• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah tan korkun yok ki benden olsun..

üniversite jocası olsan ne olmuş ki insan her zaman yeni bir şeyler öğrenebilir maksat öğrenmeyi istesin :)

yeni bilgileri gerekliler ve gereksizler olarak sınıflandırıyorum ben zihnimde..
sizinkini de kabul ettim, uygun yere attım..
kolay gelsin..

aslında eşinizin haklı olduğu kısımlar da var haksız olduğu kısımlar da.arabaya binip binmemeye eşinize ulaşmayı denedikten sonra karar vermeliydiniz.eğer eşinize ulaşamadıysanız öbür arabaya binmeyip onun gelmesini beklemeliydiniz.kızmakta haklı adam.ama öbür taraftan size başkasının yanında mal demesi ve tartışırken o cümleyi kurması kötü olmuş gerçekten.siz de bunlara kızmakta haklısınız.

Tamam kapalı değilim ama kendimce iyi bi insan olmaya çalışırım hep .. kimseye zararım dokunmaz..
Sizin de esinizden farkiniz yok bu fikir konusunda anlasilan...
Bu saydiginiz kriterler dini inanca bakmaz, insanin karakterine, merhametine bakar...
Vicdan insanda olur, dinde degil...

bak tatlim kapanmak guzel birsey evet en onemliside Allahin emri ama bunu malesef herkez yapamiyor tabi yapsak cok iyi olucak dinimiz icinde kendimiz icinde ama yapmiyorsakta bu demek degil ki Allahtan korkmuyoruz inanmiyoruz hasa Rabbimize inancimiz sonsuz Peygamberlerinede ayni sekilde kocan bu sozu soylememesi gerekiyordu onun anasi madem cok inanclida biraksaya gelinini rahat ne istiyor sizden oglu sevmis ona ne gercekten inancli bi insan acik kapali diye insanlari ayirmaz onu oldugu gibi kabul eder

Konu yine konu sahibesini dinleyip yardımcı olmaktan uzaklaşmış kopmuş çok başka yerlere gitmiş. Konu sahibesi eşinizin size Allah'tan korkun yok demesinden çok "mal mı ne ya" demesi ce bunu sizin altınızdaki bir elemanın yanında yapması kötü. Bu büyük bir saygısızlık maalesef. Ama şöyle bir durum var yanılmıyorsam Doğu'da ve ikiniz de çok ağır şartlar altındasınız. Eşinizin sinirleri bozulmuş olabilir. Sakin bir anınızda bu sözün sizi incittiğini ve konunun sizin açık ya da kapalı olmanızla ilgisi olmadığını söyleyin bence. Zor zamanlar geçiren bir ailesiniz ikinizin de sinirleri bozuk belli. Ayrıca eşiniz sizi sevmiş evlenmiş heralde biliyordu başınızın açık olduğunu. Bence bunu sorun etmeyin.

Konu sahibesine bi yorum yapayım diye geldim, belki bi detay eklemistir diye tüm sayfaları okumadan yorum yapmak istemedim.
Ama aklım fikrim dagıldı su anda konu sahibesi kusura bakmayın ben sibel e yorum yapıcam.
Yahu sibel senin olayın ne ? Bak bunu deist ve örtünme kültürünün de kadını aşagıladıgını düsünen biri olarak yazıyorum yani. Bi kültürü, dini, görüsü kendi kuralları cercevesinde degerlendirirsin, elestirirsin bunların hepsine eyvallah. Ama sen gelip de bunu bireysele indirgeyip kisilere tek tek hakaret edemezsin, onların özgürlüklerine müdahale edemezsin. Bu sitede biri ben ineğe evet bildigimiz su süt veren hayvan tapıyorum dese sen inege tapma düsüncesini istedigi kadar elestir ama o insana bunu yapma diyemezsin. Bunu yaptıgı icin onu asagılayamazsın. Ne yazmaya geldim konu nereye geldi ya ama sinir oldum gercekten.

Back
X