Allah’a havale et et de nereye kadar intikam almak istiyorum.

Sizi bu kadar sevgilinizden ayırmaya çalışıyorsa sevgilinizde gözü olabilir. Sevgiliniz de siz de asla irtibata geçmeyin. Intikama da gerek yok bence uzak olması en iyisi.

Sizi bu kadar sevgilinizden ayırmaya çalışıyorsa sevgilinizde gözü olabilir. Sevgiliniz de siz de asla irtibata geçmeyin. Intikama da gerek yok bence uzak olması en iyisi.
O ihtimali çok düşündük ama bu olaylar olduktan sonra açık açıl sordum ben x’i seviyorum senin sevgilini isteseydim alırdım gibi kalitesiz bi cevap verdi erkek arkadaşımda uğraşma bırak düzgün insan olsa ailesinin yanında olurdu dedi

Canım öyle güzel anlatmışsın ki benim bu insanla yediğim içtiğim ayrı gitmedi.. annem annesi, babam babası oldu.. ya canı evde yemek istemezdi en basidi birilerini bulur yemeğe göttüttürdü ben gitmezdim onun gelmesini beklerdim pencerede hayat tarzlarımız Farklı olmasına rağmen herkese galenia namuslu kız rollerine yatıyo gibi şeyler demiş ya ergen olsa anlarım ama nedir yani kredi kartı kimlik fotokopisi bile hâla elimde başkası olsa neler yapar ben artık sessiz kalmaktan çok yoruldum

Ee yabancı kimsenin seni takip etmesine izin verme o zaman ulaşamasın. Hayatında olmayan biri ne dedikodunu yapabilir ki? Sosyal medya ne kadar önemli bazıları için...

Siz sevgiliniz varken bir gun eski sevgiliniz sizi konuşmak için çağırıyor ve onunla açık seçik bir konuşmanız mi oldu ki arkadaşınız ses kaydı aldi?

Eğer böyleyse siz de pek masum değilsiniz.

birkaç şey sorucam :)

1- bir ilişkiniz varken neden eski sevgilinizle aşagı inip muhattap oluyorsunuz?
bunu sevgiliniz yapsa burda cocuga saydırırdık ne işi var hala diye

2-arkadaşınız gibi normalin dışında yaşayan birini neden evinize aldınız?
kardeşlik nedir?
o kendisine bile deger vermiyor ki size versin

3-sosyal medyadaki hesaplarınızı öyle bir hale getirebilirsiniz ki kimse size mesaj atamaz..haberiniz yokmuydu?

Siz sevgiliniz varken bir gun eski sevgiliniz sizi konuşmak için çağırıyor ve onunla açık seçik bir konuşmanız mi oldu ki arkadaşınız ses kaydı aldi?

Eğer böyleyse siz de pek masum değilsiniz.
Hayır sadece kapının önüne gelip beni çağırdı gitmezsem olay çıkaracağını söyledi indiğimde de çok konuşmadık bi kaç soru sorucam sana dedi o sırada arkada oturduğu için ses kaydı ve görüntü almış biri konuşurken yüzüne bakarsınız ya bende arabada kafamı çevirmiş onu dinliyordum bi gün öncesinde de bana kız bana kimle ne yaşadığımı vs sormuştu. Burda masumluğu tartışmıyoruz ben masumum da diyemem yaptığım yanlıştı ama böyle şeyler genelde arkadaş arasında kalabilecek kadar masumdur

Sevgilinize platonik bir şeyler hissediyor yetmiyor pis aklıyla oyunlar kürüyor bir de sonra da siz halkımızı helal ediyorsunuz. Size yazan kişinin onun oyunu olduğunu biliyorsunuz ama ne sevgilinize kızın oyunlarından bahsediyorsunuz ne de yazan kişiden, hmm...

Canına okurdum ben bunun. Ne garabet bişeymiş yahu. Rezil et ve engelle her yerden.

Seninle onemli bisey konusmam lazim bahanesiyle bas basa kalabilecegimz bi yerde oyle bir doverim ki onu agzini burnunu patlatirim cok guzel akillanir beni her gordugu yerde kafasini egip gecer

samara gibi bisi bu yakinda tv ekranindan cikip size saldirir

Ya sevgilim kızın ne mal olduğunu biliyo ve bugün anladım kızın oyunu olduğunu, o yüzden bardağı taşıran son damlaydı zaten.. ki daha öncesinde yaptıkları için erkek arkadaşım “bak bu senin arkadaşın değil siz düşmansınız size arkadaş diyen hata etmiş arkadaşını hiç tanıyamamışsın” diye bana kızdı.. yazan kişiyi de fena oyuna getircekti beni diyerek paylaştım sevgilimle fakat çocuğa mesaj attı erkek arkadaşım oda benim yazışmalarım gibi bi kaç mesaj gönderdi benim resmim var fakat ben değilim.. oda anladı oyunun içinde olduğumu neyse ki

Seninle onemli bisey konusmam lazim bahanesiyle bas basa kalabilecegimz bi yerde oyle bir doverim ki onu agzini burnunu patlatirim cok guzel akillanir beni her gordugu yerde kafasini egip gecer
En son ki muhabbet olmadan önce ben hala hiç bişey bilmiyor Edasında kardeşim canım cicim diye kaldığı eve gittim çok yanlış biliyorum ama kız kardeşimle beraber uyku hapı koyduk kahvesine o kadar sağlam bünyesi vardı ki bana mısın demedi telefonu da sutyenine sokmuş o şekil karşıladı bizi tabi benim mideme vurdu stresi daha fazla yüzüne gülemedim haneye tecavüz diye bişey de yapamadım gittik giderken kardeşim evin anahtarını almış ertesi gün gideriz haddini bildiririz dedi anlamış tabi sabah tekrar geldik kapıyı kitlemiş allahtan kitliydi yoksa kötü şeyler olabilirdi.. o gün bağırdım çağırdım onu rezil ettim e tabi kendimi de aradan bi ay geçti vicdanım sızlıyor diye mesaj attı yüzsüz.

Off bu genclik nereye gidiyor boyle.biz gencken hersey yasak di ama arkadasliklarda hayat da cok daha guzeldi.

Dogru yolda olmayan bir arkadasa elbette yardim edilir. Ama bu arkadas duzelmiyor ve umut vaad etmiyorsa hayatina almak sacmalik bence.. Siz hatayi onu hayatinizin ortasina koymakla yapmişsiniz..

Dogru yolda olmayan bir arkadasa elbette yardim edilir. Ama bu arkadas duzelmiyor ve umut vaad etmiyorsa hayatina almak sacmalik bence.. Siz hatayi onu hayatinizin ortasina koymakla yapmişsiniz..
Benim ne yazık ki tek hatam o oldu ve sürekli ağlardı, “ben bu hayatı haketmiyorum iyi giden bi ilişkim olsun” diye.. bende onun bi sürü adamla yatıp kalkmasını en azından engellerim diye sana uzaktan yardımcı olamam ama bana gel beraber atlatalım sen iyi bi Kızsın iş buluruz sana da.. bu süre içinde bende kal işini ayarlayınca eve çıkarsın demiştim.

Madem intikam almak istiyorsun. En hassas oldugu yerden vurmak lazim. Hani ailesine yalan soyluyor ya. Butun yalanlarini tek tek anlatmak lazim ailesine. Ama siz degil sizin bi ablaniz falan varsa o anlatsin. Hani siz arkadasinizi koruyormus da soyleyemiyormus gibi lanse etsin anlatacak olan kisi. Insanlar neyi hak ediyorsa oyle yapmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…