- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi karmakarisik56
velev ki inançsız ol kime ne ki, ayrıca neden kocandan korkmak zorundasın, karı koca dediğin arkadaş olmalı, koca kadının üstü patronu değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size diyecek bizey bulamiyorumhata senin baştan öyle yobaz ailede ne işin var?
hep diyorum annesi kardeşi türban takanlarla evlenilmez diye bakın bir örnek daha bunlarda saygı yok ki insanları kafasını çaputla örten ve örtmeyen diye görüyorlar.
bence hemen boşanma davası açın ve özgür bir hayata kafanıza falan karışılmadığı bir hayata yelken açın. bu yobaz aileden uzaklaşın.
Size diyecek bizey bulamiyorum
Evet tartışmanın konusu şu :Oyle dusunmeyin. Esimin gozunde dinsiz misim filan diye. Erkekler duzgunce konusamadiklarinda saldirilar ve hep bizim susup cevap veremeyecegimiz konularda bizim canimizi yakmak isterler. Konuyla alakasi olmasa bile sirf hakli cikmak icin yaparlar bunu.Siz cok sakin davraninca cigirindan cikmis sizin hassas noktanizdan vurmus . Muhtemelen tartismanin sebebi aciklik kapalilik bile degildir. Esim de bana yapardi. Ben duzen temizlik konusunda cok titizimdir. Tartismada cevap veremeyecek hale gelince burdan yaklasip calistigim icin ev hanimligima laf ederdi. Ilk zamanlar gercekten cok uzulurdum ama sonra bilerek yaptigini anlayinca ben ona uzulmeye basladim. Nasil bir ego degil mi sirf hakli cikmak icin ne dediginin bile farkina varamiyorlar.
B3n onu da gordum. Turbanlisin bu okula giremezsin diyenini de gordum.( ki asli turban degildir basortudur) basortu takdi diye evlatliktdan reddedileni de gordum. Onun icin ben bu durumda bile genellemiyorum. Bence siz de uslubunuza dikkat ederek genellemeyin. Konu sahibinden ozur dileyerek size yaziyorum . Ko usunu dagitmak istememsen bulma ama sırf kafasına bez bağlamadı diye bu kızın sıkıntı çekmek zorundamı?
zaten sırf açık diye istemeyen bir aile.
ben hiç türbanlı geline aç başını diye baskı yapan aile görmedim.
Onu diyorum bendevelev ki inançsız ol kime ne ki, ayrıca neden kocandan korkmak zorundasın, karı koca dediğin arkadaş olmalı, koca kadının üstü patronu değil
B3n onu da gordum. Turbanlisin bu okula giremezsin diyenini de gordum.( ki asli turban degildir basortudur) basortu takdi diye evlatliktdan reddedileni de gordum. Onun icin ben bu durumda bile genellemiyorum. Bence siz de uslubunuza dikkat ederek genellemeyin. Konu sahibinden ozur dileyerek size yaziyorum . Ko usunu dagitmak istemem
Bakin konuyla soylediginin ilgisi bile yok caninizi acitmak ixin soylemis. Cok uzulmeyin ama asla gormeze gelinecek bir durum degil. Esinizin yada esiniz gibi dusunen insanlarin yuzunden inancimiza yasamimiza laf siylemelerine firsat veriyoruz. Bence ikiniz de sakinken konusun.Evet tartışmanın konusu şu :
Gel beni işyerinden al dedim. Sonra arkadaşım ben bırakırım deyince o yorulmasin bosuna o yolda diye onu defalarca aradım ama çıkmış evden . Sonra ben eve vardım baktım kapıda araba yok beni almaya gitmiş yani. Bende is yerinin önünde olduğunu tahmin edip oradaki birini aradım (benden alt pozisyonda) neyse açtı arabayi tarif ettim evet burada dedi telefona verdi esimi..sen YoruLma diye araç bulup geldim seni defalarca aradım Ben evdeyim sen herhalde teli evde unuttun bi aksilik oldu eve gel dedim elemanın yanında aynen şunu söyledi " mal mi ne yaaa" eleman kapattı telefonu..
Eve geldik . Ben dedim nasıl bu adama is yaptırırim bu saatten sonra neden beni küçük düşürdün evet bi aksilik oldu ama elin adamının yanında bana telefonda hakaret etmesen olmaz mıydı dedim..
Bağırmaya başladı. ... ben gelip alacağım demi neden biniyorSun o arabaya kimin arabasi o vs vs.. bende sakin ol artık tartışmanın da bi adabı var bağırma artık dedim. . (Sakın bi şekilde ) beni korkutma Şansın yok bu şekilde dedim..seni Allah tan korkun yokki benden olsun dedi . .
Doğulu onlar ve o kültürde biraz öyle. .velev ki inançsız ol kime ne ki, ayrıca neden kocandan korkmak zorundasın, karı koca dediğin arkadaş olmalı, koca kadının üstü patronu değil
Çok kırıldım. .Bakin konuyla soylediginin ilgisi bile yok caninizi acitmak ixin soylemis. Cok uzulmeyin ama asla gormeze gelinecek bir durum degil. Esinizin yada esiniz gibi dusunen insanlarin yuzunden inancimiza yasamimiza laf siylemelerine firsat veriyoruz. Bence ikiniz de sakinken konusun.
Bazen ben sibelimin iblis dugunfaSize diyecek bizey bulamiyorum
Bensibelimin bazen iblis oldugundan supheleniyorumSize diyecek bizey bulamiyorum
Bazen ben sibelimin iblis dugunfa
Bensibelimin bazen iblis oldugundan supheleniyorum
Yobaz ne demek ya turbanli insan yobazmi oluyor evlenilmezmis haspama bak !psikolojik sorunlari var
![]()
Ya böyle söyleme lütfen. .Kendisi 5 vakit namazını kılıyor ama karısına " mal" diyor. Ya bu adamları çok arıyor musunuz?
Ya böyle söyleme lütfen. .
Sibel lütfen konumdan çıkağzını topla türbanlı insan değil başkasının kafasına karışan yobazdır. sırf kafasına bez örtmedi diye bu kıza tavır alan kadın yobazdır. iblis sana benzer.