SORUNUZUN CEVABI ÖZELDEN VERİLDİarkadaşlar hangi zikir çekiliyor. kısaca bilgi verebilir misiniz
mrb cnm gunluk neler okuyorsun?Selamün aleyküm.Allahin rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Rabia ablamdan onlarin hocalarindan Allah yüz bin kere razi olsun ne zaman mesaj atsam her soruma cevap verdi.Rabbim razi olsun ablamdan.
Tevhidi okumaya basladiktan sonra o kadar huzur dolu oldum ki anlatamam.
Ilk basta nefsim gösterildi daha sonra Peygamber efendimiz tarafindan sevgi gönderildigine dair isaret geldi (Rabia ablam sagolsun aydınlattı benide o konuda)
Kac seferdir de hep rüyamda bir ayet okuyordum ne oldugunu bilmedigimden Rabia ablama söyledim böyle böyle rüyamda hep bu ayeti okuyorum bu nedir neden hep onu okuyo oluyorum dedim oda bana onun bana verilen sir ayeti oldugunu söyledi.şükürler olsun Rabbime suan o kadar mutluyum ki Rabbime hamdolsun
mrb cnm gunluk neler okuyorsun?
Abla tüm sayfalari tekrar gözden gecireyim dedim bu mesaj gözüme çarptı o bebegin ruhumuz oldugunu nasil anlayacagiz ki acaba?Yine devam edelim. Bir gün rüyanızda küçük bir çocuk ya da bebek göreceksiniz. Bu kim biliyor musunuz? Sizin ruhunuz. Kendinizi göreceksiniz yani.
Birgün namazda ya da tevhid çekerken kabeyi karşınızda bulacaksınız.Kabe size gelmedi. Aslında kabeye giden ruhunuz.
Ama günahlardan arınmış tertemiz ruhunuz.
Abla tüm sayfalari tekrar gözden gecireyim dedim bu mesaj gözüme çarptı o bebegin ruhumuz oldugunu nasil anlayacagiz ki acaba?
Yanlış dusunuyorsun. Sen Allaha teslim ol. Nefsini ve seytanı dinleme. Tekrar başla.Bişey yaşamasan da sabırla devam et. Her okuyana bişeyler yaşatılıyor. Bu zamanla ve sabırla oluyor.aceleci davranma. Sabredersen sende yaşarsın ve görürsün.Selam bu sayfanın müdavimlerine, Başlık sahibi Rabia Hanim ben bu sayfayı tesadüfen buldum. Baştan sona okudum. Başladım 3 gün devam ettim. Araya mazaretim girdi. Gerçi zikre devam edilebilecegini söylemişsiniz. Ama ben edemedim. O 3 gün boyunca hiç bişey göremedim. Görmeyi o kadar istedim ki. Çok zor günler geçiriyorum. Ve Rabbimden bir işaret bekledim. O kadar istedim ki. Demek ki ben layık değilim diye düşündüm. Ne yapmam lazım?
Selam bu sayfanın müdavimlerine, Başlık sahibi Rabia Hanim ben bu sayfayı tesadüfen buldum. Baştan sona okudum. Başladım 3 gün devam ettim. Araya mazaretim girdi. Gerçi zikre devam edilebilecegini söylemişsiniz. Ama ben edemedim. O 3 gün boyunca hiç bişey göremedim. Görmeyi o kadar istedim ki. Çok zor günler geçiriyorum. Ve Rabbimden bir işaret bekledim. O kadar istedim ki. Demek ki ben layık değilim diye düşündüm. Ne yapmam lazım?
Anladm abla bi kac gün önce ve ondan öncede görmüştüm de ondan sordum teşekkür ederimBir gün rüyanızda küçük bir çocuk ya da bebek göreceksiniz. O zaman rüyanızı özelden yazarsanız size yorumu yapılır.
Gördüğünüz rüya sizin ruhunuzu, Kendinizi gördüğünüzü belirtiyorsa bu yorumda size söylenir. Rüyanızdaki çocuk yada bebek başka bir anlamda taşıyor olabilir ona göre yorumunu alırsınız. Göreceğiniz rüyanın içeriğine bağlı yorumu.
Allah ve Resülunun ve sevdiklerinin selam ve bereketi ûzerinize olsun. Tam 16 gün oldu Zikir' e başlayalı ve birçok rûya gördum. Nefsim gösterildi ve bu gece Manevi Hocam söylendi "Mevlana" diye seslenildi. Rabia ablam Allah razı olsun bu 16 gün ićinde ne zaman sorularimi sorsam beni cevapsiz birakmadi bugunde oyke oldu. Allah senden razi olsun ablacim. 3 gundur teheccud Namazina zorlanmadan ve saatsiz uyaniyorum Elhamdulillah. Bu kisa zamanda bunlari ve kalbimin coşkusunu arttıran Rabbime Hamd olsun. Sizinle paylaşmak ve ilk zekatımı vermek istedim. Almanyadan sevgilerle
Dilek
İnşallah dua edin bana da nolursunuz içim kararmis gibi darlaniyorum hersey boş gibi caresizmisim gibi. Bu durumdan tez vakitte kurtulurum inşallahYanlış dusunuyorsun. Sen Allaha teslim ol. Nefsini ve seytanı dinleme. Tekrar başla.Bişey yaşamasan da sabırla devam et. Her okuyana bişeyler yaşatılıyor. Bu zamanla ve sabırla oluyor.aceleci davranma. Sabredersen sende yaşarsın ve görürsün.
Allah razı olsun dua edin bana lütfen lütfen. Allahım imtihanlarimi kolaylastirsin hatta herkesinkini kolaylastirsin. İmanımın zayiflamasindan korkuyorum&
Sikintilarin imtihan canim, bu zikiriyapan ve guzellikler yasamayan yok, sabret, tecrubeyle sabittir, sakin birakma
Muharrem hocanin sohbetlerini dinlesene , insan cok rahatliyor gercektenAllah razı olsun dua edin bana lütfen lütfen. Allahım imtihanlarimi kolaylastirsin hatta herkesinkini kolaylastirsin. İmanımın zayiflamasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?