Allah’a havale et et de nereye kadar intikam almak istiyorum.

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
Merhaba Kızlar uzun zamandır burdayım hiç uzun şeyler yazmayı düşünmedim taa ki bugüne kadar.. bugün artık bardağı taşıran son damla oldu elimden geldiğince kısa tutucam sadece akıl almaya öfkeyle bişeyler yapmamaya ihtiyacım var..
Benim 3 senedir canım,kanım, kardeşim dediğim bi kız vardı.. herşeyimi onunla paylaşır, sırlarını saklardım.. yanlış bi hayat tarzı vardı. bende daha fazla o şekilde kendisine zarar vermesin diye, evime aldım..
3 ay bende kaldı.sevgilimle tanıştırdım. oda ona da birini bulalım 4lü olalım dedi..ama tabi kız hala yanlışlarına devam ediyo..derken bu bulduğumuz çocuğa kaptırdı kendini, çocuk 24 kız 28 yaşında olmayacak bişey ama aşık oldu.. bi ton hakaretler işitti yine de çocuktan vazgeçmedi, bu sefer ben “arkadaşıma ne biçim insan buldun”diye habire benimkiyle tartışmaya başladım... meğer kız tüm mesajları okumuş ve bana tuzak kurmuş.tabiii ben saf Haberim yok.bi gün aniden eski sevgilim kapıma geldi konuşalım falan dedi indim aşağı buda benle geldi o sırada ses kaydı yapıp benimkine atmış görüntüler vs benim daha önceden eski sevgilim hakkında düşüncelerim de dahil.. ona arabada giderken beni x bi yere bırakır mısınız dedi ve aniden evimde mesken kurmuş kız bavulunu aldı gitti.. sonra olay patladı, ben hastanelik oldum, hiç bişey yapamadım.. buna rağmen biz devam ettik yani affetti. Biraz zaman geçti bana mesaj attı “vicdanım rahat değil, ben o ses kaydını biz değil siz ayrılın, bizim aramız bozulmasın diye yapmıştım pişmanım falan” dedi..bende “olan oldu artık konuşmaya gerek yok herşeye rağmen hakkım helal vicdanın rahatlasın.”dedim daha fazla uzatmasın diye, ama o hep yazdı,aradı, engelledim, başka numaradan ulaştı..sadece hal hatır amaçlı.. sırf ben ilişkimi bitirmedim diye, oda bitirmedi.. ortak arkadaşlar var “onların sevgisi gerçek değil” falan diye konuşuyor.. geliyo kulağıma biliyorum.. yine sessiz kalıyorum bi kaç gündür her story’me cevap atan bi çocuk vardı meğer o bilerek aramız bozulsun diye konuşturmaya çalışmış, allahtan ben “erkek arkadaşım var bana yazman doğru değil” yazmışım ama inatla vicdanıma yazmış resmen kedileri sevdiğini, sonra ekg çekildiğimde “gece bende rüyamda gördüm seni, kalbini tutuyodun iyi misin?” demiş bende saol iyiyim yazmışım.. sadece anlatmak istediğim kızın yazdırdığına şuan eminim nasıl bi fesatlık bilmiyorum hala hikayelerimi izlediğini bile görüyorum napmalıyım?

Bildiğin ezikmiş
Hayır yani şimdi aradım erkek arkadaşımı söyledim. hatalıyım bende cevap verdim ama oyuna geldim dedim arıcam şimdi hepsini tek tek konuşucam dedi ve bana niye böyle bişeyi söylemiyorsun dedi önemsiz mesaj gibi gördüm dedim o yüzden mi cevap verdin dedi yani benim aram kötü oldu

Kızı engelle hayatından tamamen çıkar...hastalıklı kafayı senin ilişkine takmiş belki sevgilinde gözü vardir bilemiyorum ama uzaklas..
Kız heryerden engelli zaten Arada İnstagramı herkese açık şekilde bırakıyorum hemen hikayelerimi izlemiş oluyo başka başka hesaplardan ben sessiz kalamıyorum artık

Allah ıslah etsin artık ya gerçekten onun yüzünden kimseye güvenemez oldum ve aldığı ses kayıtları çok fazla açık seçik sorulardan oluşuyor detaya girmedim ama genç bi kızın geleceğiyle oynucak tarzda...

Herşeyini gizle. Açma bir süre neden bile bile açıyorsun ki. Engelle heryerden bir süre sonra unutur illaki
Belli bi takipçi kitlem var bazen sırf mutluluğumu görüp orda burda konuşmasın diye açıyorum.. ama daha da fesatlanmış engerek onu anladım.

Sizin dost sandiginiz kisi size karsi fesatlikla dolup tasiyormus. Hic mi hissetmediniz bu kizin tuhaf oldugunu yani guvenilmez biri oldugunu?

Dost diye yilana sarilmissin bildiğin pislikmis

Sizin dost sandiginiz kisi size karsi fesatlikla dolup tasiyormus. Hic mi hissetmediniz bu kizin tuhaf oldugunu yani guvenilmez biri oldugunu?
Ufak tefek anlaşmazlıklar tabiki oldu hatta benim evimden bu şekilde bu kıyafetle çıkıp babamın adını lekeliyosun git başka yerde yap ne yapcaksan dedim mesela çok ağır konuştuğum zamanlar oldu aldı bavulunu gitti araya erkek arkadaşım girdi siz kardeşsiniz sarılın bakalım dediler barıştırdılar o kadar güzel mağdur oynadı ki bende inandım kendim gibi sandım. Ailesi İst da bankada çalışıyor biliyodu her hafta sonu onların yanına gidiyodu ben yinede hiç bişeyini söylemedim.. çok saflık ettim

Ufak tefek cinayetler’i izle. Yüzüne gülüp kuyu nasıl kazılıyormuş öğren :)

İnstagramdaki kitle seni mutlu mu ediyor ki açıyorsun? Gizle huzurunu kaçırma.

Ufak tefek cinayetler’i izle. Yüzüne gülüp kuyu nasıl kazılıyormuş öğren :)

İnstagramdaki kitle seni mutlu mu ediyor ki açıyorsun? Gizle huzurunu kaçırma.
Gizli olduğu zamanlar da başka hesaplardan takip ediyo bi takıntısı oldum yani.. her hesabı da o veya değil diye ayırt edemiyorum maalesef ve evet bende izliyorum o diziyi favorim de Merve oldu artık

Kimseye guven olmuyor bu hayatta ya sen iyilik yap o arkandan neler yapsin yazik. Ailesi madem onun hayatini bilmiyor bununla tehdit et belki birakir pesini ben korkarim boyle insanlardan

Korkulur insanlardan ama bakiyorum cevreme de en buyuk zarari guvendigimiz insanlar veriyor bizlere. Birine guvenirken oturup dusunmeli insan. Kpss kursunda basima gelmisti boyle bi kazık. Kursunda dibimden ayrilmayan bi kiz vardi. Yapisti bildiginiz. Benim matematigim cok iyiydi. Meger benden faydalanmak icin dibimden ayrilmiyormus. Bi gun de oturup tek sorusunu cozmedim zamanim yok diye.benden faydalanamayinca arkamdan konusmaya baslamis shalini cok tehlikeli biri demis:) ben bilmiyordum tabi arkamdan konustunu falan. Kendisi evliydi ama evli biri gibi davranmazdi hic. Baska bi siniftan bi cocukla mesajlasmislar cocuk ariyomus surekli esi yakalamis. Cocuk basina bela olmak uzereyken araya aracilar koyarak cocuga beni soyletmis tanismam icin. Tabi benle birlikte bi arkadasa daha soylemis cocugu. O arkadasla konusurken ortaya cikti. Dusunebiliyor musunuz ikimizi birden gorusturecekti. Sonra ben her seyi duydum zaten. Kiza bagirdim hakaretler ettim. Insanlar planlarina uymayan bir sey oldugunda ne kadar tehlikeli oluyor. O zqmandan beri insanlarin davranislarini daha cok analiz ediyorum. Kolay kolay guvenmiyorum kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…