- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
AminÖğretmeniniz verilmeden evvel,rüyanızda kendinizi su üzerinde yürürken ya da uçarken göreceksiniz.
Bunun anlamı.rabbim günahlarınızı bağışlamış,artık ders almaya hazır hale gelmişsiniz demektir.
Berrak su,deniz hem ilim almayı hem de bağışlanmaya işarettir.
Rabbim hem sizi hem de beni hayırlara kavuştursun.Amin
Tırnakta Çıkan İşaretler:
Tırnakta çıkan işaretler.Bunlar zikire devam eden kişilerde zamanla çıkar.Çıkarken rahatsızlık vermez.Ağrı sızı olmaz.Bu işaretin anlamı,sizler zikire olan bağlılıktan dolayı,zikiri bırakmadığınız için verilen sıddıklık mühürü dür. Bu genelde sol ayak başparmağında sonra diğer el ve ayak parmaklarında çıkar. Kiminde dikey kiminde yatay çizgi şeklinde olur.,
Bu size verilen ilk mühürdür.Zikirde ilerlediğinizde vücudunuzun herhangi bir yerinde (kiminin kolunda kiminin ayağında) derinize arapça Allah mührü vurulur.
Benim bu zikirde 2. yılımı bitirdim. sadece tırnaklarımda var. Fotolarda örnekler var.ikisi bana ait,ikisi eşime ait.
Eki Görüntüle 1710145
Eki Görüntüle 1710146
Eki Görüntüle 1710147
Eki Görüntüle 1710149
Manevi Öğretmenin Verilmesi:
Manevi öğretmenini sana bildirirler. Genellikle rüyada bildirilir.
İlk öğretmenin kıyamete kadar senin öğretmenindir. Daha
sonraları her dersin öğretmeni değişir ama ilk öğretmenin
senin gerçek manevi atandır. Nasıl ki, ilköğretime başladığınızda
bir öğretmeniniz varsa ve ileriki sınıflarda branş öğretmenleriniz
derse giriyorlarsa bu manevi öğrenim hayatınızda
da böyledir. Sabah ve akşam diğer bir deyişle bir gündüzün aydınlığı
bir de gecenin karanlığında olmak üzere her gün iki kez
zikir yaptığınızda,öğretmeniniz verilir.
Bu öğretmenininz genellikle evliyalardan,veli kullardan biridir.
Rüyada ya size ismi söylenir,Ya da türbesi gösterilir,ya da kendisi
bizzat size görünür.
İlk öğretmeniniz verildiğinde, dualarınızda hediye ederken
öğretmeninizin ismini eklemeyi unutmayın.
Öğretmeniniz olarak kesinlikle yaşayan bir kul verilmez.Evliyalardan olur
çoğunlukla,ve siz dosdoğru bir yolda olduğunuzu o zaman daha iyi anlıyacaksınız.
Allahım sizlere de nasip etsin inşallah.
Öğretmeniniz verilmeden evvel,rüyanızda kendinizi su üzerinde yürürken ya da uçarken göreceksiniz.
Bunun anlamı.rabbim günahlarınızı bağışlamış,artık ders almaya hazır hale gelmişsiniz demektir.
Berrak su,deniz hem ilim almayı hem de bağışlanmaya işarettir.
Rabbim hem sizi hem de beni hayırlara kavuştursun.Amin
Allah acil şifalar versin güzel kardeşim o Allah verir Allah alır rabbimden hayırlı evlat isteyin ne evlatlar var ışte sürekli bireylerle imtihan ediliyoruz eminim kazanirsiniz bu imtihani Allahin izniyleYazdiklarinizi okuyorum surekli ilgiyle bugun basladim istigfar salavat 11 ihlas fatiha okuyup hediye edip la ilahe illallah okudum sabah belli bi saati varmi simdi okudum ben. RABBIM bizede yasatsin. Bu uygulamayi yapmanin usulu varmidir abdestli olunacak peki regl zamanlarmzda nasil olucak acaba. Birde konuyla alakasi yok ama biz Rabbimden hayirli sağlikli imanli evlat istiyoruz. Bizim durumumuz tibbin soyledigine gore normal yoldan bebek sahibi olmak icin imkansiz tup bebek için de çok buyuk bi şans verilmiyor eşimden kaynakli bi durum ama ben Rabbime sigindim biliyorum ki o yoktan varedendir. InsaAllah bizede nasip eder.. Ben dualar esmalar zikirler okuyorm surekli. Sizinde fikrinizi almak istedim kusuruma bakmayin sayfaniz bununla ilgili degil biliyorum ama bilginiz vardir belki yardimci olabilirsiniz diye soruyorum. Yanlis bi soru sorduysam da affiniza siginirim
Allah razi olsunn kardeşimmAllah acil şifalar versin güzel kardeşim o Allah verir Allah alır rabbimden hayırlı evlat isteyin ne evlatlar var ışte sürekli bireylerle imtihan ediliyoruz eminim kazanirsiniz bu imtihani Allahin izniyle
Size dua etmek geldi içimden inşAllah hayırlı bir şekilde hayirli bi evladiniz olur
Allaha emanet
Dua etmek elbette harika.. ama bunu sayilara baglayinca otomatiklesiyor insan. Ne yani 132 degil de 131 kere okuyunca allah kabul etmeyecek mi?? Allah icten kalpten samimiyetle yapilan duaya bakar. Sayiya degil. Takilmayin sayilara..tesbih gibi budist adetlerinj mi uygulayacagiz..Allah'ın ve Resulünün selam ve bereketi üzerinize olsun.
Ben her gün tevhid çekiyorum ama,sizin anlattığınız halleri yaşamıyorum,ya da ben de yaşamak istiyorum diyorsanız işte reçetesi burada.
Tarif edilen şekilde abdestli olarak bir kere gündüzün aydınlığında bir kere de gecenin karanlığında tehvidlerinizi okuyunuz.Salavatı şerifleri ve tevhidleri burada verilen asgari sayıların üstünde okursanız maneviyatta daha hızlı ilerlersiniz.
İstiğfar sayısını ve 11 ihlas 1 fatiha sayısını değiştirmeyiniz.Allah okuyan ve okutanlardan razı olsun.Dualarınız kabul olsun inşallah.
TEVHİD OKUMA ŞEKLİ:
1- Bir kere Euzu Besmele söyledikten sonra 100 kere Tevbe Estağfurullah söylemek. (İsterseniz Estağfirullah el azim diyebilirsiniz)
2- (Besmele söylemeden) Peygamberimize en az 132 defa Salat-ı Şerife söylemek. (Kısa ya da uzun farketmez.Hangisi kolayınıza geliyorsa.Daha fazla sayıda da söyleyebilirsiniz. Sayı sınırı yok.)
Neden mi? 132 ebced hesabında Ahmed ismi çıkmaktadır. Ahmed ismi de Peygamber Efendimizin, Peygamberler ve melekler arasındaki ismidir.
3- Salat-ı Şerifeleri söyleyip bitirdikten sonra 11 İhlas ve 1 Fatiha(İhlas surelerinin başlarında mutlaka besmele okuyunuz.Fatiha da dahil) okuyup;
“Allah’ım okuduğum surelerin ve salavatların sevabını; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) mübarek ruhuna, ehl-i beytine, ashabına, yüce âlisine, salih kullara, Hızır (a.s) ve sevdiği Evliyalara, himmet eden sultanlara,ders veren hocalarımıza, onların hocalarına ve üveyslere hediye ettim. Âmin.” denilecek.
4- Bir Euzu besmele çekilip en az 100 kere “La İlahe İllallah” söylenecek.(Fazla sayıda okuyabilirsiniz)
Canim rabia ablamiz dedi ki özel günde de aksatmak yok namaz falan kilamayiz ama abdest alıp okuyabilirmisizRabia2015 ablacım özel günlerimizde nasıl okuma yapacağız
Canim ya kiyamam sakın üzülüp ağlama olur mu öyle şey dunyalik diye ilgisi yok ki Ben bile bu halimle bi çocuk görünce nasıl seviyorum rabbim banada nasip eder mi diyorumAllah razi olsunn kardeşimmhep diyorum Allahim verende sensin Alanda çunku sen Alemlerin Rabbisin hersey senin gercek sahibimiz o. Biliyorum evlatta bu dunyalik ama kalp istiyor iste Rabbimden hayirli saglikli evlat istiyorum her zaman. O yoktan varedendir. Herseye kaadirdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Senden de Rabbim razi olsun dualarin için dualarinda yer verdigin için.
Canim rabia ablamiz dedi ki özel günde de aksatmak yok namaz falan kilamayiz ama abdest alıp okuyabilirmisiz
Aynen canim aynen bende öyle diyorum:)öğrenecek o kadar çok şey varmış ki iyi ki rabbim kısmet etmişte bu sayfalara girmişim cvp için teşekkür ederim.
Özel günlerimizde ara vermeden devam ediyoruz. (Kurana dokunmak ve namaz yok, tevhid okuyabilirsiniz)Rabia2015 ablacım özel günlerimizde nasıl okuma yapacağız
Özel günlerimizde ara vermeden devam ediyoruz. (Kurana dokunmak ve namaz yok, tevhid okuyabilirsiniz)
Canim rabia ablamiz dedi ki özel günde de aksatmak yok namaz falan kilamayiz ama abdest alıp okuyabilirmisiz
Ne demek canim benim normal abdest alir gibi aliyormusuzÖzel gunlerde abdest aliniyor mu? Bunu kacirmisim.Tevhide devam ediliyor bilgim var abdesti bilmiyordum Teşekkürler
Canimmmm gozlerim doldu okurkennnCanim ya kiyamam sakın üzülüp ağlama olur mu öyle şey dunyalik diye ilgisi yok ki Ben bile bu halimle bi çocuk görünce nasıl seviyorum rabbim banada nasip eder mi diyorum
Ama eminim sana hayirlisiyla nasip etcektir hatrima geldikce dua ederim sana çünkü çok güzel bi yüreğin var ben burdan hissettim sen Allahtan istemeye devam et o en uygun zamanı biliyordur
:) Allah sendende razi olsun canim :) sende beni sevindirdin mumin dedigin birnirne dua etmeli zaten İnşallah namazda dualarimizla buluşalım o zaman:)Canimmmm gozlerim doldu okurkennno senin gonlunun guzelligi Allah razi olsunnn senden. Dua almaya o kadar ihtiyacim var ki 3.yilimiza giriyoruz bu durumu yasayan o kadar kisi var ki evlat isteyen herkes dualarimda kendimden once hepsi icin istiyorumm. Cok iyi geldi mesajini okumak Allahim razi olsun senden gonlunden gecen ne muradin varsa Allah aratmadan bekletmeden nasip etsin omrune
InsaAllah canimm her zaman dua etmek isterimm sanada :) evet burda cok kisi var ama iste bi sekilde bulusuyorz aslinda farkli enerjiler aliyoruz birbirimizden. Ne kadar sevindimm ya:) Allah sendende razi olsun canim :) sende beni sevindirdin mumin dedigin birnirne dua etmeli zaten İnşallah namazda dualarimizla buluşalım o zaman:)
Ama emin ol senin gonlun bu kadar temiz ve güzel olmasa bu kadar rahat goremezdim.
:) dogru diyosun valla Allah razi olsun canım ne güzel amin inşAllah cumlemize.:) bende çok sevindim valla sagolasinInsaAllah canimm her zaman dua etmek isterimm sanada :) evet burda cok kisi var ama iste bi sekilde bulusuyorz aslinda farkli enerjiler aliyoruz birbirimizden. Ne kadar sevindimm yasenin gonlunde guzel olmasa bu kadar sicak yazamazdin emin Allahim her iki cihanini cennet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?