Hayır yani şimdi aradım erkek arkadaşımı söyledim. hatalıyım bende cevap verdim ama oyuna geldim dedim arıcam şimdi hepsini tek tek konuşucam dedi ve bana niye böyle bişeyi söylemiyorsun dedi önemsiz mesaj gibi gördüm dedim o yüzden mi cevap verdin dedi yani benim aram kötü olduBildiğin ezikmiş
Kız heryerden engelli zaten Arada İnstagramı herkese açık şekilde bırakıyorum hemen hikayelerimi izlemiş oluyo başka başka hesaplardan ben sessiz kalamıyorum artıkKızı engelle hayatından tamamen çıkar...hastalıklı kafayı senin ilişkine takmiş belki sevgilinde gözü vardir bilemiyorum ama uzaklas..
Belli bi takipçi kitlem var bazen sırf mutluluğumu görüp orda burda konuşmasın diye açıyorum.. ama daha da fesatlanmış engerek onu anladım.Herşeyini gizle. Açma bir süre neden bile bile açıyorsun ki. Engelle heryerden bir süre sonra unutur illaki
Ufak tefek anlaşmazlıklar tabiki oldu hatta benim evimden bu şekilde bu kıyafetle çıkıp babamın adını lekeliyosun git başka yerde yap ne yapcaksan dedim mesela çok ağır konuştuğum zamanlar oldu aldı bavulunu gitti araya erkek arkadaşım girdi siz kardeşsiniz sarılın bakalım dediler barıştırdılar o kadar güzel mağdur oynadı ki bende inandım kendim gibi sandım. Ailesi İst da bankada çalışıyor biliyodu her hafta sonu onların yanına gidiyodu ben yinede hiç bişeyini söylemedim.. çok saflık ettimSizin dost sandiginiz kisi size karsi fesatlikla dolup tasiyormus. Hic mi hissetmediniz bu kizin tuhaf oldugunu yani guvenilmez biri oldugunu?
Şuan Kızın erkek arkadaşına ulaştı benim ki baya küfür etmiş ama kızdan ses yok. Ki polisten falan da Korkmaz o gerçekten değişik tipPolise vericem diye gözünü korkutkız manyak çıktı rızababa
Aynen gelmez ama ben sabrediyorum sonunda güzel bi ders vericek onaVay şeytan vay,yaptığı oyunlara bak hele gerçi şeytanın aklına gelmez : //
Gizli olduğu zamanlar da başka hesaplardan takip ediyo bi takıntısı oldum yani.. her hesabı da o veya değil diye ayırt edemiyorum maalesef ve evet bende izliyorum o diziyi favorim de Merve oldu artıkUfak tefek cinayetler’i izle. Yüzüne gülüp kuyu nasıl kazılıyormuş öğren :)
İnstagramdaki kitle seni mutlu mu ediyor ki açıyorsun? Gizle huzurunu kaçırma.
Korkulur insanlardan ama bakiyorum cevreme de en buyuk zarari guvendigimiz insanlar veriyor bizlere. Birine guvenirken oturup dusunmeli insan. Kpss kursunda basima gelmisti boyle bi kazık. Kursunda dibimden ayrilmayan bi kiz vardi. Yapisti bildiginiz. Benim matematigim cok iyiydi. Meger benden faydalanmak icin dibimden ayrilmiyormus. Bi gun de oturup tek sorusunu cozmedim zamanim yok diye.benden faydalanamayinca arkamdan konusmaya baslamis shalini cok tehlikeli biri demis:) ben bilmiyordum tabi arkamdan konustunu falan. Kendisi evliydi ama evli biri gibi davranmazdi hic. Baska bi siniftan bi cocukla mesajlasmislar cocuk ariyomus surekli esi yakalamis. Cocuk basina bela olmak uzereyken araya aracilar koyarak cocuga beni soyletmis tanismam icin. Tabi benle birlikte bi arkadasa daha soylemis cocugu. O arkadasla konusurken ortaya cikti. Dusunebiliyor musunuz ikimizi birden gorusturecekti. Sonra ben her seyi duydum zaten. Kiza bagirdim hakaretler ettim. Insanlar planlarina uymayan bir sey oldugunda ne kadar tehlikeli oluyor. O zqmandan beri insanlarin davranislarini daha cok analiz ediyorum. Kolay kolay guvenmiyorum kimseye.Ufak tefek anlaşmazlıklar tabiki oldu hatta benim evimden bu şekilde bu kıyafetle çıkıp babamın adını lekeliyosun git başka yerde yap ne yapcaksan dedim mesela çok ağır konuştuğum zamanlar oldu aldı bavulunu gitti araya erkek arkadaşım girdi siz kardeşsiniz sarılın bakalım dediler barıştırdılar o kadar güzel mağdur oynadı ki bende inandım kendim gibi sandım. Ailesi İst da bankada çalışıyor biliyodu her hafta sonu onların yanına gidiyodu ben yinede hiç bişeyini söylemedim.. çok saflık ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?