hayırlı olsun rabbim muvafak eylesinSelamun aleykum arkadaşlar bugün rabia ablam gordugum rüyaları yorumlatti çok sukur nefsim ve ilk öğretmenim bildirildi Allah vesile olanlardan razı olsun baştan çok kafam karıştı sadece denemek için başladım çok sukur iyikide başladım inşallah devamı gelir yaşayın ve gorun canlarim küçükte olsa beni rahatsız eden iki sıkıntıdan kurtardı yaradan Rabbim sevgisini yasatsin cumlemize ayırmasın yolundan inşallah
Amin canım cumlemizi insallahhayırlı olsun rabbim muvafak eylesin
Tatlım tam olarak zorlandigin nokta ney daha açık yazarsanSayfayi yeni okumaya basladim yapilacak ibadet ve zikirler mi var teslimiyet tamda kendimi 1 haftadir bunun uzerine sabit kilmaya calisiyorum 1 gun olursa 2 gun tam olmuyor yada bana oyle geliyor
Yardimlarinizi almak isterim
bol tevhid salavat oku canım rabia hanım cevap verecektirSayfayi yeni okumaya basladim yapilacak ibadet ve zikirler mi var teslimiyet tamda kendimi 1 haftadir bunun uzerine sabit kilmaya calisiyorum 1 gun olursa 2 gun tam olmuyor yada bana oyle geliyor
SORUNUZA CEVAP VERİLDİ.MESAJ KUTUNUZU KONTROL EDİNİZSayfayi yeni okumaya basladim yapilacak ibadet ve zikirler mi var teslimiyet tamda kendimi 1 haftadir bunun uzerine sabit kilmaya calisiyorum 1 gun olursa 2 gun tam olmuyor yada bana oyle geliyor
Tsk ederim.tevhid hatmi almistim okuyorum gunluk salavat hatmide aldimSORUNUZA CEVAP VERİLDİ.MESAJ KUTUNUZU KONTROL EDİNİZ
Tevafuk diyelim.Bizden de ilave olarak şunu diyecğim.Bu diziyi izlemeyen kardeşlerimiz fırsat buldukça izlesinler.Bizlere aylar önce izlememiz söylenmişti. Zikirle ilgili daha doğrusu tevhidin önemini daha iyi kavrarsınız.Allahin rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..zikire basladim baslayali elhamdülillah kendimi daha da iyi hissediyorum..gecenlerde eşim trt 1 de yunus emre dizisini izliyor idi.ilk basta hic ama hic dikkatimi cekmedi ne yalan söyleyeyim o izlerken ben telefonumla oynuyordm.
O sirada "La ilahe illallah "zikrinin çekildiğini duydum.o an dikkatimi cekti dizi.kac gündür en bastan izlemeye basladim.orda nefsi terbiyeyi ve zikirin nede güzel cekildigini gördüm yunus emrede.. daha da cok sarildim zikire.
Tam da zikire yeni basladigim esnada bu bir tevafuk mudur yoksa bir işaret midir bilemedim dogrusu..
Gercekten o kadar güzel bir dizi ki..tevhidin önemini tekrar tekrar anladim.fırsat buldukca izlenesi bir dizi.Tevafuk diyelim.Bizden de ilave olarak şunu diyecğim.Bu diziyi izlemeyen kardeşlerimiz fırsat buldukça izlesinler.Bizlere aylar önce izlememiz söylenmişti. Zikirle ilgili daha doğrusu tevhidin önemini daha iyi kavrarsınız.
Elinden geldiğince,yorulana kadar oku,yatağında uykuya dalana kadar oku :)Subhanallah rabbim sen nekadar büyüksün...
sabaha kadar derken ablacim elimizden geldigi kadariylami?
seve seve o güzeller güzeli peygamber efendimize (s.a.v) salavat gönderilmezmi
rabbim sizden razi olsun bize bildirdiginiz icin...
Tevhid okuyalim ve ne dua edersek edelim degilmi Rabia canim. Ben suan mazeretliym. Peki bu dualar nasil olmali gonlumzden gecen isteklermz de olabilir mi.Elinden geldiğince,yorulana kadar oku,yatağında uykuya dalana kadar oku :)
Sayfayi uzun süredir ara ara takip ediyorum. Kelime i tevhidi sürekli okumaya çalışırım. her zaman olmasa da "la ilahe illallah" diyerek uykuya dalmaya çalışırım rabbimin izniyle. ama tam bir düzenim yok. Sizin okuduğuz düzeniniz ile ilgili detaylı bilgi almak isterim. Allah hepinizden razı olsun..
Sayfayi uzun süredir ara ara takip ediyorum. Kelime i tevhidi sürekli okumaya çalışırım. her zaman olmasa da "la ilahe illallah" diyerek uykuya dalmaya çalışırım rabbimin izniyle. ama tam bir düzenim yok. Sizin okuduğuz düzeniniz ile ilgili detaylı bilgi almak isterim. Allah hepinizden razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?