• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah tan korkun yok ki benden olsun..

türbanlı olmadan türban goygoyculuğu yapan kadınlar yarın etrafınızı sarıp al şunu tak diye tepenize bindiklerinde görürüm sizleri.. olmazmı diyorsunuz iranda da öyle diyorlardı şimdi tüm kadınlar baskı altında size de sıra gelecek verin tavizleri verin. :)

Bu ne nefret ya...
Kendiji modern sanan ama kendi gibi olmayanlari yobaz diye asagilayanlardan nefret ediyorum...
Kapali degilim ama annelerimiz var teyzelerimiz var saygisiz ....

Sibel yeter artik!
Kendi ulkeni kotuluyosun , tartisma yaratmaya calisma burdakilerin tirnagi bile olamazdin bu gidisle ne dudunuyrsan birak oye klsin millete satasma mustehakmis asil o kalbin sana mustahak
Kalbin segil kalmis sevhi saygidan senin bugun sana konusmayi bilmedigini soylemistim altini ciziyrum tkrar

iran gayet medeni bir ülkeydi ama neler olduğunu biliyorsun bu kadar tavizle sıra bize neden gelmesin?
böyle böyle başlıyor bu işler..

Hayal gucune bak ya...
türbanlı olmadan türban goygoyculuğu yapan kadınlar yarın etrafınızı sarıp al şunu tak diye tepenize bindiklerinde görürüm sizleri.. olmazmı diyorsunuz iranda da öyle diyorlardı şimdi tüm kadınlar baskı altında size de sıra gelecek verin tavizleri verin. :)

ne sabotesi ya biz doğruları söylüyoruz sırf giyimi için gelinini dışlayan aileleri alkışlayalımmı?

İyi de siz bildiğin tesettürlü kadınlara hakaret ediyorsunuz. Annesi kardeşi kapalı olanla evlenilir mi demişsiniz terbiyesizlik bu. Kaç seferdir böyle yorumlarınıza denk geliyorum. Nasıl bir nefret var sizde? Bi üye daha vardı böyle Ebis diye onunla bi tanışın eminim çok iyi anlaşırsınız.

İyi de siz bildiğin tesettürlü kadınlara hakaret ediyorsunuz. Annesi kardeşi kapalı olanla evlenilir mi demişsiniz terbiyesizlik bu. Kaç seferdir böyle yorumlarınıza denk geliyorum. Nasıl bir nefret var sizde? Bi üye daha vardı böyle Ebis diye onunla bi tanışın eminim çok iyi anlaşırsınız.

evet dedim ama niye dedim işte konu sahibinin durumunda kalmamaları için dedim herkes kendi edindiği kültüre göre eş seçecek bazı şeyler geliyorum der. bak haklımı çıktım çıktım gerisi boş. yoksa ailesinin giyiminden banane.

Sananee..
KiAyne isterse takar..
Kici acik gezeni bu kadar karalamassin.
Niye ozgurkuj var bu ulkede dimi..
Ay cok sinirlendim biri alsin gercekten bunu burdan...
Modern gorunumlu yobaz.

ülkede özgürlük var ama halen türban baskısı gırla açık diye gelin dışlama gırla bumu özgürlük?
sanane benim fikrimden.

ülkede özgürlük var ama halen türban baskısı gırla açık diye gelin dışlama gırla bumu özgürlük?
sanane benim fikrimden.

Bende acigim niye beni kimse dislamiyor..
Burda hakaret eder gibi konusursan beni ilgilendirir.. burda herkesin annesi ninesi var kapali...
Yorumlarina dikkat et amacin din dusmanligisa baska platformlarda goster kendini..

Bende acigim niye beni kimse dislamiyor..
Burda hakaret eder gibi konusursan beni ilgilendirir.. burda herkesin annesi ninesi var kapali...
Yorumlarina dikkat et amacin din dusmanligisa baska platformlarda goster kendini..

ailesi toptan örtülü bir adamla evlen halen dışlanmazsan sen haklısın :)

evet dedim ama niye dedim işte konu sahibinin durumunda kalmamaları için dedim herkes kendi edindiği kültüre göre eş seçecek bazı şeyler geliyorum der. bak haklımı çıktım çıktım gerisi boş. yoksa ailesinin giyiminden banane.

Sibel senin gibilerle ne kadar tartışsam boş. Hayata kendi küçük pencerenden bakıyorsun maalesef.

Sananee..
Kim yne isterse takar..
Kici acik gezeni bu kadar karalamassin.
Niye ozgurluk var bu ulkede dimi..
Ay cok sinirlendim biri alsin gercekten bunu burdan...
Modern gorunumlu yobaz.
Diyorum bunun sorunlari var bu kadar insana buradan hakaret efiyor yarin hukuka dayanirsa is pacasi tutusur moder yobazin

ben duruma tepkimi koydum gerisi sizin bileceğiniz iş hanımlar basit bir konu değil bu yarın hepinizin başına gelebilir özellikle bekarlar için konuşuyorum :)

Eşinizin ailesinde ki tüm kadınlar full kapalı ve ev hanımı olsa. . Bi tek siz açık ve çalışan memur olsanız. . Kv deniz sizi evlenirken bile acık diye istemese..
Ve esiniz bi tartışma sırasında haksız olduğu halde bağırıyorsa ve sizde ona son derece sakin bi şekilde (siz haklisiniz) " doğru düzgün tartışmayı öğren artık . Bağırmaktan vazgeç. Beni bu şekilde sindirip korkutma ya çalışma boşuna " deseydiniz..
Eşiniz de cevap olarak " zaten senin Allah tan korkun yokki benden olsun " deseydi.......
Ne yapardınız. .....
Cok kırgınim... Demekki kapalı olmamak eşimin gözünde dinsiz olmak demekmiş. . Bunu da gördum..
Tamam kapalı değilim ama kendimce iyi bi insan olmaya çalışırım hep .. kimseye zararım dokunmaz.. Allah inancım vardır. .
Ağlamayacağim. ..

Allah' tan korku sadece kapalılıkla olsaydı, çarşafa bürünür başka da bişey yapmazdım..
tesettür gerekli evet ama, Allah'tan korkunun tek kriteri değil..
Allah'a saygılı olan, karısına sözlü şiddet uygulamaz, güçsüzü ezmez..
eşin çok basit düşünceli biri..aha bi kültür müslümanı daha..
e almayaydın arkadaş, madem çok biliyon git kapalısını al..
Allah'tan korkusunu sevsinler onun, lüzumsuz....
üzülme tatlım, anlayacak hatasını, sabret..

Back
X