- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi mavi_balonn
-
Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi
Bu işin geleceği hiç iyi görünmüyor. Ne demek babanızı adam yerine koymuyor?Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi
sizin temel baştan sağlam atılmamış malesef canım.bu hep böyle olcak baştan soğukluk olmuş ailende evlenincede bu hep sana yansıcak doğru söylüyolar at nişanı bunlar şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapmazlar dünya ondan ibaret değil bence ilerde pişman olmaPeki siz ne istiyorsunuz? Nişanlınız ne diyor? Beyaz eşyayı neden onlardan bekliyorsunuz? Neden onların her dediğine evet diyen bir aileniz var. Babanızın neden söz hakkı yok?
Ilk basta babasi anlamaz onu konusturtmadilar bile dusuncesine sokmussunuz adami. Bu is cok asiri sacma. Babanizin devreye girmesi gerek. Babaniz o sizin. Sizi bu yasa dayiniz teyzeniz mi getirdi? Onlarin yaptigi da hic hos degil ne o oyle yeter ki evlen git kurtulalim hicbir sey istemeyiz kimseden, alin bunu basimizdan tavri sergilemisler.Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi
Bu arada nisanliniz ne yapiyor??? Babasi halani falani filani azarlarken, yumurta kapiya gelmis davetiyeler bile ortada yokken nisanliniz ne yapiyor?
Bakin sizin en buyuk hataniz babanizi safdisi ederek hala teyze dayi falan onlarla muhatap etmissiniz karsi tarafi.
Ben burada en cok nisanliniza kizdim.
Nisani olacagindan haberi var mi!!!! Evleneceginden falan!!!
Sizin iş baştan saçma sapan olmuş. Sizin ve nişanlınızın maddi gücü yok mu da bişeyler yapılsın diye kayınpederle konuşuluyor. Okadar olumsuzluk varken paşa paşa kayınpederinizin her dediğini yapardanız iki gün sonra evlenince afedersiniz de sizi kapıdaki it yerine koymaz o adam zaten aynı muameleyi şuan babanıza yapıyor. Para pulmuş davetiyeymiş eşyaymış onlar bir şekilde halledilir ama önce kayınpederiniz annenizi babanızı insan yerine koymayı öğrensin. Ayrıca nişanlınız şimdi hiçbirşeye katışmıyor gördüğüm kadarıyla ilerde evlenince eşler arasında en büyük sorun senin ailen şöyle benim ailem böyle diye başlayan tartışmalardan çıkıyor insanlar akla gelmeyecek kadar kırıcı olabiliyor karşısındakine karşı oyüzden yol yakınken iyi düşünün adam gibi konuşun nişanlınızla bu iş böyle olmaz bu şekilde babanın bu hareketleriyle evlenirsek mutlu olamayız deyin başka bi çözüm bulun düğünü erteleyin gerekirse kendi paranızı kazanıp kendiniz tamamlayın evinizdeki eşyaları da 3. 4. Kişileri işin içine sokmayın o teyzeyle dayıyı da hiç anlayamadım sizi başkasıyla eblendirmekten ne çıkarları var da buladar kin duyuyotlar sevdiğiniz adamla evlenmenize ve size kötülük etmeye çalışıyorlar çelişkili şeyler var bence burada yazmadığınız şeyler..Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi
Evet biliyorum hata yaptım ipleri teyzem ve dayılarımın eline vermekle. Belki dedim babam ilk kez olacağı için pek anlamaz dayılarım çok kız evlendirdikleri için az çok anlarlar dedim. Ama sonra öğrendim ki herşeye evet demişler. Üstelik söyle böyle konuştuk diye söylemediler bile bize o gün. Ben bunlar bana iyilik yapıyor diye biliyorken meğer madem bu bizim istediğimizle evlenmedi ona böyle bi kötülük yapalımda pişman edelim diye uğraşıyorlarmış yazıklar olsun ne diyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?