Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

Amin

Yazdiklarinizi okuyorum surekli ilgiyle bugun basladim istigfar salavat 11 ihlas fatiha okuyup hediye edip la ilahe illallah okudum sabah belli bi saati varmi simdi okudum ben. RABBIM bizede yasatsin. Bu uygulamayi yapmanin usulu varmidir abdestli olunacak peki regl zamanlarmzda nasil olucak acaba. Birde konuyla alakasi yok ama biz Rabbimden hayirli sağlikli imanli evlat istiyoruz. Bizim durumumuz tibbin soyledigine gore normal yoldan bebek sahibi olmak icin imkansiz tup bebek için de çok buyuk bi şans verilmiyor eşimden kaynakli bi durum ama ben Rabbime sigindim biliyorum ki o yoktan varedendir. InsaAllah bizede nasip eder.. Ben dualar esmalar zikirler okuyorm surekli. Sizinde fikrinizi almak istedim kusuruma bakmayin sayfaniz bununla ilgili degil biliyorum ama bilginiz vardir belki yardimci olabilirsiniz diye soruyorum. Yanlis bi soru sorduysam da affiniza siginirim

Allah acil şifalar versin güzel kardeşim o Allah verir Allah alır rabbimden hayırlı evlat isteyin ne evlatlar var ışte sürekli bireylerle imtihan ediliyoruz eminim kazanirsiniz bu imtihani Allahin izniyle
Size dua etmek geldi içimden inşAllah hayırlı bir şekilde hayirli bi evladiniz olur
Allaha emanet

Allah razi olsunn kardeşimm hep diyorum Allahim verende sensin Alanda çunku sen Alemlerin Rabbisin hersey senin gercek sahibimiz o. Biliyorum evlatta bu dunyalik ama kalp istiyor iste Rabbimden hayirli saglikli evlat istiyorum her zaman. O yoktan varedendir. Herseye kaadirdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Senden de Rabbim razi olsun dualarin için dualarinda yer verdigin için.

Dua etmek elbette harika.. ama bunu sayilara baglayinca otomatiklesiyor insan. Ne yani 132 degil de 131 kere okuyunca allah kabul etmeyecek mi?? Allah icten kalpten samimiyetle yapilan duaya bakar. Sayiya degil. Takilmayin sayilara..tesbih gibi budist adetlerinj mi uygulayacagiz..

Mugedefne07 Kardeşim sen kendi inandığın gibi oku.İstediğin sayıda okuyabilirsin.Allah kabul etsin.
Bizim dinimizde sayıların elbette yeri var. Bununla ilgili size sayfalar dolusu örnekler verebilirim. Ama bu bizim işimiz değil.
Biz burada asgari bir sayı verdik,daha çok okursan daha iyi olur dedik.Neyse uzatmayalım, hayırlı günler....

Canim ya kiyamam sakın üzülüp ağlama olur mu öyle şey dunyalik diye ilgisi yok ki Ben bile bu halimle bi çocuk görünce nasıl seviyorum rabbim banada nasip eder mi diyorum
Ama eminim sana hayirlisiyla nasip etcektir hatrima geldikce dua ederim sana çünkü çok güzel bi yüreğin var ben burdan hissettim sen Allahtan istemeye devam et o en uygun zamanı biliyordur

Özel gunlerde abdest aliniyor mu? Bunu kacirmisim.Tevhide devam ediliyor bilgim var abdesti bilmiyordum Teşekkürler
Ne demek canim benim normal abdest alir gibi aliyormusuz
Banada mantikli geldi hastayken duadan çok uzak duruyoruz sogumamizi engellemsin diye namaz yok kuran yok kalbimizde duadan sogumasin diye normal namaz abdesti alip zikir cekyodum bende çünkü namaza ara verince birakan biriydim
Banada çok mantıklı dogru geldi rabbim kabul eder inşAllah

Canimmmm gozlerim doldu okurkennn o senin gonlunun guzelligi Allah razi olsunnn senden. Dua almaya o kadar ihtiyacim var ki 3.yilimiza giriyoruz bu durumu yasayan o kadar kisi var ki evlat isteyen herkes dualarimda kendimden once hepsi icin istiyorumm. Cok iyi geldi mesajini okumak Allahim razi olsun senden gonlunden gecen ne muradin varsa Allah aratmadan bekletmeden nasip etsin omrune

:) Allah sendende razi olsun canim :) sende beni sevindirdin mumin dedigin birnirne dua etmeli zaten İnşallah namazda dualarimizla buluşalım o zaman:)
Ama emin ol senin gonlun bu kadar temiz ve güzel olmasa bu kadar rahat goremezdim.

:) Allah sendende razi olsun canim :) sende beni sevindirdin mumin dedigin birnirne dua etmeli zaten İnşallah namazda dualarimizla buluşalım o zaman:)
Ama emin ol senin gonlun bu kadar temiz ve güzel olmasa bu kadar rahat goremezdim.
InsaAllah canimm her zaman dua etmek isterimm sanada :) evet burda cok kisi var ama iste bi sekilde bulusuyorz aslinda farkli enerjiler aliyoruz birbirimizden. Ne kadar sevindimm ya senin gonlunde guzel olmasa bu kadar sicak yazamazdin emin Allahim her iki cihanini cennet eylesin

:) dogru diyosun valla Allah razi olsun canım ne güzel amin inşAllah cumlemize.:) bende çok sevindim valla sagolasin
Selam ve dua ile o zaman İnşAllah güzel haberlerini alırız bigun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…