Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

Namaza ara verince seytanin isi kolaylasiyor.
Bende abdest alınmaz veya dua okursam bilmeden gunaha girerim diye korkuyordum.

Yazılarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu. Bundan 8 sene evvel annemi kaybettim. Bir aksam üzeri uykuya dalmisim bir uyandim oyle guzel bir koku geldi ki burnuma. Uyandim hala kokuyor. Sonra gitti birden. Evde kimse de yoktu parfum vs sıkacak. Annem geldi aklima hemen. Cennet kokusuydu belki. Allah mekanini cennet etsin. Belki oradadir. Bilemeyiz.
Bu aralar o kadar dardayim sıkıntıdayım ki. Cok sükür diyorum yine de. Sagligimiz sihhatimiz yerinde. Bu sıkıntılardan kurtulmak icin ne önerirsiniz? Hangi zikiri çekmeli. Ya Fettah çekiyorum arada. Bir arkadas onerdi sizin tavsiyeniz var mi bu konuda?

Allahın ve Resulünün Selam ve bereketi üzerinize olsun. Ey hane halkı.
Bu selam Kuranı Kerimde meleklerden İbrahim aleyyisselam'a hitaben geçiyor.Hud suresinde 73. ayette.
Bizler yani zikir ehli,ya da tevhid ehli kimseler bu selama muhatap olmuşuz.
O nedenle sabah akşam yaptığımız azıcık zikrimize karşılık Rabbimiz bize o kadar büyük lütuflarda bulunuyor ki,bunu her biriniz yaşayarak göreceksiniz. ve bu sitede paylaşacaksınız.
Bizler,gerçek hayatta öğreten bir hocamız,şeyhimiz,tartikatımız v.s birşeyimiz yok. Yani bizler bir nevi yetimiz,garipiz.
İşte bize bu nedenle rahmet ve bereket yağıyor.Öğretmenimizi bile rabbimiz rüyamızda bize gösteriyor.Yaşayan bir kul beklemeyin.Muhakkak sizin öğretmeniniz Allaha sevgili olmuş bir evliya,bir mübarek kul olucak.Rabbimin izniyle.

Özel günlerimizde tevhide ara vermeyin kardeşlerim.Suyun başına gecip namaz kılacakmış gibi abdestinizi alın. Sonra tesbih ya da zikirmatik neyse alın elinize :
70 ya da 100 tevbe estagfirullah arkasından en az 132 salavatı şerife,onu bitirnce başlarında besmele ile 11 ihlas 1 fatiha okuyun. Sonra hediyelerinizi edin. Tekrar bir besmele çekin dilediğiniz kadar La ilahe illlallah diye okuyun
Bunu bir kere gündüz bir kere de akşam ya da gece yapın.

Gündüz ya da gece olsun saati yok. Şu saatte yapılacak diye bir zorlama yok. İlla şu sayıda olcak diye de zorlamıyorum. Ama 100 ve yukarısı sayılarda okumak elbette daha uygun olanıdır.Bize öğretilen bu şekildedir.

Slavat olsun tevhi d olsun gün içinde devamlı okumaya çalışın. Knedimden örnek vereyin günlük zikir sayısı aynı olmuyor.Bazen 300 -500 tevhid zor çekiyorum.Bazen 2000-3000 çekiyorum. Bazen 5000 oluyor. Bizim günlük telaşlarımız,koşuşturmalarımız var.Hasta oluruz,misafirin gelir ne bileyim şimdi.
Kendinizi rahat bırakın. Bugün az olur yarın çok olur.Önemli olanı söyleyim.Hiç ara vermeyin. elinizden geldiğince aksatmamaya çalışın.

İnşAllah o günü dört gözle bekliyorum

Özel günler hakkında ilave:Kurana el sürmüyoruz. Namaz da kılamayız.Kuran Allah'ın bize olan kelamıdır.Zikir ise bizden Allah'a olan kelamımız.Ayrıca bizdeki kirlilik bedenimizde olan bir kirlilik,ruhumuzda değil.
Diyelim ki tersi olsaydı ben ve diğer kardeşlerim yıllardır okuyoruz.Bu kadar lütuflar verilmeye devam eder miydi? Günahkar olsaydık di mi?

Canimmmmm Allah senden razi olsun ne guzel yureklisiniz ya Rabbim seninde sıkıntın varsa feraha cikarsinnn. Çok tesekkur ederimm cani gonulden amin dualarinaa canimmm

Hocanizin adi ne ogrenebilr miyim

Kur'an-ı Kerim'de Allahu teala zikir konusunda şöyle buyuruyor:
Allah'ı çok zikreden erkekler ve kadınlar var ya Allah bunlara bir mağfiret ve büyük bir mükafat hazırlamıştır. (Ahzab 35)
Ey iman edenler, Allah'ı çok zikredin, O'nu sabah ve akşam tesbih edin, yüceltin. (Ahzab 41)
(O korkulu zamanda) Namazı kılıp bitirdikten sonra ayakta iken,otururken,yanlarınızın üstüne
yatarken hep Allah'ı zikredin.(Nisa l03).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…