- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aminnn inşaAllahhhh canimm:) dogru diyosun valla Allah razi olsun canım ne güzel amin inşAllah cumlemize.:) bende çok sevindim valla sagolasin
Selam ve dua ile o zaman İnşAllah güzel haberlerini alırız bigun
Ne demek canim benim normal abdest alir gibi aliyormusuz
Banada mantikli geldi hastayken duadan çok uzak duruyoruz sogumamizi engellemsin diye namaz yok kuran yok kalbimizde duadan sogumasin diye normal namaz abdesti alip zikir cekyodum bende çünkü namaza ara verince birakan biriydim
Banada çok mantıklı dogru geldi rabbim kabul eder inşAllah
Doğru diyosun canim.:) bende sure okunmaz biliyodumNamaza ara verince seytanin isi kolaylasiyor.
Bende abdest alınmaz veya dua okursam bilmeden gunaha girerim diye korkuyordum.
Yazılarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu. Bundan 8 sene evvel annemi kaybettim. Bir aksam üzeri uykuya dalmisim bir uyandim oyle guzel bir koku geldi ki burnuma. Uyandim hala kokuyor. Sonra gitti birden. Evde kimse de yoktu parfum vs sıkacak. Annem geldi aklima hemen. Cennet kokusuydu belki. Allah mekanini cennet etsin. Belki oradadir. Bilemeyiz.Peki sizlere bir soru: Bu forumdaki kardeşlerimizden,bu rahmani kokuları duyan var mı? Tevhid çeken kardeşlerimiz evinde,camide ya da türbelerde hiç bu kokuları duydunuz mu?
Bu garip Rabia kardeşinize Allah yaşattı.Rahmani kokuları hem evimde hem türbede aldım.Hemde burnumun direği kırılacak derecede gül kokularını,aldım Elhamdülillah. Rabbim sizlere de nasip etsin.İnşallah
rabbim darda olan kardeşlerimi refaha erdirsin inşallah birbirine dua edenlerin duası tutar inşallah tuğrambebeğim inşallah sana cennet kokulu melekler nasip etsin revance mekanı cennet olsun anneciğinin
İnşAllah o günü dört gözle bekliyorumAllahın ve Resulünün Selam ve bereketi üzerinize olsun. Ey hane halkı.
Bu selam Kuranı Kerimde meleklerden İbrahim aleyyisselam'a hitaben geçiyor.Hud suresinde 73. ayette.
Bizler yani zikir ehli,ya da tevhid ehli kimseler bu selama muhatap olmuşuz.
O nedenle sabah akşam yaptığımız azıcık zikrimize karşılık Rabbimiz bize o kadar büyük lütuflarda bulunuyor ki,bunu her biriniz yaşayarak göreceksiniz. ve bu sitede paylaşacaksınız.
Bizler,gerçek hayatta öğreten bir hocamız,şeyhimiz,tartikatımız v.s birşeyimiz yok. Yani bizler bir nevi yetimiz,garipiz.
İşte bize bu nedenle rahmet ve bereket yağıyor.Öğretmenimizi bile rabbimiz rüyamızda bize gösteriyor.Yaşayan bir kul beklemeyin.Muhakkak sizin öğretmeniniz Allaha sevgili olmuş bir evliya,bir mübarek kul olucak.Rabbimin izniyle.
Özel günler hakkında ilave:Kurana el sürmüyoruz. Namaz da kılamayız.Kuran Allah'ın bize olan kelamıdır.Zikir ise bizden Allah'a olan kelamımız.Ayrıca bizdeki kirlilik bedenimizde olan bir kirlilik,ruhumuzda değil.Özel günlerimizde tevhide ara vermeyin kardeşlerim.Suyun başına gecip namaz kılacakmış gibi abdestinizi alın. Sonra tesbih ya da zikirmatik neyse alın elinize :
70 ya da 100 tevbe estagfirullah arkasından en az 132 salavatı şerife,onu bitirnce başlarında besmele ile 11 ihlas 1 fatiha okuyun. Sonra hediyelerinizi edin. Tekrar bir besmele çekin dilediğiniz kadar La ilahe illlallah diye okuyun
Bunu bir kere gündüz bir kere de akşam ya da gece yapın.
Canimmmmm Allah senden razi olsun ne guzel yureklisiniz yacanım özel günde niyet ettim abdest almaya diyoruz sadece rabia kardeşim gelince yazar,feraheymen canım yavrucum canı gönülden sana dua ediyorum uzun süredir topiklerinide gördüm sana iki cihan saadeti yaşatsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?