adını kullanacağından korkuyorsunuz.Bence boşa kuruntu yapıyorsunuz eşiniz niye böyle bir şey yapsın ki ? Hem bence 3 5 gün sonra tekrar tek isimle çağırmaya başlarsınız.Her çağırdığınızda ''Ümit Murat'' diye çağıramazsınız sonuçta.Sıkmayın kendinizi ne güzel sağlıklı bir bebeğiniz var gidin biraz vakit geçirin bebeğinizle :)

Bi gidin tedavi olun bisey olun ya ikinizde el kadar olen bebeklerin adini koymussunuz deger icinmis kaderi benzemesin uzun saglikli bi omru olsun ins.cocugada sinirlenebiliyorim demissiniz bide Allah akil fikir versin size.esinizin ailesi kiymet bilmedi diye isimden sogumalar falan derde bak.gece gece.

Cunku simdi birsey anlamdigini biliyor kendi surekli isimi laf edip duruyor herkes sizin adinizi diyo deyip duruyor bana hak veren kimse yok ama surekli bunu basinizda bit bit anlatan bi esiniz yok
O zaman etrafınızdakileri de iki isim kullanmaya teşvik edin.

olumlu olumsuz fikirleriniz icin Allah razi olsun zamanizi aldim hakkini helal ettim ins. Bi cikar yol bulmaya calisacagim.tesekkur ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…