• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah tan korkun yok ki benden olsun..

Yalniz karmakarisik tartistiginiz konuda esin haksız degil. Madem ulaşamadın esine bekleseydin arkadasinla donmeseydin eve. Ulasamayinca sen ona adam da bosu boşuna seni almaya gitmis oldu. Yani sen hakliyim demissin de bence degilsin.

Allah' tan korku sadece kapalılıkla olsaydı, çarşafa bürünür başka da bişey yapmazdım..
tesettür gerekli evet ama, Allah'tan korkunun tek kriteri değil..
Allah'a saygılı olan, karısına sözlü şiddet uygulamaz, güçsüzü ezmez..
eşin çok basit düşünceli biri..aha bi kültür müslümanı daha..
e almayaydın arkadaş, madem çok biliyon git kapalısını al..
Allah'tan korkusunu sevsinler onun, lüzumsuz....
üzülme tatlım, anlayacak hatasını, sabret..

tesettür gerekli derken?
dinimizde yeri yoktur.

madem böyle kabullenemiycekti.başı kapalı birisini eş olarak seçseydi.sizi böyle kabul etmiş evlenmiş.şimdi bunun baskısını yapamaz.

Yalniz karmakarisik tartistiginiz konuda esin haksız degil. Madem ulaşamadın esine bekleseydin arkadasinla donmeseydin eve. Ulasamayinca sen ona adam da bosu boşuna seni almaya gitmis oldu. Yani sen hakliyim demissin de bence degilsin.
Diyelim ki haklı.
Adamın yanında bana telefonda mal demesini haklı çıkarır mi

Diyelim ki haklı.
Adamın yanında bana telefonda mal demesini haklı çıkarır mi
Yok onu demek istemedim. Kesinlikle ne onu ne Allahtan korkun yok demeyi hakli cikarmaz hani ben hakliyim yazmissin ya ilk mesaja. O yuzden yazdim. Ayrica haksizken hakliyim diye ısrar edersen de karsi taraf daha cok sinirlenip cileden cikabilir.

Sibel gercekten sen ve senin gibilere aciyorum..
Allah akil fikir versin..
Tahamulsuzluk ve nefretten yuregin kararmis..
Simdi her yazdigini alintilayip kendimi tutamayip banlanmak istemiyorum..
Baska kapiya..

Arkadaşlar troll üyelerimiz için "kib" butonu devreye girmiştir.. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)

o dönem herkes benzer giyinirdi çölde yaşandığını unutmayın. herşeyi eskisi gibi yaşamak isterseniz internet de kullanmayın.

komik olmayın..
tesettürlü değilim, ama sizin kadar sığ da düşünmüyorum..
üniversite hocasına akıl vermeye kalkıyosunuz..
bilimi, tarihi sizden öğrenecek değilim..
biraz daha okuyun derim..

o dönem herkes benzer giyinirdi çölde yaşandığını unutmayın. herşeyi eskisi gibi yaşamak isterseniz internet de kullanmayın.
Bu intetnrti cok faydali seylere kullanip harciyor
Beynin yok kizim senin yanmis kul olmus , ne arsiz edepsizsin sen
Kapidan kovuyolar bacadan giriyor kazen gelsin gorursun sen insani burda delirtiysun kac uye bende dahil belki senin yuzune banlanicaz ama hakaretlerin oyle agir ki insan sabredemiyr

komik olmayın..
tesettürlü değilim, ama sizin kadar sığ da düşünmüyorum..
üniversite hocasına akıl vermeye kalkıyosunuz..
bilimi, tarihi sizden öğrenecek değilim..
biraz daha okuyun derim..

üniversite jocası olsan ne olmuş ki insan her zaman yeni bir şeyler öğrenebilir maksat öğrenmeyi istesin :)

Bu intetnrti cok faydali seylere kullanip harciyor
Beynin yok kizim senin yanmis kul olmus , ne arsiz edepsizsin sen
Kapidan kovuyolar bacadan giriyor kazen gelsin gorursun sen insani burda delirtiysun kac uye bende dahil belki senin yuzune banlanicaz ama hakaretlerin oyle agir ki insan sabredemiyr

ben kime hakaret etmişim asıl sen saydırıyorsun bana?

Back
X