- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
Merhaba Kızlar uzun zamandır burdayım hiç uzun şeyler yazmayı düşünmedim taa ki bugüne kadar.. bugün artık bardağı taşıran son damla oldu elimden geldiğince kısa tutucam sadece akıl almaya öfkeyle bişeyler yapmamaya ihtiyacım var..
Benim 3 senedir canım,kanım, kardeşim dediğim bi kız vardı.. herşeyimi onunla paylaşır, sırlarını saklardım.. yanlış bi hayat tarzı vardı. bende daha fazla o şekilde kendisine zarar vermesin diye, evime aldım..
3 ay bende kaldı.sevgilimle tanıştırdım. oda ona da birini bulalım 4lü olalım dedi..ama tabi kız hala yanlışlarına devam ediyo..derken bu bulduğumuz çocuğa kaptırdı kendini, çocuk 24 kız 28 yaşında olmayacak bişey ama aşık oldu.. bi ton hakaretler işitti yine de çocuktan vazgeçmedi, bu sefer ben “arkadaşıma ne biçim insan buldun”diye habire benimkiyle tartışmaya başladım... meğer kız tüm mesajları okumuş ve bana tuzak kurmuş.tabiii ben saf Haberim yok.bi gün aniden eski sevgilim kapıma geldi konuşalım falan dedi indim aşağı buda benle geldi o sırada ses kaydı yapıp benimkine atmış görüntüler vs benim daha önceden eski sevgilim hakkında düşüncelerim de dahil.. ona arabada giderken beni x bi yere bırakır mısınız dedi ve aniden evimde mesken kurmuş kız bavulunu aldı gitti.. sonra olay patladı, ben hastanelik oldum, hiç bişey yapamadım.. buna rağmen biz devam ettik yani affetti. Biraz zaman geçti bana mesaj attı “vicdanım rahat değil, ben o ses kaydını biz değil siz ayrılın, bizim aramız bozulmasın diye yapmıştım pişmanım falan” dedi..bende “olan oldu artık konuşmaya gerek yok herşeye rağmen hakkım helal vicdanın rahatlasın.”dedim daha fazla uzatmasın diye, ama o hep yazdı,aradı, engelledim, başka numaradan ulaştı..sadece hal hatır amaçlı.. sırf ben ilişkimi bitirmedim diye, oda bitirmedi.. ortak arkadaşlar var “onların sevgisi gerçek değil” falan diye konuşuyor.. geliyo kulağıma biliyorum.. yine sessiz kalıyorum bi kaç gündür her story’me cevap atan bi çocuk vardı meğer o bilerek aramız bozulsun diye konuşturmaya çalışmış, allahtan ben “erkek arkadaşım var bana yazman doğru değil” yazmışım ama inatla vicdanıma yazmış resmen kedileri sevdiğini, sonra ekg çekildiğimde “gece bende rüyamda gördüm seni, kalbini tutuyodun iyi misin?” demiş bende saol iyiyim yazmışım.. sadece anlatmak istediğim kızın yazdırdığına şuan eminim nasıl bi fesatlık bilmiyorum hala hikayelerimi izlediğini bile görüyorum napmalıyım?
O ihtimali çok düşündük ama bu olaylar olduktan sonra açık açıl sordum ben x’i seviyorum senin sevgilini isteseydim alırdım gibi kalitesiz bi cevap verdi erkek arkadaşımda uğraşma bırak düzgün insan olsa ailesinin yanında olurdu dediSizi bu kadar sevgilinizden ayırmaya çalışıyorsa sevgilinizde gözü olabilir. Sevgiliniz de siz de asla irtibata geçmeyin. Intikama da gerek yok bence uzak olması en iyisi.
Canım öyle güzel anlatmışsın ki benim bu insanla yediğim içtiğim ayrı gitmedi.. annem annesi, babam babası oldu.. ya canı evde yemek istemezdi en basidi birilerini bulur yemeğe göttüttürdü ben gitmezdim onun gelmesini beklerdim pencerede hayat tarzlarımız Farklı olmasına rağmen herkese galenia namuslu kız rollerine yatıyo gibi şeyler demiş ya ergen olsa anlarım ama nedir yani kredi kartı kimlik fotokopisi bile hâla elimde başkası olsa neler yapar ben artık sessiz kalmaktan çok yoruldumKorkulur insanlardan ama bakiyorum cevreme de en buyuk zarari guvendigimiz insanlar veriyor bizlere. Birine guvenirken oturup dusunmeli insan. Kpss kursunda basima gelmisti boyle bi kazık. Kursunda dibimden ayrilmayan bi kiz vardi. Yapisti bildiginiz. Benim matematigim cok iyiydi. Meger benden faydalanmak icin dibimden ayrilmiyormus. Bi gun de oturup tek sorusunu cozmedim zamanim yok diye.benden faydalanamayinca arkamdan konusmaya baslamis shalini cok tehlikeli biri demis:) ben bilmiyordum tabi arkamdan konustunu falan. Kendisi evliydi ama evli biri gibi davranmazdi hic. Baska bi siniftan bi cocukla mesajlasmislar cocuk ariyomus surekli esi yakalamis. Cocuk basina bela olmak uzereyken araya aracilar koyarak cocuga beni soyletmis tanismam icin. Tabi benle birlikte bi arkadasa daha soylemis cocugu. O arkadasla konusurken ortaya cikti. Dusunebiliyor musunuz ikimizi birden gorusturecekti. Sonra ben her seyi duydum zaten. Kiza bagirdim hakaretler ettim. Insanlar planlarina uymayan bir sey oldugunda ne kadar tehlikeli oluyor. O zqmandan beri insanlarin davranislarini daha cok analiz ediyorum. Kolay kolay guvenmiyorum kimseye.
Siz sevgiliniz varken bir gun eski sevgiliniz sizi konuşmak için çağırıyor ve onunla açık seçik bir konuşmanız mi oldu ki arkadaşınız ses kaydı aldi?Allah ıslah etsin artık ya gerçekten onun yüzünden kimseye güvenemez oldum ve aldığı ses kayıtları çok fazla açık seçik sorulardan oluşuyor detaya girmedim ama genç bi kızın geleceğiyle oynucak tarzda...
Hayır sadece kapının önüne gelip beni çağırdı gitmezsem olay çıkaracağını söyledi indiğimde de çok konuşmadık bi kaç soru sorucam sana dedi o sırada arkada oturduğu için ses kaydı ve görüntü almış biri konuşurken yüzüne bakarsınız ya bende arabada kafamı çevirmiş onu dinliyordum bi gün öncesinde de bana kız bana kimle ne yaşadığımı vs sormuştu. Burda masumluğu tartışmıyoruz ben masumum da diyemem yaptığım yanlıştı ama böyle şeyler genelde arkadaş arasında kalabilecek kadar masumdurSiz sevgiliniz varken bir gun eski sevgiliniz sizi konuşmak için çağırıyor ve onunla açık seçik bir konuşmanız mi oldu ki arkadaşınız ses kaydı aldi?
Eğer böyleyse siz de pek masum değilsiniz.
Sevgilinize platonik bir şeyler hissediyor yetmiyor pis aklıyla oyunlar kürüyor bir de sonra da siz halkımızı helal ediyorsunuz. Size yazan kişinin onun oyunu olduğunu biliyorsunuz ama ne sevgilinize kızın oyunlarından bahsediyorsunuz ne de yazan kişiden, hmm...Merhaba Kızlar uzun zamandır burdayım hiç uzun şeyler yazmayı düşünmedim taa ki bugüne kadar.. bugün artık bardağı taşıran son damla oldu elimden geldiğince kısa tutucam sadece akıl almaya öfkeyle bişeyler yapmamaya ihtiyacım var..
Benim 3 senedir canım,kanım, kardeşim dediğim bi kız vardı.. herşeyimi onunla paylaşır, sırlarını saklardım.. yanlış bi hayat tarzı vardı. bende daha fazla o şekilde kendisine zarar vermesin diye, evime aldım..
3 ay bende kaldı.sevgilimle tanıştırdım. oda ona da birini bulalım 4lü olalım dedi..ama tabi kız hala yanlışlarına devam ediyo..derken bu bulduğumuz çocuğa kaptırdı kendini, çocuk 24 kız 28 yaşında olmayacak bişey ama aşık oldu.. bi ton hakaretler işitti yine de çocuktan vazgeçmedi, bu sefer ben “arkadaşıma ne biçim insan buldun”diye habire benimkiyle tartışmaya başladım... meğer kız tüm mesajları okumuş ve bana tuzak kurmuş.tabiii ben saf Haberim yok.bi gün aniden eski sevgilim kapıma geldi konuşalım falan dedi indim aşağı buda benle geldi o sırada ses kaydı yapıp benimkine atmış görüntüler vs benim daha önceden eski sevgilim hakkında düşüncelerim de dahil.. ona arabada giderken beni x bi yere bırakır mısınız dedi ve aniden evimde mesken kurmuş kız bavulunu aldı gitti.. sonra olay patladı, ben hastanelik oldum, hiç bişey yapamadım.. buna rağmen biz devam ettik yani affetti. Biraz zaman geçti bana mesaj attı “vicdanım rahat değil, ben o ses kaydını biz değil siz ayrılın, bizim aramız bozulmasın diye yapmıştım pişmanım falan” dedi..bende “olan oldu artık konuşmaya gerek yok herşeye rağmen hakkım helal vicdanın rahatlasın.”dedim daha fazla uzatmasın diye, ama o hep yazdı,aradı, engelledim, başka numaradan ulaştı..sadece hal hatır amaçlı.. sırf ben ilişkimi bitirmedim diye, oda bitirmedi.. ortak arkadaşlar var “onların sevgisi gerçek değil” falan diye konuşuyor.. geliyo kulağıma biliyorum.. yine sessiz kalıyorum bi kaç gündür her story’me cevap atan bi çocuk vardı meğer o bilerek aramız bozulsun diye konuşturmaya çalışmış, allahtan ben “erkek arkadaşım var bana yazman doğru değil” yazmışım ama inatla vicdanıma yazmış resmen kedileri sevdiğini, sonra ekg çekildiğimde “gece bende rüyamda gördüm seni, kalbini tutuyodun iyi misin?” demiş bende saol iyiyim yazmışım.. sadece anlatmak istediğim kızın yazdırdığına şuan eminim nasıl bi fesatlık bilmiyorum hala hikayelerimi izlediğini bile görüyorum napmalıyım?
Ya sevgilim kızın ne mal olduğunu biliyo ve bugün anladım kızın oyunu olduğunu, o yüzden bardağı taşıran son damlaydı zaten.. ki daha öncesinde yaptıkları için erkek arkadaşım “bak bu senin arkadaşın değil siz düşmansınız size arkadaş diyen hata etmiş arkadaşını hiç tanıyamamışsın” diye bana kızdı.. yazan kişiyi de fena oyuna getircekti beni diyerek paylaştım sevgilimle fakat çocuğa mesaj attı erkek arkadaşım oda benim yazışmalarım gibi bi kaç mesaj gönderdi benim resmim var fakat ben değilim.. oda anladı oyunun içinde olduğumu neyse kiSevgilinize platonik bir şeyler hissediyor yetmiyor pis aklıyla oyunlar kürüyor bir de sonra da siz halkımızı helal ediyorsunuz. Size yazan kişinin onun oyunu olduğunu biliyorsunuz ama ne sevgilinize kızın oyunlarından bahsediyorsunuz ne de yazan kişiden, hmm...
İşte nasıl bi yol bi yöntem lazım bana..Canına okurdum ben bunun. Ne garabet bişeymiş yahu. Rezil et ve engelle her yerden.
En son ki muhabbet olmadan önce ben hala hiç bişey bilmiyor Edasında kardeşim canım cicim diye kaldığı eve gittim çok yanlış biliyorum ama kız kardeşimle beraber uyku hapı koyduk kahvesine o kadar sağlam bünyesi vardı ki bana mısın demedi telefonu da sutyenine sokmuş o şekil karşıladı bizi tabi benim mideme vurdu stresi daha fazla yüzüne gülemedim haneye tecavüz diye bişey de yapamadım gittik giderken kardeşim evin anahtarını almış ertesi gün gideriz haddini bildiririz dedi anlamış tabi sabah tekrar geldik kapıyı kitlemiş allahtan kitliydi yoksa kötü şeyler olabilirdi.. o gün bağırdım çağırdım onu rezil ettim e tabi kendimi de aradan bi ay geçti vicdanım sızlıyor diye mesaj attı yüzsüz.Seninle onemli bisey konusmam lazim bahanesiyle bas basa kalabilecegimz bi yerde oyle bir doverim ki onu agzini burnunu patlatirim cok guzel akillanir beni her gordugu yerde kafasini egip gecer
Off bu genclik nereye gidiyor boyle.biz gencken hersey yasak di ama arkadasliklarda hayat da cok daha guzeldi.Merhaba Kızlar uzun zamandır burdayım hiç uzun şeyler yazmayı düşünmedim taa ki bugüne kadar.. bugün artık bardağı taşıran son damla oldu elimden geldiğince kısa tutucam sadece akıl almaya öfkeyle bişeyler yapmamaya ihtiyacım var..
Benim ne yazık ki tek hatam o oldu ve sürekli ağlardı, “ben bu hayatı haketmiyorum iyi giden bi ilişkim olsun” diye.. bende onun bi sürü adamla yatıp kalkmasını en azından engellerim diye sana uzaktan yardımcı olamam ama bana gel beraber atlatalım sen iyi bi Kızsın iş buluruz sana da.. bu süre içinde bende kal işini ayarlayınca eve çıkarsın demiştim.Dogru yolda olmayan bir arkadasa elbette yardim edilir. Ama bu arkadas duzelmiyor ve umut vaad etmiyorsa hayatina almak sacmalik bence.. Siz hatayi onu hayatinizin ortasina koymakla yapmişsiniz..
Madem intikam almak istiyorsun. En hassas oldugu yerden vurmak lazim. Hani ailesine yalan soyluyor ya. Butun yalanlarini tek tek anlatmak lazim ailesine. Ama siz degil sizin bi ablaniz falan varsa o anlatsin. Hani siz arkadasinizi koruyormus da soyleyemiyormus gibi lanse etsin anlatacak olan kisi. Insanlar neyi hak ediyorsa oyle yapmak lazim.Canım öyle güzel anlatmışsın ki benim bu insanla yediğim içtiğim ayrı gitmedi.. annem annesi, babam babası oldu.. ya canı evde yemek istemezdi en basidi birilerini bulur yemeğe göttüttürdü ben gitmezdim onun gelmesini beklerdim pencerede hayat tarzlarımız Farklı olmasına rağmen herkese galenia namuslu kız rollerine yatıyo gibi şeyler demiş ya ergen olsa anlarım ama nedir yani kredi kartı kimlik fotokopisi bile hâla elimde başkası olsa neler yapar ben artık sessiz kalmaktan çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?